Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, hogy...

Szerintetek normális az, hogy a magyar a saját hazájában retteg a romáktól? Vagy mit képzelnek ezek magukról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 22:38
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:

nekem az 50 éves anyámat megverték a 95-ös buszon, csak mert az volt, hogy cigiztek a buszon a cigányok és anyu végtelenül toleráns és képes nyugton maradni, de ez a sok füst már kezdte lerombolni a nyugalmát mivel eléggé cigaretta ellenes. már azon volt, hogy éppen átül, mikor egy ismeretlen férfi rászólt a romákra hogy dobják el a cigit, mert mindenkit zavar a buszon és ráadásul tilos a dohányzás. és erre mivel anyu gondolta ha már nincs egyedül ő is rájuk szól, rájuk is szólt és erre az egyik a háta mögül azt mondta szószerint, hogy "fogd be a pofád" erre anyu megfordult és szemügyre vette a fickót erre a fickó "ne nézzé" erre anyu visszafordult és közbe eldürmögte azt, hogy "persze, majd kérésre megvakulok" és a fickó durr neki elkezdte verni ahogy belé fért, ököllel az arcát mire a másik pasas aki rájukszólt elősször a segítségére sietett. sajnos a többire nemnagyon emlékszem, mert nem éltem át hanem anyu mesélte el amit nem nagyon értettem már, mert szegény már beszélni is alig tudott annyira sírt.

szóval ennyit a cigányokról.

azt még nem mondtam el, hogy a barátnőm bölcsödés kora óta együtt lakott egy cigány lánnyal akivel nagyon "jól" összehaverkodott és 8 évig voltak aztán valahogyy elválasztotta őket a sors, és most kb azután a 8 év után 4 évvel folyamatosan terror alatt tartja a barátnőmet meg engem is, mert én hiába vagyok ott a bnőmmet megvédeni ha egy egész banda támad, az a szerencsénk, hogy egyikönket se tudja hol lakunk. így kell folyamatos félelemben élnünk, hogy nehogy valamelyik fényképünket megtalálja, mert azt felteszi mindenféle szexoldalakra és az alapján megerőszakolnak.

szóval ennyi. amúgy meg szerintem a cigányok azért ilyenek , mert a második világháború környékén (2.-es vagyok történelemből megjegyezném de ez mégis így esett le) volt ugye a hitler aki folyton elgázosította a zsidókat meg cigányokat stb. (auswitz és a holocaust asszem így írják) és sejtésem szerint a túlélő cigányokban ez rögzült, hogy meg kell védeniük magukat, mert ha nem támadnak akkor őket támadják, és ez a nevelési elv követte saját magát minden cigány családban a mai napig. és sejtésem szerint ezért ilyen erőszakosak de ez csak elképzelés egyátalán nem biztos hogy ez így van

2010. ápr. 19. 00:33
 42/45 anonim ***** válasza:

"mert ha nem támadnak akkor őket támadják, és ez a nevelési elv követte saját magát minden cigány családban a mai napig. és sejtésem szerint ezért ilyen erőszakosak de ez csak elképzelés egyátalán nem biztos hogy ez így van"

nem ez nem így van. nagyon sok népcsoportot tartottak terrorban, sokakat gázosítottak el mégsem lettek ilyenek, illetve a többiek be tudtak illeszkedni.

egyszerűen ilyenek, megrekedtek a fejlődésben, állatok. és mivel az állam támogatja ezt az életformát, így nyugodtan csinálják is. mi birkák pedig tűrjük persze mert fosunk.

2010. ápr. 19. 09:42
 43/45 anonim válasza:

előző, ok értem. akkor tudom h rosszul tudtam :D vagy gondoltam.

egyszerüen borzasztó amit ezek művelnek de ha ezek száműzve lennének akkor a fél ország üres lenne :D

2010. ápr. 20. 14:44
 44/45 A kérdező kommentje:
Jó is lenne:)
2010. ápr. 23. 15:45
 45/45 anonim ***** válasza:

""Most mondok valamit de nagyon komolyan: ha én lennék hatalmon, agyonlőném az összes cigányt + azokat a "fehéreket" is akik egy szóval is védeni merik őket!""

Én rád szavaznék.

2011. júl. 1. 00:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!