Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, hogy...

Szerintetek normális az, hogy a magyar a saját hazájában retteg a romáktól? Vagy mit képzelnek ezek magukról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 22:38
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:

"Ja, csak ne reklámozd, hogy te ilyeneket sportolsz, és ezzel véded meg magad, mert akkor is te leszel szarban, ha kiderül. Ezt komolyan modom."

Nem reklámozom, hanem megjegyeztem a témához kapcsolódva.

A rendőrségtől meg nem félek...Nemzetvédelmi egyetemre járok, katonai szakon :) Ott is oktatnak pl katonai önvédelmet, kb ugyanez a lényege :) Fegyverviselési engedélyem van. A krav-maga edzőm is rendőr...túl sok bizonyítékom van arra, hogy teljesen tökéletes mentális állapotban vagyok:).

Egyébk meg nyílt titok, hogy aki megvédi magát, az azt csakis "erőszakkal" tudja megoldani. Természetesen én sem napközben csinálom ezt...de ha a villamosmegállóban találnak meg ezek a félkegyelműek, akkor én bizony nem leszek diszkrét...legyen csak szemtanú hogy önvédelem volt... :)

Ok nélkül nem kezdek el senkit sem darálni...de ha már kést ránt rám, akkor viselje a következményeket :)

2009. dec. 24. 23:29
 32/45 anonim ***** válasza:

hány ember volt akit meghurcoltak mert megvédte magát becsületesen.

Azért fognak neked ugrani a rendőrségen mert "visszaéltél az erőfölényeddel".

Mellesleg hiába van harci tudásod ha neked jön 10 cigány, akkor ott szart se ér, Jackie Chan csak a filmekben van.

2009. dec. 24. 23:35
 33/45 anonim válasza:

Bocsi, az előzőről ez lemaradt:

Nem, nem azért kell bárkire is szavazni, hogy kiírtsák a cigányokat...persze az elkeseredés egy idő után szélsőséges "intézkedéseket" von maga után (németország elveszített háborúja-> hitler...csakhogy egy nagyon ismertet említsek), de eddig is nyílvánvaló volt ugyebár hogy mindenki csak magát tudja megvédeni, mert senki mellett sem fog menni 4gárdista meg 6munkásőr...sőt még Tomcat sem fog senkit sem kamerával kísérgetni, hogy meg tudja mutatni a rendőröknek, hogy te megvédted magadat. :)

Szóval én igenis bátorítom az arra alkalmas embereket, hogy védjék meg magukat. És igen, rafináltnak/sunyinak kell kicsit lenni...de hát az is elég sunyi, ha hátulról kezdenek el lerugdosni a lépcsőn...szóval nekünk, "felismerhetően magyarok"-nak is kicsit "azonosulni" kell az ő modorukkal, és egy esetleges kellemetlen szituációból egészen jól is ki tudunk jönni.

2009. dec. 24. 23:40
 34/45 anonim válasza:

"hány ember volt akit meghurcoltak mert megvédte magát becsületesen.

Azért fognak neked ugrani a rendőrségen mert "visszaéltél az erőfölényeddel".

Mellesleg hiába van harci tudásod ha neked jön 10 cigány, akkor ott szart se ér, Jackie Chan csak a filmekben van."

Drága edzőmmel kitaláltunk egy "szlogent":

Egy cigányt megverni egyszerű, kettőt tudás, hármat szerencse.

Tovább nincs. Senki sem brúszlízik :) Hidd el, nagyon jól ismerem azt az erőt amit képviselek...2kötekedő emberrel szemben már inkább én is igyekszem elsimítani a dolgot, s nem azért mert nem tudnám megvédeni magam, hanem mert nekem az a fontos, hogy Épségben hazajussak. Ha 10-en találnak meg, akkor futok. Nem attól elégülök ki, hogy verekszem :) Tehát az a 100%os cél, hogy én A pontból B-be sértetlenül jussak el. Aztán valahogy mindig sikerül :)

"visszaéltél az erőfölényeddel"

...szted miért hozták vezették be azt a kifejezést, hogy "ha ijedtség miatt a védekező személy erősebb védekezési formát is választhat a támadás mértékéhez képest"...rövidebben ez volt a "túlreagálás"...Na ez az, amit nem tudom hány hónapja, de hivatalosan is engedélyeznek. Szerinted miért? :) Pont azért, hogy megvédhesd magad. :) Nekem hihetsz, fentebb olvashatod, benne vagyok a rendvédelmi életbe amennyire csak lehet.

Persze nem arról van szó h betöröd a fejét :D Mert igen, tudok én is 6módot hogy eltörjek egy nyakat, de inkább csak az arcba csapok bele :) Ésszel kell csinálni és nincs gond :)

2009. dec. 24. 23:46
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Fú,én Szerbiából jöttem ott nagyon keményen bánnak a cigányokkal.Ami itt megy ....a szerbek ezek töredékéért rájuk gyújtanák a telepet....Ott még segélyt sem kapnak,dolgozni KELL ,ha meg akar élni.
2009. dec. 25. 11:41
 36/45 anonim ***** válasza:

Itt Szabolcsban is rengeteg van a cigókból, és félnek is tőlük. Én szerencsés vagyok, a mi falinkban gyakorlatilag nincs cigány, az a pár, ami van, a "rendesebbjéből" való. A 2 szomszéd faluban viszont nem ez az ábra. A fél "város" cigány, éjjelente rengeteget lopnak, megvernek 1-1 embert. Az unokatestvéremet meg akartál késelni, mert "nem félt tőlük"(szart a fejükre). Elkezdtek vele kötözködni, előkerült egy lazán 15 centis pengéjű kés is, ő meg nem szarozott, előkapta a gázpisztolyát... Kicsapták, azóta egy másik suliba jár. A késes cigánnyal persze semmi sem lett. Nem véletlenül hívják azt a cigánycsapatot "dorogi bicskások"-nak...

Tavaly egy cigánycsapat a faluban 1 hónap alatt végiglopott egy egész utcát, 3 embert is leütöttek. Rendőrség sehol. Itt asszem 70% fölött volt az EP választáson a Jobbik aránya, nem véletlen :)

2009. dec. 25. 12:22
 37/45 anonim ***** válasza:
Ha megijedsz és túlléped blabla. Ez mind szép. De rád nem azt fogják mondani, hogy megijedtél, hanem azt, hogy használtad a "fegyvered".
2009. dec. 25. 15:17
 38/45 anonim válasza:

Nincs rám írva, hogy "Támadj meg, mert meg akarlak ölni".

Pont azért nyújt most már a Btk lehetőséget a "túlreagálásra", hogy ha valaki megtámad téged, akkor viselhesse a következményeit :)

Sztem jobb (nem jó, csak jobb) ez a változtatás az embernek, mert nem kell rettegni, hogy jaj megvédtem magam, most mehetek börtönbe ahol a 90%-ka cigány valszeg :)

Egyébk nekem volt olyan esetem, hogy 4-6os vilimegállóba a nyugatinál talált be egy srác, kikapott egy kést, és felszólított agresszívan az értékeim átadására...hátrébléptem, majd hangosan felszólítottam, hogy hagyja abba a személyem elleni bűncselekményt, mert támadás esetén határozott önvédelmet fogok használni. Nekemjött, kapott 3-mat, és elfeküdt és visítozott...Az emberek meg tapsoltak :) Aztán természetes jött a Murphy-törvény...egyből ott termett két rendőrbácsi, igazoltattak, elmondtam mi volt. Megkérdeztek 3ottlévőt hogy tényleg az volt-e, ami. Engem elengedtek, jó szerencsét kívántak, gratuláltak, a támadót elvitték :)

2009. dec. 25. 15:50
 39/45 anonim válasza:

Előző megjegyzésemhez:

Egyébként valamilyen formában ajánlott tájékoztatni a támadót arról, hogy tudsz/fogsz önvédelmet alkalmazni, ha van rá lehetőség, mert így ki tudsz védeni sok jogi kételyt (agresszív vagy, provokáltál, stb).

Kicsit hasonlít ez a SouthParkos vadászós részhez, amikor Jimbo mindíg azt mondta egy állat lelövése előtt, hogy "Támadni akar" :) Mert csak őket megtámadó állatot lehetett lelőni a törvény szerint :)

Ha te is szólsz, akkor "moshatod kezeidet" mert figyelmeztetted :)

2009. dec. 25. 15:52
 40/45 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy nem mindenki meri megvédeni magát...Vagy lehetősége nincs rá...
2009. dec. 30. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!