Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, hogy...

Szerintetek normális az, hogy a magyar a saját hazájában retteg a romáktól? Vagy mit képzelnek ezek magukról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 22:38
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%

"Ki az az állat aki visszaszól 4-5 cigánynak? Erre várnak."

Szerinted mi történne, ha visszaszólnál? Most akkor elárulok egy nagy titkot: semmi.

Persze aki a világot a kurucinfóból ismeri, az nyilván azt képzeli, hogy a cigányok valami egészen különleges, mítoszokból vagy a Gyűrűk Urából előlépett szörnyetegek, akik csak az alkalmat várják, hogy megöljenek mindenkit, aki eléjük kerül. Túl sokat olvastátok a kurucinfóban, hogy "ork", és már tényleg azt hiszitek, hogy ezek orkok.

2009. dec. 24. 01:54
 22/45 anonim ***** válasza:
az az állat aki nem 4-5 nek hanem 11-12 nem mint én xD bár ez baromság mert nemvok állat mitkö fosni csak bantu néggerek vagy erősen impegrált őslakosok ...
2009. dec. 24. 03:58
 23/45 anonim ***** válasza:
81%
01:54:bizonyos szempontból igazad van aki Budán lakik\lásd házon kívül gazdag gyerekek akik tv ben láttak csak cigót\ és nem olvas kurucot az valóban nem találkozik orkokkal,de aki Borsodi vagy Szabolcsi falvakban vagy kisvárosokban él az bizony ismeri e agresszív népcsoportot.És ha beszólsz nekik itt bizony kicsontoznak mert megtehetik a törvény mellettük áll.
2009. dec. 24. 08:00
 24/45 anonim ***** válasza:
85%
Ha visszaszólsz nem történik semmi? Haha! Én nem vagyok se gyáva, se gyenge. Pár éve mentem egy borsodi településen az úton, és ilyen férgek mellett kellett elmennem. Rögtön elkezdtek pofázni, bennem pedig felment a pumpa. Csak annyit kérdeztem, hogy mi a probléma. Hiába védekeztem, másnap már kórházban voltam + fel voltam jelentve, mivelhogy nem hagyom őket élni ...
2009. dec. 24. 09:43
 25/45 anonim ***** válasza:
77%

"Persze aki a világot a kurucinfóból ismeri, az nyilván azt képzeli, hogy a cigányok valami egészen különleges, mítoszokból vagy a Gyűrűk Urából előlépett szörnyetegek, akik csak az alkalmat várják, hogy megöljenek mindenkit, aki eléjük kerül. Túl sokat olvastátok a kurucinfóban, hogy "ork", és már tényleg azt hiszitek, hogy ezek orkok."

Persze aki a világot csak tévéből ismeri, az nyilván azt képzeli, hogy a cigányok valami különleges kedves lények, akik csak az alkalmat várják, hogy segíthessenek neked, vagy elmenjenek dolgozni.

Na magyarul megmondva neked bizony a nénikédet te barom! Hol élsz te? Mert hogy nem falun az biztos! Az öreganyám is kurucinfós jobbikos volt akkor mert utálta a cigányokat? Hm? Miért nem utált az öreganyám egy fehér gyereket sem és miért utált minden cigányt? Jaaa, talán azért, mert fehér gyerek még sosem k*urvázta le 60 éves létére.

Neked is hülyegyerek csak gép elől ekkora nagy a szád.

Most mondok valamit de nagyon komolyan: ha én lennék hatalmon, agyonlőném az összes cigányt + azokat a "fehéreket" is akik egy szóval is védeni merik őket! Azt is megmondom, a jobbik túl gyenge! Ide nem integráció kéne, hanem golyó meg kötél, és haláltáborok! És kellene nekünk is egy magyar Hitler! Na nem olyan, mint a németeknek volt, aki nem tette meg a holokausztot és nem írtotta ki a söpredéket, hanem egy normális, aki meg is teszi.

2009. dec. 24. 10:19
 26/45 anonim válasza:
100%

Hát az túlzás hogy jobbik kéne...csak rossz van meg rosszabbik...nincs jobbik :) Meg én amúgy sem hiszek az elvakult politikai irányzatokban (bár tény, hogy mind Sztálinnak, mind Hitlernek voltak nagyon jó ötleteik és minisztereik akik körbevették őket:) )

Hogy normális-e az, hogy fél az ember tőlük? Nem, nem egészséges és nem normális.

19vagyok, kinézetre max17nek mondana meg bármelyik ember, 171centi vagyok és 61kg...szóval nem egy "gyúrós" alkat...Egy ideig csak capoeira-ztam meg judo-ztam, amiket nem nagyon alkalmaztam problémamegoldásra, mert megszoktam hogy torokra rúgok és nem akartam börtönbe kerülni mert megvédem magamat (Magyarország, én így szeretlek:) ).

Mivel potenciális áldozatnak nézek ki, gondoltam kezdek egy hasznos sportot, ez a krav-maga lett. Neten utánaolvastok és megismeritek. A lényeg: Eddig igyekeztem magam összehúzni, h kb ne is látszódjam. 1év kravmaga után bátran kihúzom magam, a szemükbe nézek, mosolygok rajtuk, ha a villamoson zenélnek a telefonról akkor szólok, sőt...ha kést rántanak rám, megvédem magam :) Eddig egypár ujjat törtem, semmi extra :)

A sporton kívűl nincs semmi legális dolog, amivel megvédhetnéd magad ha bajba kerülsz...van gázriasztó pisztolyom is, de sztem sokáig tart elővenni, míg egy ütés-rúgás kombó nagyon gyors és hatásos tud lenni...meg olyan szép, hogy a vilimegállóba leversz vkit, kicsavarod a karját mint a rendőrök, a kést a kezéből a földre dobod és rászólsz, hogy "Ugye nem szeretnél a rendőrségen kikötni?" :D

Mind1...A lényeg hogy nem normális az a félelem, ami sajnos a "fehérek" veleszületett tulajdonsága lett. Nem szabad félni, és nem is fogunk félni. Többség győz, egység szop :)

Aki teheti, az igenis próbálja magát felvértezni valamiféle önvédelmi tudással, hogy Merjen szólni, Merjen válaszolni, hogy Ne rettegjen.

És akinek úgy tűnne: nem vagyok jobbikos...sőt...a kommunista munkás pártra szavaztam az eu-parlamenti választáson :D (nehogymár valami kókler nagypártot támogassak:) )

És egy apróság még: sajnos mindegyik nagy politikai párt tudja, hogy a cigány szavazatokból nagyon sok van, így azokat el kell nyerni...segélyezésse, seggkinyalással. Sajnos 19év alatt azt láttam, hogy a politikai elit a "hatalomra" pályázik (amit a nép ad, tehát el is vehet bármikor :) ), nem pedig azt csinálja, amire felhatalmaztuk.. :S

2009. dec. 24. 14:24
 27/45 anonim ***** válasza:
Ja, csak ne reklámozd, hogy te ilyeneket sportolsz, és ezzel véded meg magad, mert akkor is te leszel szarban, ha kiderül. Ezt komolyan modom.
2009. dec. 24. 15:58
 28/45 A kérdező kommentje:

Aki azt mondja,hogy nincs igazunk,az valószínüleg századnyi testőrrel rendelkezik,és csak hírből hallotta akissebség sztoriját!

ÉS igen,szavazzunk a jobbikra!!!!!!

És írtsuk ki ezeket....

2009. dec. 24. 15:59
 29/45 anonim ***** válasza:
Sztem meg ne szavazgassunk hanem csatlakozzatok a népi akciócsoportokhoz.
2009. dec. 24. 16:47
 30/45 anonim válasza:

Tényleg nem szabadna tőlük félni,de megértek mindenkit, aki mégis retteg, hisz nem mindenki van teljesen híján az önkontrollnak, ami szükséges lenne egy ilyen összecsapásnál.

Egy ízben összejöttem a helyi kisebbség vezetőjével, aki megkérdezte: Miért olyan nagy a pofád, mert kopasz vagy?

Én meg rá: Nem vazze, hanem mert a te lányod az én lányom szabadidőruháját hordja.

2009. dec. 24. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!