Szerintetek normális az, hogy a magyar a saját hazájában retteg a romáktól? Vagy mit képzelnek ezek magukról?
"Ki az az állat aki visszaszól 4-5 cigánynak? Erre várnak."
Szerinted mi történne, ha visszaszólnál? Most akkor elárulok egy nagy titkot: semmi.
Persze aki a világot a kurucinfóból ismeri, az nyilván azt képzeli, hogy a cigányok valami egészen különleges, mítoszokból vagy a Gyűrűk Urából előlépett szörnyetegek, akik csak az alkalmat várják, hogy megöljenek mindenkit, aki eléjük kerül. Túl sokat olvastátok a kurucinfóban, hogy "ork", és már tényleg azt hiszitek, hogy ezek orkok.
"Persze aki a világot a kurucinfóból ismeri, az nyilván azt képzeli, hogy a cigányok valami egészen különleges, mítoszokból vagy a Gyűrűk Urából előlépett szörnyetegek, akik csak az alkalmat várják, hogy megöljenek mindenkit, aki eléjük kerül. Túl sokat olvastátok a kurucinfóban, hogy "ork", és már tényleg azt hiszitek, hogy ezek orkok."
Persze aki a világot csak tévéből ismeri, az nyilván azt képzeli, hogy a cigányok valami különleges kedves lények, akik csak az alkalmat várják, hogy segíthessenek neked, vagy elmenjenek dolgozni.
Na magyarul megmondva neked bizony a nénikédet te barom! Hol élsz te? Mert hogy nem falun az biztos! Az öreganyám is kurucinfós jobbikos volt akkor mert utálta a cigányokat? Hm? Miért nem utált az öreganyám egy fehér gyereket sem és miért utált minden cigányt? Jaaa, talán azért, mert fehér gyerek még sosem k*urvázta le 60 éves létére.
Neked is hülyegyerek csak gép elől ekkora nagy a szád.
Most mondok valamit de nagyon komolyan: ha én lennék hatalmon, agyonlőném az összes cigányt + azokat a "fehéreket" is akik egy szóval is védeni merik őket! Azt is megmondom, a jobbik túl gyenge! Ide nem integráció kéne, hanem golyó meg kötél, és haláltáborok! És kellene nekünk is egy magyar Hitler! Na nem olyan, mint a németeknek volt, aki nem tette meg a holokausztot és nem írtotta ki a söpredéket, hanem egy normális, aki meg is teszi.
Hát az túlzás hogy jobbik kéne...csak rossz van meg rosszabbik...nincs jobbik :) Meg én amúgy sem hiszek az elvakult politikai irányzatokban (bár tény, hogy mind Sztálinnak, mind Hitlernek voltak nagyon jó ötleteik és minisztereik akik körbevették őket:) )
Hogy normális-e az, hogy fél az ember tőlük? Nem, nem egészséges és nem normális.
19vagyok, kinézetre max17nek mondana meg bármelyik ember, 171centi vagyok és 61kg...szóval nem egy "gyúrós" alkat...Egy ideig csak capoeira-ztam meg judo-ztam, amiket nem nagyon alkalmaztam problémamegoldásra, mert megszoktam hogy torokra rúgok és nem akartam börtönbe kerülni mert megvédem magamat (Magyarország, én így szeretlek:) ).
Mivel potenciális áldozatnak nézek ki, gondoltam kezdek egy hasznos sportot, ez a krav-maga lett. Neten utánaolvastok és megismeritek. A lényeg: Eddig igyekeztem magam összehúzni, h kb ne is látszódjam. 1év kravmaga után bátran kihúzom magam, a szemükbe nézek, mosolygok rajtuk, ha a villamoson zenélnek a telefonról akkor szólok, sőt...ha kést rántanak rám, megvédem magam :) Eddig egypár ujjat törtem, semmi extra :)
A sporton kívűl nincs semmi legális dolog, amivel megvédhetnéd magad ha bajba kerülsz...van gázriasztó pisztolyom is, de sztem sokáig tart elővenni, míg egy ütés-rúgás kombó nagyon gyors és hatásos tud lenni...meg olyan szép, hogy a vilimegállóba leversz vkit, kicsavarod a karját mint a rendőrök, a kést a kezéből a földre dobod és rászólsz, hogy "Ugye nem szeretnél a rendőrségen kikötni?" :D
Mind1...A lényeg hogy nem normális az a félelem, ami sajnos a "fehérek" veleszületett tulajdonsága lett. Nem szabad félni, és nem is fogunk félni. Többség győz, egység szop :)
Aki teheti, az igenis próbálja magát felvértezni valamiféle önvédelmi tudással, hogy Merjen szólni, Merjen válaszolni, hogy Ne rettegjen.
És akinek úgy tűnne: nem vagyok jobbikos...sőt...a kommunista munkás pártra szavaztam az eu-parlamenti választáson :D (nehogymár valami kókler nagypártot támogassak:) )
És egy apróság még: sajnos mindegyik nagy politikai párt tudja, hogy a cigány szavazatokból nagyon sok van, így azokat el kell nyerni...segélyezésse, seggkinyalással. Sajnos 19év alatt azt láttam, hogy a politikai elit a "hatalomra" pályázik (amit a nép ad, tehát el is vehet bármikor :) ), nem pedig azt csinálja, amire felhatalmaztuk.. :S
Aki azt mondja,hogy nincs igazunk,az valószínüleg századnyi testőrrel rendelkezik,és csak hírből hallotta akissebség sztoriját!
ÉS igen,szavazzunk a jobbikra!!!!!!
És írtsuk ki ezeket....
Tényleg nem szabadna tőlük félni,de megértek mindenkit, aki mégis retteg, hisz nem mindenki van teljesen híján az önkontrollnak, ami szükséges lenne egy ilyen összecsapásnál.
Egy ízben összejöttem a helyi kisebbség vezetőjével, aki megkérdezte: Miért olyan nagy a pofád, mert kopasz vagy?
Én meg rá: Nem vazze, hanem mert a te lányod az én lányom szabadidőruháját hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!