Szerintetek normális az, hogy a magyar a saját hazájában retteg a romáktól? Vagy mit képzelnek ezek magukról?
könnyű mondani, hogy "legyen nagy a pofátok" meg "ne hagyjátok magatokat", ez ugyanaz, hogy éhezik a nép, igen? egyenek kalácsot. Lóf.szt.
Ki az az állat aki visszaszól 4-5 cigánynak? Erre várnak. Erre azt mondják, hogy kussoljak, ne nézzek rájuk, stb. Ezt teszem, de ez nem normális. Krva szar úgy élni itt, hogy rettegni kell egy másik népcsoporttól, de a legszarabb az, hogy ezt legálisan teszik.
A legszarabb az, hogy sima átlagpolgárok védik őket és szállnak szembe a valódi sértettekkel. Franc tudja miért, érthetetlenek.
"ma 00:02"
azért mert speciel ott ahol te laksz ott nincs gond az nem azt jelenti, hogy máshol sincs. Szánalmas, hogy te kijelented mások tapasztalataira gyakorlatilag azt, hogy hazudnak.
0:08
Ha visszaolvasod, láthatod, h nem azt mondtam, h hazudnak, nem vitatom, h vannak ilyen esetek, csak azt mondom , h rosszul reagálnak rá.Ettől függetlenül nem tudom elképzelni, h van , aki már fél kimenni az utcára emiatt, ez szerintem valamiféle kisebbségi komplexus lehet.
00:25
igazad van, csak azt támadják meg , akiről tudják, h vele meg lehet tenni, mert úgy sem csinál semmit, ez mindenhol így van.Ne hogy már valami 10-es IQ szintű putrilakó mondja meg, h mit csináljak, vagy akármiért is kritizáljon.....aki pedig pofátlan, azt meg kell nevelni egy kicsit :DDDDD
ha olyan helyen laknál ahol tényleg sok cigány lakik akkor nem itt beszélnél és vernéd a melled a hülyeségeiddel.
kíváncsi lennék mit kezdenél 20 támadóval. Vagy mit kezdene velük a nagyanyád, ha valóban igaz amiket írsz bár kétlem, akkor még sokat fogsz emiatt szívni.
A kormányt (nem feltétlenül a mostanit)kell okolni aki annál több pénzt ad minél több gyereked van. Pedig a logikus az lenne hogy aki gazdag az megengedhet magának sokat, aki szegény annak meg 1 vagy max 2 legyen. Amíg a cigányoknak érdekükben áll egyre több gyereket csinálni, addig ezt meg is fogják tenni. És ha a down-kórosért 2x annyit fizetnek akkor igenis ráhúzzák az újszülött fejére a zacskót.
Akire pedig egy nyolc éves gyerek ráfújta a füstöt annak üzenem hogy akkor is ilyen ideges lenne ha magyar gyerek tenné? vagy ha egy felnőtt?
Mellesleg sajnálom azokat akiknek ezt naponta el kell tűrniük, szerencsém van hogy nekem semmi kontaktusom nincs velük. Nekem a faterom mesélte egy fiatal cigány gyerek odament egy vak koldushoz és rácsapott a kezére és az összes apró kiesett a kezéből. Ezt elég rossz volt hallani, nem elég hogy vak és az utcán él még ki is verik a kezéből azt a 100 forintot, és vajon ez miért jó érzés a gyereknek? Hogy lehet ennyi erkölcstelenség egy 8 évesben?
Egyáltalán nem kisebbségi komplexus. A fehérnek be merek szólni én is, mert tudom ,hogy max pofán ver és kész. De a cigány hozza a putriját, és olyanok, mint a vadállatok, az nem pofán ver, abban nincs semmi gátlás, az ott rugdos halálra, ha nincs szerencséd, hogy segítesenk, nem érdekli.
Egyébként az utóbbi időben egyre több ember van torkig velük. Én nem hiszem, hogy ez így megy a végtelenségig. Szerintem jobban járnának, ha visszavennének, mert jön még kutyára dér.
a sok segíjes elterthatna minket xDD amugy hétfőn éjjel lopták el a cigók a kocsinkat oO ezér utálom mégjöbban őket ! a nap vicce :-Miért büdös a cigány ?
-Hogy a vak is érezhesse ha már nem látja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!