Szerintetek normális az, hogy a magyar a saját hazájában retteg a romáktól? Vagy mit képzelnek ezek magukról?
Mellettem ma ment el az utcán egy kb. 8 éves cigánygyerek, az arcomba fújta a füstöt és mereven bámult az arcomba. Tudom, hogy nem szólhatok neki, mert a bandája aki tőlünk pár méterre lakik agyonver, vagy valamelyik rokonomat veri agyon.
De magamban azt kívántam, bárcsak megölhetném! Késsel, vagy bármi mással.
Ismerem az érzést!
Sajnálom,ami történt!
És sajnálom,hogy a saját hazádban kell rettegned ilyenektől:(
Nem normális de ez a Magyar helyzet
osszák a segélyeket ezeknek a mocskoknak és
még ők mennek Magyart verni
Hálátlan szemét köcsög nyomorult banda az összes
Darth Vader
Természetesen nem normális! Ezek a férgek csak azért vannak még itt és szaporodnak, mert a kormány megvédi őket. A Magyar pedig nem védekezhet, mert akkor minimum börtönbe kerül.
Eljön még a mi időnk, és akkor kegyetlenül megtoroljuk a sok szenvedést amit nekünk okoztak! Addig azonban ki kell tartanunk!
Van itt olyan aki nem a jobbikra fog szavazni?
Lassan már nemismerek olyat :)
Most például egy nőnek aztán mondhatod hogy ne rettegjen.
Szerintem jobb ha nem szóész vissza semmit , mondjuk mi visszaszoltunk általába hogyha ha kell valami akkor jöjjenek...akkor ugye semmi , de egyszer megbeszéltünk találkozót haverom egyedül volt mégcsak ,aztán mikor mentünk meszíről láttuk hogy körtülállják többen és ütik,lökködik hogy "mi a f*szért ilyen fehér"... jó oké nemlett baja de akkoris... és aki modnjuk gyalog jár munkába vagy valamiért látja az iylen dologkat az midnenki tudja hogy valamit csinálni kell. ezért (is) lenne jó (szerintem) a jobbik , csak a sok otthonülő nyugdíjas meg azok akik csak benn ülnek a meleg irodába ők nem tudják hogy menynire súlyos a dolog. De tényleg már aggódnod kell azon hogy mi lesz veled ha kimész otthonról :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!