Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez a normális? Ez az elfogadot...

Ez a normális? Ez az elfogadott? Szégyellje magát az összes magyar ember! Lehetne tenni valamit és senki nem mozdul.

Figyelt kérdés

EZT NÉZD MEG:

http://www.youtube.com/watch?v=aHXDtnAU8L8

A felsorolt települések közül az egyiken lakom én is.

Napi rendszerességgel verik a diákokat.Az utolsó forintot is elveszik tőlük.

Miért van akkor mégis az,hogy rengeteg diák a magyarok közül helyesli ezt,a felnőttek védik őket,a tanárok válasza pedig,hogy "miért nem mentél el onnan",- amikor ők jönnek oda.

Irtózatos szerencsém,hogy eddig engem még nem nem vertek meg,viszont lehetett volna rá alkalom,mert a "sorból" már nem egyszer a mellettem levő gyereket vették ki,hogy kötekedjenek vele,pénzt,cigit,minden értéket elvegyenek tőle,vagy egyszerűen megverjék.Volt,hogy felszólaltak a bántalmazottak mellett,más diákok,de ennek keserű a vége mindig.Így manapság már ilyenkor mindenki a földre néz.

A legújabb szokás,hogy a folyosón végigmennek,és "csicska magyarok","csicska magyarok",és ha valaki a száját erre félrehúzza,odamennek,és lökdösik,ütik,hogy valami nem tetszik?

Nem vagyok rasszista,és ez egy komoly dolog,mert a zsidó származású osztálytársaimnak is teljesen elege van.Ők sem kivételek.Ugyanezt kell tűrniük nap mint nap.

Informatika szakra járok,és mégis napi incidens az ilyen.Még,hogyha asztalosnak,vagy valami hasonlónak tanulnék,ahol nem inkább az eszem számítana,akkor azt mondom,hogy nyelek,mert "b.sztam" tanulni,de így??

Akkor miért csodálkozik mindenki,hogy a tizenévesek ennyire a Jobbikot támogatják?Ennyire a rasszizmus felé húznak?

Ne jöjjön senki azzal,hogy nem ez a megoldás,mert nem csináltok emberek semmilyen megoldást!Az a válaszotok,hogy tűrd,menj el,ne szólj vissza.

Ez nem rasszizmus,hogy elegünk van a cigányokból..Esküszöm nekem van már kisebbségi komplexusom,és az első az lesz,amint vége az iskolának,hogy elmegyek innen olyan messzire ahova csak tudok,és azt is letagadom,hogy magyar vagyok,kárpátia koncertek ide,vagy apám polgárőr oda,vagy a kismillió történelem verseny amoda.Én szégyenlem a mai magyarországi MAGYAR felnőtteket!!

Végignézitek,hogy a fiaitok,lányaitok,így éljék a mindennapjaikat..Szégyelljétek magatokat.Behúzzátok a fületeket.Mert nektek az a lényeg,amit a kedvenc pártotok mond,legyen a sz.ros fidesz,a sz.ros jobbik,vagy a nem tudomki!Csak a lényeg,az a te pártod!

Reménykedtek?-De minek?

Szerintetek valamelyik párt tesz valamit?Ennyire naivak vagytok?TI tudnátok tenni,de ehelyett lesz.rjátok,és egymást ölitek,és véditek a cigányokat,vagy épp csak a fórumokon keresztül mertek felszólalni.

Engem nem érdekelnek a törvények,meg semmi,ami mögé majd most próbáltok takarózni,de mindenki ismétlem mindenki nézzen magába,gondolkodjon el,mert én minden felnőtt helyében a föld alá süllyednék szégyenemben!Milliomostól szegényig!Egyik nem lát a sok zöldhasútól,a másik meg beletörődik mert neki már úgyis mindegy.De a pujádnak nem..(bocsánat ezért a kifejezésért)

"Nyugalom, nyugalom, ne idegeskedj, csak hûtsed magad, csak hidegvér nemsokára eljön az idõ, mikor vérben úszik a Kossuth tér"-és ha így haladtok,x év és a ti véretek lesz az,és akkor már késő lesz belátni,ha az a vér,csak képletesen fog mutatkozni is..

Jó éjszakát!

Egy 17 éves fiú.

Itt egy video:

Megverik a szerencsétlen gyereket,majd a sofőrt aki segíteni akar...

http://www.youtube.com/watch?v=5VUb3Xe3TG8&feature=related

2011. ápr. 27. 23:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%

Épp most készülnek törvénythozni arra, hogy tilos legyen ez ellen bármit is tenni.

[link]

2011. ápr. 27. 23:40
 2/27 anonim ***** válasza:
13%
Ez nem normális, és nem elfogadott, de az sem az, hogy egyesek szerint az ilyen problémára épp a NÁCIK jelentenék a megoldást.
2011. ápr. 27. 23:48
 3/27 A kérdező kommentje:

Nem hinném,hogy a zsidó tizenévesek A nácizmust akarják visszahozni..

ezzel kár neked is takaróznod.

Amúgy pedig hallgatom nagy figyelemmel,hogy mit ajánlasz nekem,és több ezer serdülőnek még?

Mert elvileg,akkor már én a nácizmus irányába tartok,és a zsidók is..Látod..ez nem passzol:)

2011. ápr. 27. 23:53
 4/27 anonim ***** válasza:
87%
A cigók megrendszabályozása nácizmus?
2011. ápr. 27. 23:56
 5/27 anonim ***** válasza:
93%

<covenant>

Elég érdekes életed lehet, hogy miközben nap mint nap azt látod, hogy cigányok zaklatják és terrorizálják a magyarokat, te mégis minden bokor mögött horogkeresztes náci hordákat vízionálsz.

Nem lehet-é, hogy nem tetszik látni a fától az erdőt?

2011. ápr. 28. 00:08
 6/27 anonim ***** válasza:
93%

Az átlagember nem tud semmit sem csinálni.

Az átlagember egy olyan társadalmi környezetben szocializálódott, ahol az állam állam által fizetett rendőrnek lenne a feladata a közrend biztosítása. A nevelés gátlásossá teszi az átlagembert az erőszakkal szembeni védekezéskor.

Ezt használják ki az agresszív deviáns személyek.

Az átlagembert meg kell védeni.

Sajnos a terepszínű vagy fekete ruhában bohóckodó gárdák meg véderők alkalmatlanok a feladatra. Miért ?

Mert a vezetőiket politikusok és elferdült ideológia irányítja.

Mert a vezetőik katonailag képezetlenek.

Azzal nem lehet megoldani a helyzetet ha az utcán masíroznak.

Lassan már háború folyik a falvakban és egyes városok peremkerületeiben. A háborúban a győzelem megszerzéséhez megfelelő stratégia kell. A stratégia egy ezer éves tudomány, melynek bárhol szabadon fellelhető szakirodalma van. Olvasni kellene, művelődni.

Masírozással fejjel a falnak nem lehet eredményt elérni.

Ez a tipikus magyar hozzáállás. Kemény aki állja - meg nagy marha.

2011. ápr. 28. 00:15
 7/27 anonim ***** válasza:
82%

"A cigók megrendszabályozása nácizmus?"

Nem.

2011. ápr. 28. 00:15
 8/27 anonim ***** válasza:
4%
Én sem vagyok cigány párti, de esküszöm hogy össze fogok legalább annyi magyar bűntényt gyűjteni mint amennyi cigány volt eddig. Valahogy a Móri mészárlás és sok egyéb nem cigányok által elkövetett bűncselekmény nem foglalkoztat senkit.
2011. ápr. 28. 00:28
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát..nem tudom, mi lehetne a megoldás.
2011. ápr. 28. 07:18
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Sok szerencsét hozzá kolopele! De ne feledd, hogy a magyarok legalább 10szer annyian vannak, így ha valóban azonos mérleget akarsz, akkor 10szer annyit kell találj...lesz itt még pofáraesés!
2011. ápr. 28. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!