Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ember elsősorban ember, és...

Az ember elsősorban ember, és aztán magyar. Igen, vagy nem, és miért?

Figyelt kérdés
Valahol láttam ezt a választ, és annyira igaznak véltem, hogy fura volt látni, hogy valami huszon akárhány százalékra leértékelték. Miért?
2010. aug. 13. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Én magyar vagyok mindenek előtt.
2010. aug. 13. 21:38
 2/12 anonim ***** válasza:
60%

Nem.Ezt csak mostanában lett Magyarországon divattá ami óta a kommunizmus kiölte az emberekből a magyarságtudatot.

Ha rajtuk múlna ellepnék Magyarországot a négerek,bu.zik,zsidók(ők már készülnek így is éppen elegen vannak).

Nem véletlenül Budapesten a legerősebb az Lmp!Hiszen ez volt a vörösterroristák fellegvára!Ne hagyd hogy a sötétség téged is hatalmába kerítsen!

Mindjárt jönnek a a liberális lepontozók és válaszolók :)

2010. aug. 13. 22:10
 3/12 anonim válasza:
78%

Igazából nem tudnám megmagyarázni pontosan miért gondolom így, de szerintem elsősorban magyar. Más országokban is sokan vannak így vele. (mármint, ott természetesen nem magyar :D) Csak itt nézik le emiatt a népet.

16/L

2010. aug. 13. 22:11
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

"Nem véletlenül Budapesten a legerősebb az Lmp!"

lmp ről ne is beszéljünk mer fúúú ... pusztuljanak...

amúgy azért voltak erősek ott mert sokan felmentek és ott szavaztak rájuk

amúgy az erőset idézőjelbe értendő

5% os párt

2010. aug. 13. 22:29
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

amúgy mind kettő egyszerre

ez egy ajándék becsüld meg hogy Magyar lehetsz

sokan meg sem érdemelnék...

ilyen gazdag kultúra történelem és hagyományok után...

nem sok ilyen ország van

lásd szlotákok A4 es lapra elfér a történelmük

még a himnuszuk is egy magyar népdal koppintás

2010. aug. 13. 22:33
 6/12 bumbi02 ***** válasza:
45%
egyetértek.. elsősorban ember az ember, aztán magyar..mindenki máshogy látja, én igy látom..
2010. aug. 13. 23:19
 7/12 anonim ***** válasza:
29%
azért értékelték le, mert itt ha nem azt hangoztatod,hogy magyar vagy, akkor le pontoznak!
2010. aug. 14. 02:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

De hiszen először megszületik az ember, és csak utána nevelik bele úgymond a nemzeti öntudatot! Akkor lennénk előbb magyarok, ha lenne lélekvándorlás és már a kezdet kezdetén el lett volna döntve, hogy melyik lélek milyen nemzet, akár kígyó, akár szarvas, akár ember testébe születik :S Ahhoz meg is kell születni, hogy magyar lehessen az ember (vagy bármelyik nemzethez tartozó)

Én ezért egész egyszerűen nem értem, hogy ha valaki ezt írja, miért az a válasz, hogy "Köpd magad szemen" meg "Előbb süllyedjek el, minthogy ilyen hazaáruló mondjak"

2010. aug. 16. 23:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is az ember elsősrorban az ember,és utána magyar.De ez nem jelenti azt,hogy a magyarságunkra nem kellene büszkének lennünk,a nemzet igenis fontos!
2010. aug. 17. 12:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is elsősorban ember vagyok, ehhez a fajhoz tartozom, másodsorban pedig magyar ez a nemzetiségem, és szeretem.

(Ja igen :MAGYARORSZÁGON SOHA NEM VOLT KOMMUNIZMUS!szocializmus volt)

2010. aug. 18. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!