Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Elmagyaráznátok nekem, hogy...

Elmagyaráznátok nekem, hogy mi értelme van az állandó zsidóellenességnek?

Figyelt kérdés

Vegyük példának Izraelt. Ugyan miért baj, ha megvédik az arabok ellen a saját hazájukat? Mégis mindenki őket szidja, pedig soha nem a zsidók kezdeményezték az összeütközéseket.

A másik dolog, meg hogy egyesek szerint a zsidóknak köszönhető a nagy szabadelvűség Európában. Ha nem tetszik az embereknek, akkor minek választják meg újra és újra ezeket a pártokat?

És azt sem értem, hogy például a Jobbik is miért pont a zsidóságon akar bosszút állni, miért nem lehet végre elfogadni, hogy mindenkinek más az identitása? Mióta fenn áll ez a nép, így is mindenhol bántották őket. Pedig megpróbálnak minden környezetbe beilleszkedni, nem úgy, mint például az arabok.

2014. márc. 13. 21:15
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
26%
Mondtam már hogy nem vagy Magyar.Egy Magyar nem írja kis betűvel ,hogy Magyar.Menj egy zsidó barátaidhoz és ott írogass.
2014. márc. 14. 14:51
 32/47 anonim ***** válasza:
63%

Na de ki szégyenli magát hogy magyar? Az akinek ez egy külső ing,álca vagy az aki kívül belül is az?

Engem kifejezetten zavar hogy a zsidók magyaroknak mondják magukat.

A zsidó egy külön nép+vallás, most már külön országot is ki harcoltak maguknak (palesztin holokauszt), és akkor még mindig "magyarok"?

Engem jogos gyanakvással tölt el hogy a világ leginkább asszimilálhatatlanabb népe, egyszer csak magától küzd azért hogy őt a helyi nemzethez valónak mondjanak.

Ha a cigányok sem vallják magukat magyarnak, mert ők romák a saját szavukkal, akkor egy zsidó miért lenne magyar? Teljesen máshonnan származnak, más nyelv, más kultúra, más szokások, más vallás, akkor miért is lennének magyarok már bocs?

A másik kedvencem a zsidó bűnbak kérdés.

A történelem könyvben sokkalta kevesebbet foglalkoznak velük, pedig a svábok is egy akkor tájt ide települt népcsoport, német gyökerekkel, de valahogy senki sem akarta bűnbaknak felhasználni őket. Valahogy senkinek sem volt velük problémája, valahogy betudtak illeszkedni, és ez nem jelentette azt hogy el kellett dobniuk a gyökereiket. Egy svábról nem igazán mondaná meg az átlag hogy sváb, és ezt ők maguk sem rejtik el.

Ha megkérdezed felvállalják és büszkék rá, és azt is tudják hogy részei a magyarságnak, mert tesznek érte hogy azok legyenek.

Nincs is evvel baj, ez a helyes.

Egy átlag zsidó nagyon kerüli ezt a témát, mindig avval jönnek hogy magyarok, ők csak magyarok, ha a vallásra kérdezel rá, arra nem mondanak semmit. Ha rákérdezel az ősökre, akkor a háborúban meghaltak, na most ez akármi lehet. Persze akinek van szeme meg ismeri őket, az egyből felismeri kivel van dolga.

2014. márc. 14. 16:04
 33/47 anonim ***** válasza:
10%
Fogalmazhatok ugy is: ilyenkor vagyok buszke arra, hogy NEM vagyok magyar.
2014. márc. 14. 17:24
 34/47 anonim ***** válasza:
36%

Gyanús a kérdés, hiszen már az első bekezdés hamis. Nem tudom, tájékozatlanságból vagy provokatív céllal.

Mindenesetre ha az volt a cél, hogy a két szélsőség összecsapjon, sikeres volt az akció.

2014. márc. 14. 23:33
 35/47 anonim ***** válasza:
48%
Bizonyos szint alatt kell az embereknek egy ellenségkép. Szerinted az antiszemiták többségét tényleg érdekli a palesztinok sorsa? Ha nem lennének ott zsidók, pont leszärnák, érdekes módon az Észak-Koreában vagy Burmában zajló események miatt nem nagyon tiltakoznak a nagy radikális "jogvédők".
2014. márc. 15. 08:41
 36/47 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen privát üzenetet kapok.Szinte éreztem :) Szánalmas

"Ezt besz@ptad.

Meg akartam mutatni az enyemeknek, hogy MO ma ponrosan olyan, mint az 1930-as evekben. Figyelmeztetni akartam, nehogy ugyanugy huek akarjanak lenni a magyar hazahoz, mint a nagyszuleim tettek, mert "ha ez a hazank erdeke, akkor ezt kell tenni" alapon megint hagyjak magukat vagohidra kuldeni.

Es te klasszul kimutattad a fogad feherjet. Koszi."

Melyik volt ez az okos aki írta?

2014. márc. 15. 13:40
 37/47 anonim válasza:
79%

36.

Valami Lázár Jani vagy Olstein Viktor származék:)))))

2014. márc. 15. 16:59
 38/47 anonim ***** válasza:
80%
Azért, mert a zsidók jogtalanul szerezték meg maguknak a világ minden kincsét, s a nem is létező, csupán általuk kikiáltott pénz nevű jelenség által ők irányítják a világot. Éljen az anarcho-szociáldarwinizmus xd
2014. márc. 15. 22:06
 39/47 anonim válasza:
27%
Mitől akar a jobbik megvédeni minket?A zsidók nem vadállatok hanem emberek méghozzá olyanok akik nem terjesztik a vallásuk, senkit sem kényszerítenek arra hogy zsidó legyen! Ebből következik hogy ők igenis be akarnak illesztkedni hiszen ki ne akarna valahova tartozni? Gondoljatok csak bele milyen nehéz lehet nekik beilleszkedni ha ennyi itt az antiszemita!
2015. márc. 14. 11:00
 40/47 anonim válasza:
A zsidó az egy vallás, amit sajnos rengetegen megvetnek és üldöznek, ezért volt kénytelen egy saját hazát teremteni magának. Ha a keresztény vallást vetnék meg az emberek akkor valószínüleg ő alapítana egyállamot! A magyarok lehetnek keresztények is meg zsidók is! és ez mindenkinek a saját döntése kell hogy legyen! ám ha egy zsidó kikeresztelkedik zsidó marad, nem úgy mint à keresztények.
2015. márc. 14. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!