Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak van értelme, hogy szedek fél/egy évig fog. Gátlót, aztán visszaváltunk óvszerre, majd fél/egy év után megint? Persze a párom állandó
szeretnék gyógyszert szedni, de nem szeretném, hogy az legyen, hogy 30 évesen még mindig nincs gyerekem, mert fiatalkoromban évekig fogamzásgátlót szedtem.
így -váltogatva- esetleg kevesebb az esélye?
Ez még rosszabb mint a folyamatos szedés! Belepiszkálsz a hormonrendszerdbe, aztán megitn, aztán ujra stb....
Én úgy tudom olyan 2-3 évente ajánlanak szünetet.
így NE váltogasd, sokkal, sokkal, sokkal többet ártsz!!! olyan nem nagyon van, hogy 5 évig szeded, és emiatt nem lesz gyereked évekig, hiába próbálkozol
beszélj a dokiddal inkább erről!!
Szerintem sem jó, ha ilyen időközönként váltogatod. Kérdezd meg az orvosod.
De az egyik válaszolónak üzenem: De bizony előfordul (valószínűleg gyakrabban mint gondolnád), hogy tablettaszedés után évekig nem jön össze a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!