Elmagyaráznátok nekem, hogy mi értelme van az állandó zsidóellenességnek?
Vegyük példának Izraelt. Ugyan miért baj, ha megvédik az arabok ellen a saját hazájukat? Mégis mindenki őket szidja, pedig soha nem a zsidók kezdeményezték az összeütközéseket.
A másik dolog, meg hogy egyesek szerint a zsidóknak köszönhető a nagy szabadelvűség Európában. Ha nem tetszik az embereknek, akkor minek választják meg újra és újra ezeket a pártokat?
És azt sem értem, hogy például a Jobbik is miért pont a zsidóságon akar bosszút állni, miért nem lehet végre elfogadni, hogy mindenkinek más az identitása? Mióta fenn áll ez a nép, így is mindenhol bántották őket. Pedig megpróbálnak minden környezetbe beilleszkedni, nem úgy, mint például az arabok.
"Vegyük példának Izraelt. Ugyan miért baj, ha megvédik az arabok ellen a saját hazájukat?"
Semmiért, szívük joga. De miért baj ha én meg Magyarországon nem szeretnék látni egyetlen zsidó fajút sem?
Ugye semmiért? Hisz ez természetes.
A zsidóságon senki nem akar bosszút állni.
Az, hogy beilleszkedni akartak mindenütt, az erős túlzás,de kétségkívül jobbak, mint az arabok.
A zsidóknak elég nagy befolyásuk van.
A liberalizmus alapvetően egy jó eszme volt, a 19. század végén és a 20. század elején.
De, a 60-as 70-es évektől teljesen megváltozott, eltorzult.
Viszont, szerintem kevés olyan ember van, aki minden zsidót utál.Legtöbbünknek csak Soros, Heller, Kertész dinasztia és a hozzájuk hasonlókkal van a problémánk.
15: Látom kitartó vagy, és még mélyebbre ásod magadat. A kérdéstől teljesen függetlenül: Most azt látjuk, hogy a sokadik jelentést adod már az antiszemita szónak. Frappáns kis szó, mert a tudatlan, unintelligens emberek kényük-kedve szerint használhatják, mikor hogy jön. Mint ahogyan azt teszed most te is. Megtudtuk az okos kérdezőtől, hogy az antiszemita jelentése megváltozott a 2. kommente óta, most már kihírdettetik, hogy az az antiszemita, aki a holokausztot holokamunak nevezi. Azért nevezik sokan holokamunak a holokausztot, mert volt jó sok hazugság ezzel kapcsolatban, ami amiatt vlt, hogy még szörnyűbbnek tüntessék fel az egészet. Ezekről végül kiderült, hogy nem igazak.
De most nem tudom mi a célod ezekkel a hozzászólásokkal. Provokálni szerettél volna, vagy mi? Eddig csak azt érted el, hogy megmutattad nekünk, milyen kis buta komolytalan emberke vagy.
Tisztában vagyok az antiszemita szó jelentésével, az antiszemita emberek a zsidók iránti ellenszenvüket fejezik ki.
De ha te jobban tudod a pontos definíciót, akkor várom a válaszod.
Elmagyaráznátok nekem, hogy mi értelme van az állandó zsidóellenességnek?
Kérdező:?
Neked bizta nincs fitymád!?
Vagyis teljesen értetlen vagy, nekünk!
Természetesen nem olvastad a történelemet!
Illetve csak azt amit "ti"írtatok!...
Hapci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!