Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Elmagyaráznátok nekem, hogy...

Elmagyaráznátok nekem, hogy mi értelme van az állandó zsidóellenességnek?

Figyelt kérdés

Vegyük példának Izraelt. Ugyan miért baj, ha megvédik az arabok ellen a saját hazájukat? Mégis mindenki őket szidja, pedig soha nem a zsidók kezdeményezték az összeütközéseket.

A másik dolog, meg hogy egyesek szerint a zsidóknak köszönhető a nagy szabadelvűség Európában. Ha nem tetszik az embereknek, akkor minek választják meg újra és újra ezeket a pártokat?

És azt sem értem, hogy például a Jobbik is miért pont a zsidóságon akar bosszút állni, miért nem lehet végre elfogadni, hogy mindenkinek más az identitása? Mióta fenn áll ez a nép, így is mindenhol bántották őket. Pedig megpróbálnak minden környezetbe beilleszkedni, nem úgy, mint például az arabok.

2014. márc. 13. 21:15
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Na, én is jó vagyok. Az emberi butaságról tudok nyilatkozni, de a számokat nem ismerem...
2014. márc. 13. 21:29
 12/47 anonim ***** válasza:
81%
A zsidók nagyon szépen megélnek az "antiszemitizmusból".
2014. márc. 13. 21:29
 13/47 anonim ***** válasza:
72%

"Vegyük példának Izraelt. Ugyan miért baj, ha megvédik az arabok ellen a saját hazájukat?"

Semmiért, szívük joga. De miért baj ha én meg Magyarországon nem szeretnék látni egyetlen zsidó fajút sem?

Ugye semmiért? Hisz ez természetes.

2014. márc. 13. 21:31
 14/47 anonim ***** válasza:
83%

A zsidóságon senki nem akar bosszút állni.

Az, hogy beilleszkedni akartak mindenütt, az erős túlzás,de kétségkívül jobbak, mint az arabok.

A zsidóknak elég nagy befolyásuk van.

A liberalizmus alapvetően egy jó eszme volt, a 19. század végén és a 20. század elején.

De, a 60-as 70-es évektől teljesen megváltozott, eltorzult.

Viszont, szerintem kevés olyan ember van, aki minden zsidót utál.Legtöbbünknek csak Soros, Heller, Kertész dinasztia és a hozzájuk hasonlókkal van a problémánk.

2014. márc. 13. 21:55
 15/47 anonim ***** válasza:
82%
Az az értelme, hogy nem hagyjuk magunkat kiirtani.
2014. márc. 13. 22:29
 16/47 anonim ***** válasza:
31%

15: Látom kitartó vagy, és még mélyebbre ásod magadat. A kérdéstől teljesen függetlenül: Most azt látjuk, hogy a sokadik jelentést adod már az antiszemita szónak. Frappáns kis szó, mert a tudatlan, unintelligens emberek kényük-kedve szerint használhatják, mikor hogy jön. Mint ahogyan azt teszed most te is. Megtudtuk az okos kérdezőtől, hogy az antiszemita jelentése megváltozott a 2. kommente óta, most már kihírdettetik, hogy az az antiszemita, aki a holokausztot holokamunak nevezi. Azért nevezik sokan holokamunak a holokausztot, mert volt jó sok hazugság ezzel kapcsolatban, ami amiatt vlt, hogy még szörnyűbbnek tüntessék fel az egészet. Ezekről végül kiderült, hogy nem igazak.

De most nem tudom mi a célod ezekkel a hozzászólásokkal. Provokálni szerettél volna, vagy mi? Eddig csak azt érted el, hogy megmutattad nekünk, milyen kis buta komolytalan emberke vagy.

2014. márc. 13. 22:36
 17/47 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok az antiszemita szó jelentésével, az antiszemita emberek a zsidók iránti ellenszenvüket fejezik ki.

De ha te jobban tudod a pontos definíciót, akkor várom a válaszod.

2014. márc. 13. 23:06
 18/47 anonim ***** válasza:
Még mindig nem! :D Az antiszemita az, aki utálja a zsidókat. Nagyon nehéz meghatározás, valóban! Legutoljára elég közel voltál, gondolom megnézted a keresőben, de mire rákattintottál, hogy "Új válasz írása", már el is felejtetted. Értsd: lehet valaki úgy is antiszemita, ha nem fejezi ki az ellenszenvét velük szemben.
2014. márc. 13. 23:20
 19/47 anonim ***** válasza:
79%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez a demokrácia. Az ensz és amerika őket támogatja. Ez a földi paradicsom. Ez legális és természetes az ott élők beleegyezésével folyik. Ez támogatja amerika és a demokraták. El kell fogadni.

2014. márc. 13. 23:51
 20/47 anonim ***** válasza:
43%

Elmagyaráznátok nekem, hogy mi értelme van az állandó zsidóellenességnek?

Kérdező:?

Neked bizta nincs fitymád!?

Vagyis teljesen értetlen vagy, nekünk!

Természetesen nem olvastad a történelemet!

Illetve csak azt amit "ti"írtatok!...

Hapci!

2014. márc. 14. 00:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!