Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi értelme van a PC-k állandó...

Mi értelme van a PC-k állandó fejlesztésének?

Figyelt kérdés

Most gondoljatok bele, van egy középkategóriás gépem, és elhatározom, hogy fejlesztem. Kezdetnek mondjuk veszek bele egy új videokártyát. Ja, de kiderül, hogy nem passzol a processzorral, úgyhogy vegyünk azt is, egy négymagosat! Á, de kevés lesz hozzá a RAM, gyerünk vegyünk bele még pár gigát! Jaj, nem passzol az alaplapba, vehetünk rögtön egy új gépet. Meg is veszem, de pont ezután pár héttel megjelenik a nyolcmagos processzor és a játékokat innentől már csak az viszi el... Most komolyan, mi értelme van ennek?! Én eddig 5 évente cseréltem gépet, és nagyon jól elvoltam, arról már nem is beszélve, hogy egyre gagyibb játékok jelennek meg...

Más véleménye?

2010. márc. 12. 19:26
 1/6 Jenci ***** válasza:
Mindig vannak maximalisták,akik megtehetik,hogy a legjobbat választják.Másrészről a programozók is rákényszerítik az embert a folyamatos fejlesztésre,az egyre erőforrás igényesebb programokkal.Én azt mondom mindenki döntse el mire is akarja használni a gépét,és annak megfelelően költsön rá.
2010. márc. 12. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem újitok gépet

nekem jó a régi san andreas

cs 1.6 stb

2010. márc. 12. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
aki hülyén vesz gépet annak van így ahogy leírtad.
2010. márc. 12. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak az a baj hogy a programok erőforrás igénye jóval gyorsabban nő mint a valós hatékonyságuk. Hol van már az olyan amiről én is csak hallottam hogy .fif formátum?

fif = Fraktál Image Format azt tudta hogy kb a jpeg tizedének a méretében tárolta a képeket veszteségmentes tömörítéssel, kicsit elp_csölt a gép a mentéssel meg az előhívással de a mai processzorokkal ezt nem vennéd észre.

2010. márc. 12. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Amit leírtál az elég gyorsnak hangzik, én lassan egy éve vagyok meg egy e 5200 as dual core procival 3,33 on hajtva(ha kevés lesz 3,8 ig simán tolhatom feljebb) 4 giga rammal ( akkor még 13 ezerére lehetett kapni 4 giga minősigi 1066 os ocz ramot) meg egy 4850 es vga val és most a battlefield bad company 2 vel 2880x900-ban játszom 2monitoron(nem nagykepüség, kölcsönben van), medium beállításokkal 2x-es símitással. Én azt gondolom, h egy éves konfigtól nem is olyan rossz. 1 monitoron aznonos beállítással meg lenne a kb 90-100 fps=============> 2-3 ÉVENTE ÉRI MEG PC-T CSERÉLNI
2010. márc. 13. 01:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak: De persze csak annak, aki megengedheti magának...
2010. márc. 13. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!