Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mire büszkék a homokosok,...

Mire büszkék a homokosok, hogy meleg büszkeség napját rendeznek és bikiniben vonulgatnak "férfiak"?

Figyelt kérdés

Komolyan érdekelne, mire büszkék? Az aberráltságukra? Vagy a perverz voltukra?

Vagy ha ez provokáció, miért nem tiltják be, mint pl. Romániában vagy Oroszországban? Az állítólag keresztény Orbán miért folytatja szinte mindenben az elődje politikáját?

2013. júl. 7. 00:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 MrPifta ***** válasza:
100%

Csak néhány hozzászólást olvastam el, nem mindet.

Azt nem lehetne megoldani, hogy békében éljünk egymás mellett? Senki nem kérte, hogy te is legyél meleg. Nem is fog. Viszont ha én az vagyok, hagy legyek már az! Szeretnék én is ÉLNI, de nem lehet, mert NEKED, akinek semmi közöd hozzá, nem tetszik.

2013. júl. 14. 13:59
 62/66 anonim ***** válasza:
0%
Miért talán most származik valami hátrányod abból hogy meleg vagy? Az én véleményemet leírtam már sokszor és ennél a kérdésnél is kifejtettem nem tehetek róla hogy egyesek az igazság keresése helyett az elrejtése a fontos. Világosan látszik hogy a kedves melegvédő barátunk folyamatosan mocskolódott, gyűlölködött, keresztényezett most erre mit lehet mondani? A médiát már uralják a cél már rég nem az elfogadás de soha nem is volt cél hanem az akaratuk érvényesítése. A cél hogy ezek ártatlan életeket rontsanak meg és mindezt törvényesen. A házasság megcsúfolásáról már ne is beszéljünk. Az hogy ezek a kérdések valaki fejében egyáltalán fel merülhetnek szégyenteljes és vérlázító.
2013. júl. 14. 15:01
 63/66 anonim ***** válasza:
75%

"Miért talán most származik valami hátrányod abból hogy meleg vagy? Az én véleményemet leírtam már sokszor és ennél a kérdésnél is kifejtettem nem tehetek róla hogy egyesek az igazság keresése helyett az elrejtése a fontos. Világosan látszik hogy a kedves melegvédő barátunk folyamatosan mocskolódott, gyűlölködött, keresztényezett most erre mit lehet mondani? A médiát már uralják a cél már rég nem az elfogadás de soha nem is volt cél hanem az akaratuk érvényesítése. A cél hogy ezek ártatlan életeket rontsanak meg és mindezt törvényesen. A házasság megcsúfolásáról már ne is beszéljünk. Az hogy ezek a kérdések valaki fejében egyáltalán fel merülhetnek szégyenteljes és vérlázító."

Te tényleg komolyan beteg vagy. Menj el pszichiáterhez, mert már ön- és közveszélyes vagy.

2013. júl. 14. 16:14
 64/66 anonim ***** válasza:
55%

Csak annyit szólnék a témához, hogy 59 és 63%-os válaszadók nehogy azt higyjétek, hogy bármivel is intelligensebbek vagytok a kérdezőnél vagy a 19%-os válaszadónál. Már csak azért sem, mert leálltok vele 40 soros kommentekbe vitázni, és ugyanúgy fröcsögtök. Ez amit folytattok nem vita, ha annak valljátok, akkor nagyon fejletlen és ostoba a vitakultúrátok. Egy vita a vitapartner azon állításaira való rávilágítás, majd rákérdezés, személyes kifejtés stb. amit lényegesnek érzünk a két szellemiség, álláspont közti különbség szempontjából és ezáltal sikeresen tudunk konfrontálódni. Ti fröcsögtök, értelmetlenül náciztok, középsikoláspattanásos hüly*gyerekeztek, majd nyomjátok ezt a kb. ilyen 444es szöveget, ami tényleg a legalja az emberi kommunikációnak, hogy "rakj egy paplant a monitorodra nehogy kiszűrődjön a fény"

Itt talán 3 értelmes választ olvastam, az egyik 49%-os meleg srácé volt, a másik azé aki talán az első oldalon mondta, hogy ő se szereti, a harmadik Piftá-jé, bár ő szerintem nem jól reagálta le a kérdező álláspontján, de legalább értelmes, kultúrált ember módjára fejtette ki a benne lévő érzéseket.

2016. dec. 30. 15:39
 65/66 anonim ***** válasza:
55%
És komolyan annyira szánalmas volt, amikor még a full értelmes, erkölcsös, stabil értékrenddel bíró meleg srácnak is nekimentél okoskodni miszerint te (TE!!!) vitázol xD. Amit olvastam tőletek a 95%-a hozzávetőleg vagy értelmetlen, nem a témához vágó, vagy öncélú, lényegtelen fröcsögés volt.
2016. dec. 30. 15:41
 66/66 anonim ***** válasza:
100%
A konzervatív jobboldali nemzeti homokosok annyira büszkék hogy erezzem másznak meztelenül, a gangbang partiról!
2020. dec. 9. 20:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!