Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjuk békén a melegeket és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjuk békén a melegeket és azok szimpatizánsait. Miért kell ellenezni a meleg büszkeség felvonulást?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 05:18
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy mindenki úgy gondolkodik, hogy ami magánügy, az magánügy. Van többség, van kisebbség, amit a többség elfogad azt szabad, amit a kisebbség szeretne azt nem szabad. Ha valaki melegnek vallja magát, akkor ő kisebbség, neki nem szabad azt tennie amit szeretne, amit a többség viszont megtehet. Pl. A többség heterónak vallja magát, tehát járhat kézen-fogva az utcán egy fiú és egy lány. Ha két fiú kézenfogva jár, az szokatlan, ha két lány, semmi gond. Nap mint nap azt látjuk, hogy az emberek a saját magánügyeiket nem titkolják ismeretlen emberek előtt az utcán, csókolóznak, ölelkeznek, stb.stb. A magukat melegnek valló emberek sem akarnak mást, csak ugyanannyi lehetőséget szeretnének megkapni, mint mindenki. Ha egy heteró a magánügyeit kiteregeti az utcán, az nem megbotránkoztató, akkor egy melegnek se vágják a fejéhez, hogy bizony az, az ő magánügye, csak önmagára tartozik és a szoba 4 falára, és ha az utcán két fiú vagy két lány csókolózna, az már megbotránkoztató lenne.

Egyszerűbben kifejezve, a többség szerint a meleg legyen meleg, de csak a szoba négy fala között, miközben a heteró lehet heteró az utcán is.

2010. ápr. 30. 05:47
 2/45 anonim ***** válasza:
49%

Amiért nem lehet dohányárut reklámozni!

(A dohányzásra kijelölt hellyel, mint hasonlat már szélsőséges lennék?!)

2010. ápr. 30. 05:48
 3/45 A kérdező kommentje:
Jah, jó példa. A nemdohányzó emberek törvényeket hozhatnak a dohányos emberek ellen.
2010. ápr. 30. 05:50
 4/45 anonim ***** válasza:
83%

Bátor párok kellenének a szemléletváltáshoz, tömegben könnyű hősködni.

Valós igényük a melegeknek kézenfogva közlekedni?

A fétisizmusommal én sem vonulok az utcára, pedig......

2010. ápr. 30. 05:56
 5/45 anonim ***** válasza:
91%

Melegek ellen nincs és ne is legyen törvény! Tehát a dohányosok elnyomottabbak!

SZEMÉREMnek azonban lenni kellene heterókban is.

2010. ápr. 30. 06:01
 6/45 A kérdező kommentje:
"ma 05:56" mi a fétised tárgya ?
2010. ápr. 30. 06:18
 7/45 anonim ***** válasza:
82%
Női lábfej - talp - boka.
2010. ápr. 30. 06:30
 8/45 anonim ***** válasza:
69%

Na akkor mégegyszer leírom azt, amit már 100 ilyen kérdéshez is leírtam.

A kutyát nem érdekli, hogy te éjjel kivel nyalakodsz meg mit csinálsz. Meleg vagy akkor meleg vagy. De nem kell augusztusban rózsaszín kamionon felvonulni Budapest utcáin, szítani a balhét, és büszkén mutogatni azt, hogy te meleg vagy. Amit egy gyerek is láthat. És ez nem normális dolog, mert a természet az úgy működik, hogy fiú a lánnyal. Még az állatvilágban is. De mint mondtam, engem hidegen hagy hogy te kivel enyelegsz 4 fal között. De ne várj elfogadást, amikor direkte még felvonulgat a többi társad és azt várja fogadják el őket. Mert bezzeg ha a heterók vonulnának fel, hogy pusztuljon az összes meleg akkor te lennél a legjobban felháborodva...

2010. ápr. 30. 06:34
 9/45 anonim ***** válasza:
68%

Nézd. Én eltűröm, hogy vannak melegek, de azt már nem, hogy amikor a családommal tekergünk az Oktogonnál, akkor egyszer csak jön egy rakat sz.r köcsög bu.i és a fiam meg kérdezi, hogy "apa, a bácsi miért öltözött néninek" vagy a "mi van a kezében" (egyébként egy műfasszal lófrált a tetüláda)

Legyen bu.i, lesz.rom, de otthon a négy fal között ne az utcán mindenki szeme láttára legyen féreg.

2010. ápr. 30. 06:44
 10/45 anonim válasza:
29%
Hajrá, hajrá, röpüljenek a jelzők, röpüljenek a csúnya szavak, gerjesszétek csak magatokat, idegeskedjetek csak. Legalább az ilyen bunkó homofóbok gombostűfejnyi aggyal rendelkezők hamarabb kihalnak, és hamarabb lesz élhetőbb Magyarország.
2010. ápr. 30. 07:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!