Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjuk békén a melegeket és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjuk békén a melegeket és azok szimpatizánsait. Miért kell ellenezni a meleg büszkeség felvonulást?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 05:18
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
24%
Egyetértek, szerintem is nagy gáz, hogy a heteróknak mindent szabad, a melegeknek semmit...
2010. ápr. 30. 07:13
 12/45 anonim ***** válasza:
28%
De a cigis példa nem jó, mert arról senki sem tehet, hogy meleg, arról viszont igen, hogy olyan buta, hogy cigizik...és azzal, ha valaki meleg, senkinek sem árt, viszont a belélegzett cigifüst meg mindenkinek...szóval nem jó példa!
2010. ápr. 30. 07:14
 13/45 anonim ***** válasza:
19%
Azért,mert azok hordozzák a betegségeket,AIDS-et stb...De ők ezt nem veszik észre,hogy ez így nincs rendben,sőt büszkék is rá...namármost,ha én nemtudok biciglizni,akkor én nemfogok kimenni az utcára és buzerállni aki tud,és még büszkének is lenni rá.
2010. ápr. 30. 07:33
 14/45 Beviz Elek ***** válasza:
60%

Azzal, hogy meleg, senkinek nem árt?

Szerinetm pedig de... A melegeket reklámozza a TV és már kezd majdnem ciki lenni, ha az embernek nincs semmi ilyen beütése. Tudom tudom, ezt nem úgy lehet eldönteni, hogy mit akarsz, hanem mihez vonzódsz. Már hallottam... Mivel melegekkel nem beszélgetek, ezért csak a lányokra tudok hivatkozni. A mai 16-20 éves lányokból rengeteg az olyan, aki teljesen hetero lenne, de az ilyen h.lyeségek terjedése miatt más lányokkal smárolgatnak. Ugye ez tök jó buli, és mindenhol ez megy, és ha nem csinálod nem leszel trendi. Na meg persze, ki kell próbálni, mert azt mondták, hogy jó.

Gondolom valamennyire a srácok is kipróbálnak dolgokat ez miatt.

Na és a többi... Szerintem egyáltalán nem tesz jót, ha egy gyerek ilyet lát. Egy felnőtt tudja, hogy nem jó, de egy gyerek honnan tudná? Ha valaki degenerált, miért jó ha más is látja?

A 6 éves öcsém nézi a TV-t és már szinte minden filmben van egy b.zi. Azt sem engedném, hogy felvonuljanak, mert szerintem gáz, ahogy reklámozzák magukat.

2010. ápr. 30. 07:44
 15/45 anonim ***** válasza:
49%
A homoszexualitás nem vonzódás kérdése. A homoszexualitás betegség. Súlyos gyerekkori lelki gondok miatt alakul ki. És igen, van olyan aki kigyógyult belőle. Nem az "elfogadás" a megoldás, azzal csak ártasz a beteg embernek. Jó lenne már erre rájönni. Attól hogy még a médiában azt sugallják meg szajkózzák hogy ez így van rendjén, hogy mindenhol vannak bu zik, hát megsúgom hogy nincs rendjén, senki nem születik annak.
2010. ápr. 30. 08:17
 16/45 anonim ***** válasza:
42%
A látszattal ellentétben, az, aki még bátorítja is a melegeket, az pont ellenük dolgozik.
2010. ápr. 30. 08:24
 17/45 anonim ***** válasza:
63%

Az azonos neműek közti kapcsolat ellentmond a természet szabályainak. Lehet most sipákolni, de a kuki a nuniba való, ez így lett kitalálva. Azonban a természet is elkövethet hibákat. Van aki kéz nélkül, van aki vakon, van aki homoszexuálisként jön a világra. Amivel ok, semmi gond, így jött össze, de ne akarjuk már ezt elfogadottá,, és általánossá tenni. Ha egy gyerek azt látná a tv-ben mindig, hogy 8 ujjú emberek a szereplők, meg milyen menők, előbb-utóbb azon fog gondolkodni, hogy ő miért ilyen elbszott, hogy neki 10 van? És egyre jobban szeretne ő is 8 ujjat.

Ez persze kisarkított példa, de az a lényeg, hogy a kicsik mindig a felnőtteket próbálják utánozni, ezért nem szabad teret engedni a ferdeségeknek a közterületen. Mert az alapvetően egészséges emberekből is degeneráltak lesznek. És ezt egy szülő se tűrné el soha.

Az én véleményem a felvonulásról meg az, hogy kibszott undorító, hogy férfiak csili-vili ezerszínű maskarában mutogatják a himbi-limbijüket, meg simulnak egymáshoz, rázzák a valagukat. Egyszerűen ocsmányul néz ki, bántja az ember szemét. Szerencsére eddig csak tv-ből láttam, mert a helyszínen én is megborítottam volna párat tojással :D

2010. ápr. 30. 08:41
 18/45 anonim ***** válasza:
57%

"Azzal, hogy meleg, senkinek nem árt?"

A melegek a társadalom újratermelődése ellen vannak. Hová jut egy társadalom ha nem születnek gyerekek?Ki fog dolgozni pár évtized után? Hogyan fog létezni az ország?

2010. ápr. 30. 08:43
 19/45 anonim ***** válasza:
87%

Engem nem zavarnak a melegek. Van pár ismerősöm is és tök normálisak.

De a felvonuláson található bu..zik már nagyon zavarnak.

Itt nem arról van szó h kézen fogva nem járhatnak,hanem hogy ne csináljanak ilyen idióta felvonulást. Ezzel nem elfogadtatják magukat, hanem még jobban magukra uszítják az embereket.

2010. ápr. 30. 09:50
 20/45 anonim ***** válasza:
84%

Bár nem politika, de ide ezt be kell írni egy előttem szóló válaszolónak:

"Súlyos gyerekkori lelki gondok miatt alakul ki. És igen, van olyan aki kigyógyult belőle."

LINKET!!!

10 kerek éve keresem azt az embert, aki kigyógyult a homoszexualitásából. Azt, aki NEM ELFOJTJA, (vagyis nem csak "tünetmentes"), hanem teljesen "egészségessé" vált ebből a "súlyos betegségből".

Sajnos elég komoly szervezetektől is csak ígéretet kaptam, hogy "bemutatnak" egy ilyen személynek. Persze nem tagadom, hogy volt aki állította magáról, hogy meggyógyult, de a harmadik találkozást már az ágyába tervezte velem. Szóval tényleg érdekel a sztori. Nem csak történet formában ("hallottam a szomszédom lányának a barátjától, hogy az anyukájának van egy olyan munkatársa, akinek a testvérének a felesége ismeri azt az embert, akinek a párjának a volt pasija "meggyógyult"), hanem "valós személyként".

2010. ápr. 30. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!