Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjuk békén a melegeket és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjuk békén a melegeket és azok szimpatizánsait. Miért kell ellenezni a meleg büszkeség felvonulást?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 05:18
1 2 3 4 5
 31/45 Beviz Elek ***** válasza:
52%

Na igen... Ha ez így menne :)

Nem is ismerjük egymást :(

2010. ápr. 30. 14:15
 32/45 anonim ***** válasza:
36%
mert undorító, és mert nem normális...bazeg
2010. ápr. 30. 16:42
 33/45 anonim válasza:

hát aki ezt a kérdést felteszi azzal sincs minden rendben...

kíváncsi vagyok ha a te fiad és lányod látná ezt az utcán utána meg tőled kérdezni h miért ölelgetik egymást a bácsik te mit válaszolsz....

undorító neoliberális patkány....

maradjon hálószobatitok de ne mutogassák magukat fényes nappal....

de ha annyira nagyon akarjátok h legyen meleg büszkeség felvonulás legyen...De akkor lesz Becsület napja ugyanakkor :D majd meglátjuk mennyire fog tetszeni:D

2010. máj. 2. 11:09
 34/45 anonim ***** válasza:
nekem semmi bajom a melegekkel, bátyám is az. de ő is azt mondja, hogy senkinek semmi köze ahoz, hogy ő egy másik férfi végbelében turkál. Én sem megyek ki felvonulni azért, mert heteró vagyok. Ők ne menjenek azért, mert b.zik... És szerintem, ha egy meleg mondja ugyan ezt, akkor abban már lehet valami...
2010. máj. 2. 11:09
 35/45 anonim ***** válasza:
azért mert ez nem felvonulás hanem majomparádét csinálnak az egészből...
2010. máj. 2. 11:24
 36/45 anonim ***** válasza:
Én nem olvastam el a hozzászólásokat, nem is akarom. Nekem nincs bajom a melegekkel, de mikor meglátog egyet, akkor egyből elképzelem, hogy egy szikét belevágnék a hátába, és felhasítanám a koponyáig a börüket, aztán ha még nem vérzett el, jól megrugdosnám, és ha még mindig nem elég, lereszelném a mocskos lábukat egy reszelővel szép lassan, aztán a tetemeiket leönteném benzinnel és elégetném. Imdáom őket tényleg, de a nagyobb részüket ha legális lenne kiírtanám, hogy dögöljenek meg...
2010. máj. 2. 12:09
 37/45 anonim ***** válasza:
Nekem a melegekkel tényleg nincs bajom. DE amikor NEM LEHET KÖZLEKEDNI MIATTUK A VÁROSBAN ÉS IDŐPONTOM VAN AKKOR MAGUKRA HARAGÍTANAK!
2010. máj. 2. 12:09
 38/45 anonim ***** válasza:

Nekem sincs bajom a melegekkel. Mindenkinek a magánügye a szerelmi élete vagy a hálószobai dolgai. Szóval tényleg hagyjuk békén őket. De ők is hagyjanak békén minket! Maradjanak csöndbe, ne vonulgassanak fennen hirdetve perverz szokásaikat, mert rajtuk kívül senkit nem érdekel.

Nevelő célzattal addig kéne verni mindet egy tompa tárggyal, amíg hangot ad ki, majd szépen elmagyarázni nekik, hogy otthon vagy a b*zibárban nyugodtan, de fővárosunk utcáin nem. Ezután jövőre már nem jönnének, és mindenki boldog lenne. Ők is, mi is.

2010. máj. 2. 12:16
 39/45 anonim ***** válasza:
A kérdező is egy rohadt homokos... Ha lány akkor meg egy hülye...
2010. máj. 2. 14:01
 40/45 Zack ***** válasza:
100%

Nem értem miért kattognak ezen a homofóbok annyit. Ha a gyerekem látna két meleg srácot, és megkérdezi, hogy ez mi, akkor simán válaszolnék, hogy ők megy meleg pár, saját nemükhöz vonzódnak.

Szerintem vannak sokkal undorítóbb dolgok is, amivel egy kisgyereknek meg kell bírkóznia, mint például a politika, és az, hogy a világban nem minden szép és jó. Most hogy két srác szereti egymást, nem fog benne összedölni semmi, ha egészséges a családi háttere. Ha meg nem az, akkor a szülő joggal aggódhat, de ez az ő hibájuk.

2010. máj. 7. 04:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!