Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjuk békén a melegeket és azok szimpatizánsait. Miért kell ellenezni a meleg büszkeség felvonulást?
Ez is ugye eléggé sztereotip duma, hogy "Lehet most sipákolni, de a kuki a nuniba való, ez így lett kitalálva."
Valóban. Nem a popsiba, meg nem a két mell közé, nem a kézbe, nem a fülbe, nem a szájba.
Az ember olyan természetű lény, aki nem csak ösztönszerűen és a fajfenntartás érdekében él nemi életet.
Szerte a világban számos helyen jártam már, és bizony nem egy országban "kaptam fel a fejem", amikor a meleg párok kézenfogva jártak, "látszott rajtuk", hogy szeretik egymást. Ott természetes volt. Itt pedig nem. Ilyen a magyar ember.
Ezt alapvetően nem lehet egyik napról a másikra megváltoztatni. Tulajdonképpen az is kérdés, hogy meg kell-e változtatni.
Szép és "ideális" világkép a mindenki egyenlő, a mindenkinek a magánügye, és ha a hetero csinálja, akkor a meleg is csinálhatja. De az ideális világ nem működik. Van aki bőrszín alapján, van aki vallási hovatartozás alapján, van aki nemi identitás alapján ítél el embereket. Van aki hajszín, van ami munka és van aki éppen az autójának a típusa alapján.
A világ sokszínű, ezer meg ezer embertípus van benne.
Mondhatják, hogy a homoszexualitás betegség, és azt is lehet mondani, hogy egy állapot. De az megállapítható, hogy "nem fertőző" (azaz nem attól válik valaki meleggé, mert egy másik meleggel találkozik, most a média hatásait ne vegyük figyelembe). A kényszergyógykezelés intézménye is már idejét múlt. Ahogy egy embernek lehet lila színű haja, úgy egy meleg is hagy döntse el, hogy meleg akar-e lenni. (Itt nem a "divatb.zikról" beszélek.)
Tudomásul kell venni, hogy a világ csak fekete és fehér. Itt bizony sok-sok dolog árnyalódik. Ahogy vannak Teréz anyák, úgy vannak sorozatgyilkosok is. Ahogy vannak fehérbőrűek, úgy vannak négerek és ázsiaiak is. Ahogy vannak szőkék, úgy vannak barnák és feketék is. Ahogy vannak magas növésűek, úgy vannak törpenövésűek is. Ahogy vannak anált ellenzők úgy vannak anált szeretők is.
Lehet szembeszéllel pisilni, csak akkor ne háborodjunk fel, ha pisisek leszünk. A homoszexualitás elfogadása és "betiltása" elég strapás harcmező hazánkban. Nem igazán hiszem, hogy tojásdobálással vagy féltéglanekib.szással el lehet érni, hogy a tüllszoknyás Józsika holnaptól ne "fartúró" legyen. Viszont tüllszoknyás Józsika sem fogja elérni azt a hajtűdobálásaival, hogy Homofó Bianka ne tojással kezelje a "beteg b.zikat."
Én betegségnek tartom a homokosokat, de ha ez van, nem ölöm meg őket, de maradjanak otthon, és ott csinálják. Amúgy meg ha azt akarják, hogy ugyanolyan szerepben legyenek mint mi, akkor mi ez az egész melegfelvonulás? Az egész felvonulás-dologból az jön le, hogy ők mások és erre büszkék. Mire legyél büszke? Arra hogy fiú létedre f@szt szopsz, és oda dugdossátok, ahol sz*r jön ki?. Különben is ha lesz egy kislányom, mit mondok neki, ha két csaj/pasi ott nyalja egymást? Szerintem nyugodtan maradjanak otthon, ba@sszanak, és amúgy éljék a normális emberek életét. Akkor nem lenne nagy baj velük... Remélem, nem szavaztok le, de igazuk van azoknak az embereknek, akik megdobálják a melegeket a felvonuláson, mert a meleg büszkeség arról szól, hogy kimennek valami ocsmány cuccban, pórázon vezetik egymást meg ott nyalakodnak.Csinálják nyugodtan.Persze más lenne ha kultúráltan, max. egymás kezét fogva, zászlóval végigmennének valahol, mert erről szól egy felvonulás. Ne provokáljatok, aztán ennyi. Nem tudom, mi a véleményetek arról amit irtam, de szerintem ez az igazság.
16/L
10:14
Szépen elferdítetted a dolgot. A "kuki a nuniba való" hát igen, végülis máshova is dughatjuk, de alapvetően akkor elmagyarázom: az ember párja rendeltetésszerűen ellentétes nemű kell, hogy legyen. Nincs mese, ez így van kitalálva.
A "mindenki egyenlő" elvet nem tudom ki találta ki, de én még igazából sehol se láttam, hogy működne. Mondjuk csak egy párkapcsolatot nézzünk, az csak két ember, mégis van egy domináns, és egy behódoló fél...
Nem azért dobálnám meg mert búúza, hanem mert undorító, ahogy viselkedik.
Nem azért ítélek el valakit, mert olyan a bőrszíne, vagy a szexuális beállítottsága, hanem azért, mert az alapvető társadalmi normákat felrúgja. Ami nem egyenlő az egyenlőséggel, mielőtt belekötne valaki.
Uhh b@szki mennyi büdös k.öcs.ög egy helyen=/
Milyen magán ügy már??Természetellenes,gusztustalan,hányingerkeltő rossz példa és szaaar az egész.A melegeket ugyanúgy kéne irtani,mint a cigányokat,ennyi.A társadalom szégyenei mind./Kúrjátok egymást seggbe kussban/-re rohadtul nem kérünk belőletek sem a TVben sem az utcán sem sehol.
19/L
olyan meleg itt a hangulat hogy menten elolvadok.
inkább meg se születtél volna,te szerencsétlen radiátor.
30/F
12:14
Ehhj... Szééép :D
Igazad van!! Igazából szóhoz sem jutok... Teljesen ugyanaz a véleményünk a melegekről! Na meg a cigókról is... :D
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!