Mire büszkék a homokosok, hogy meleg büszkeség napját rendeznek és bikiniben vonulgatnak "férfiak"?
Komolyan érdekelne, mire büszkék? Az aberráltságukra? Vagy a perverz voltukra?
Vagy ha ez provokáció, miért nem tiltják be, mint pl. Romániában vagy Oroszországban? Az állítólag keresztény Orbán miért folytatja szinte mindenben az elődje politikáját?
"Én arra vagyok büszke, hogy nem vagyok olyan, mint te. Bár azt nem mondanám, hogy nagy teljesítmény téged túlszárnyalni. :) Alulmúlni nehezebb lenne."
Egy újabb semmitmondó baromság! Gratulálok a "nagy" eszedhez!
"Ti halmozottan hátrányos helyzetűek, aki nem szereti a homokos parádét, sőt, aki nem meleg, az már hetero neonáci? Valami más jelzőt kellene már kitalálnotok, mert mindenre a neonácit használjátok... Lassan már kezd pozitív jelentéssel bírni..."
Eddig egyedül te voltál az, aki homoerotikus dolgokat írt, méghozzá zavarba ejtő részletességgel. Az állítólagos heteroszexuális voltodra csak közvetett utalásokat tettél, és eddig ódzkodtál attól is, hogy magadra vonatkozóan egyértelmű kijelentéseket tegyél. Ez alapján a statisztika, pszichológia, és kb. az összes releváns tudományos megközelítés mellett a józan paraszti ész is azt mondja, hogy innen te vagy a meleg. Egyébként a homoszexuális viselkedést ellenzők között feltehetően jóval több a meleg, mint a toleránsak között.
"Hagyjad hiába beszélsz az aberált embereknek akik csak nácizni tudnak ,és gyalázni a nemzetet..akik lepontoznak ha kiirdod az igazad fogyatékos liberálisok , Oroszországba az ilyeneknek beverik a pofájukat , ott kuss van a betegeknek , itt meg a jellemtelen senkik pofáznak és náciznak..."
hmm megkérdezhetem akkor miért nem Oroszországban élsz?
Ha komoly válaszra vágysz, akkor használd a keresőt, az elmúlt két hétből a tied kb. a 2746. ilyen kérdés. Vagy ötnél normális választ adtam én meg sokan mások is.
Mára már unom, hogy alapvető emberi jogok léte egyáltalán vitatéma lehet egy társadalomban, úgyhogy neked nem jár rendes válasz.
Menj, rendelj egy rúdvibrit egy szexshopból, 2000-ből megvan és okozz magadnak egy prosztataorgazmust, egyből visszaszívsz mindent, amit a melegekről mondtál.
"Egyébként a homoszexuális viselkedést ellenzők között feltehetően jóval több a meleg, mint a toleránsak között."
Petike utálja a melegeket, tehát biztosan buuzi, teljesen logikus. :)))
Komolyan, miért kerülöd a választ? Mire vagy büszke, és mit akartok elérni a vonulgatással?
Nem lenne könnyebb egy íróasztal mellett intézni, pl. törvényekért lobbizni, törvényjavaslatokat benyújtani, stb.? A kelletlen magamutogatás sokkal többet árt a melegek megítélésének, mint használ.
Tehát én, aki nem vagyok meleg, és ennek megfelelően a homoszexuális közösülés minden formája hidegen hagy, ostoba agymosott liberális vagyok.
Te meg, aki homoerotikus dolgokat írsz, és a homoszexualitás részleteinek megvitatásával, gyűlölködéssel töltöd az idődet, és gyanítom a kérdés kiírása óta már maszturbáltál is, te teljesen erkölcsös, biztosan nem látens meleg homofób bitnáci középiskolás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!