Mire büszkék a homokosok, hogy meleg büszkeség napját rendeznek és bikiniben vonulgatnak "férfiak"?
Komolyan érdekelne, mire büszkék? Az aberráltságukra? Vagy a perverz voltukra?
Vagy ha ez provokáció, miért nem tiltják be, mint pl. Romániában vagy Oroszországban? Az állítólag keresztény Orbán miért folytatja szinte mindenben az elődje politikáját?
Mint meleg mondom, hányingerem van az ilyen emberektől, mint a 63% meg 75%
Az ilyen alja emberek miatt van ez a megítélésünk.
Vitát nem tudtok folytatni, csak ezzel a "látens b..uzi vagy, mert nem vágsz jópofát az egészhez" szöveget nyomni.
Jah meg persze a "Én nem vagyok bu*zi, de ezerrel anyázok, idegből mindenkit, aki nem tapsol velem együtt"
Illetve "Toleranciáról pofázok, de közben más véleményét nem tudom elfogadni"
Szánalmas, de nagyon, ahogy a felvonulást is elítélem, semmi értelme, csak rontja a helyzetet.
Az én meglátásom az, h ezzel akarnak saját maguknak kompenzálni, mert úgy érzik, h valóban betegek.
"Mire büszkék a homokosok, hogy meleg büszkeség napját rendeznek és bikiniben vonulgatnak "férfiak"?"
Az mondjuk tetszik benne, hogy ilyenkor ketrecben vannak.
"""
Mint meleg mondom, hányingerem van az ilyen emberektől, mint a 63% meg 75%
Az ilyen alja emberek miatt van ez a megítélésünk.
Vitát nem tudtok folytatni, csak ezzel a "látens b..uzi vagy, mert nem vágsz jópofát az egészhez" szöveget nyomni.
Jah meg persze a "Én nem vagyok bu*zi, de ezerrel anyázok, idegből mindenkit, aki nem tapsol velem együtt"
Illetve "Toleranciáról pofázok, de közben más véleményét nem tudom elfogadni"
Szánalmas, de nagyon, ahogy a felvonulást is elítélem, semmi értelme, csak rontja a helyzetet.
Az én meglátásom az, h ezzel akarnak saját maguknak kompenzálni, mert úgy érzik, h valóban betegek.
"""
Ha rám gondolsz a 75% alatt akkor:
Nyilván nem a homofóbok és a homofób propaganda miatt rossz a homoszexualitás megítélése Magyarországon, hanem csak is kizárólag azok miatt, akiknek a homoszexualitás tolerálásával nincs problémája. Teljesen logikus. Akkor szerinted pl. a Jobbik tevékenysége csak javít a melegek megítélésén?
Amúgy ha tényleg elolvastad volna ami írtam, akkor láthatnád hogy nem az állítottam, hogy mindenki látens meleg, aki ellenzi a Pride-ot, hanem azt, hogy személy szerint a kérdező. És ezt érvekkel alá is támasztottam. Amit megcáfolni senki sem próbált, még Ő sem.
És nem arról van szó, hogy nem tudom elfogadni a tényt, hogy a kérdezőnek ez a véleménye. Egyszerűen az hogy el tudom fogadni, hogy ez a véleménye, és valószínűleg egy ideig nem is változtat rajta, nem jelenti azt, hogy egyet is értek vele, vagy hogy nem próbálom meggyőzni a saját véleményemről. Nagy különbség! Ezt úgy hívják, hogy vita. Azon emberek véleményét például nem vitatod, akik nem hajlandóak dolgozni, mert lusták, és segélyből akarnak megélni? Én például vitatom, mivel szerintem ezzel maguknak és a társadalomnak is kárt okoznak. És például a kérdező véleményét is vitatom, mivel nem szeretném, hogy ilyen beállítottságú embereknek politikailag szava legyen ebben az országban. És ezt nem úgy próbálom elérni, ahogyan te, hogy kuss legyen nekik és korlátozzuk a jogaikat, hanem észérvekkel próbálom meggyőzni. Persze ennek is van egy határa: olyan embert ne próbálj ésszel meggyőzni, aki az ész minden formáját elutasítja, és egyetlen érve van: zsidó/cigány/ballibsi/meleg vagy.
"Szánalmas, de nagyon, ahogy a felvonulást is elítélem, semmi értelme, csak rontja a helyzetet.
Az én meglátásom az, h ezzel akarnak saját maguknak kompenzálni, mert úgy érzik, h valóban betegek."
Ezt konkrétan nem is értem, hogy mire és miért mondod. Kifejtenéd?
Már az előbb írtam előbb egy hosszabb választ de kitörlődött úgy csak röviden néhány gondolat.
A homoszexualitásnak semmi köze genetikához de ha lenne is akkor is csak a saját döntése. Ezt számos kísérlet köztük ikerkísérletek bizonyítják.
A homoszexualitás szembe megy minden évszázados és evolúciós férfi erénnyel, erkölccsel.
A homoszexualitás nem létezik mint szexualitás csak egy aberráció. A heteroszexualitás utánzása csupán. Nem tudnak úgy szexelni hogy ne utánoznának minket. Akárhogy csinálják mindig lesz egy megalázott, passzív (nő) akit b*sznak és lesz egy uralkodó, domináns egy férfi. Mindkét fél ugyanúgy undorító, szégyenteljes és szánalomra méltó.
A homoszexualitás politikai okokból lett levéve a betegségek listájáról. Ezt kutatni azóta is tabu mert félnek hogy a tudomány fejlődésével egyre jobban gyógyítható lesz majd. Amikor férfiakat lehet nőkké operálni és fordítva ki hiszi el azt hogy ha nem is most de lehetetlen gyógyítani őket?
"Nem tudnak úgy szexelni hogy ne utánoznának minket."
Dafuq did I just read? Nem tudnak análkül szexelni, hogy szexelnének?
"Amikor férfiakat lehet nőkké operálni és fordítva"
A nemváltó műtét a transzszexuálisok kezelésére szolgál. Azért alkalmazzák, mert pszichoterápiás eszközökkel nem tekintik gyógyíthatónak a nemi identitászavart, inkább átoperálják a beteget, hogy jobban el tudja fogadni magát. Tehát az, hogy a transzszexuális beállítottság nem választás kérdése, és nem gyógyítható, csak drasztikus sebészi módszerekkel, azt bizonyítja, hogy a homoszexualitás választás kérdése, és pszichiátriai módszerekkel gyógyítható lesz öt perc múlva. Tökéletes öngól.
20% (ejha, ilyen alacsony értékelést hogy hoztál össze?), gondolom a forrásaid még véletlenül sem azok az áltudományos, amerikai fundamentalista keresztény "egyetemeken" készült papírfecnik, amik egyetlen komolyan vehető tudományos lapba se férnek be, nem is peer-reviewoltak és csak a saját magazinszerű újságjaikba kerül be, az "Istenke teremetette a világot" színvonalú biológiai "kutatások" mellé?
Undorító, szégyenteljes és szánalomra méltó inkább te vagy, hogy lételemed a melegek gyűlölete és kamu "tanulmányokat" szopsz be 100%-ra, mert azt mondja, amit előtte is hallani szerettél volna.
Kérlek sose felejtsd el az örök igazságot: az Andrássyn melegek vonultak, büdös f szszopó b zik azok voltak, akik harmincan megvertek egy iskolaigazgatót. Ők a büdös b zik, nem mások.
"Azért alkalmazzák, mert pszichoterápiás eszközökkel nem tekintik gyógyíthatónak a nemi identitászavart"
Az egy egészen más történet. Mi köze van hozzá? Én azért hoztam fel mert ez nem csak a testi operációról szól hanem a további hormon és egyéb kezelésekről is. Ezt lehetne alkalmazni homoszexuálisoknál is.
"Tehát az, hogy a transzszexuális beállítottság nem választás kérdése, és nem gyógyítható, csak drasztikus sebészi módszerekkel, azt bizonyítja, hogy a homoszexualitás választás kérdése, és pszichiátriai módszerekkel gyógyítható lesz öt perc múlva. "
Igen mert a homoszexualitásnak nincs célja se semmilyen haszna amivel igazolni lehetne hogy valóban létezik és nem több holmi aberrált devianciánál mint a bestialitás.
"gondolom a forrásaid még véletlenül sem azok az áltudományos, amerikai fundamentalista keresztény "egyetemeken" készült papírfecnik, amik egyetlen komolyan vehető tudományos lapba se férnek be,"
Ezek tudományos kutatások. Mellesleg az egyik tudós köztük zsidó. Másrészt nem kell kihangsúlyoznod tudom jól hogy ti mindig is az értek, a kereszténységiség a nemzet és az emberek ellen harcoltatok. A te iskolád a Frankfurti iskola ne is tagadd. A politikai érdekek miatt egyesek képesek lepaktálni a meleg lobbival amikor maguk mondták hogy undorodnak a melegektől.
"az "Istenke teremetette a világot" színvonalú biológiai "kutatások" mellé? "
Ne keverjük ezt ide. Az hogy ki mitől undorodik az nem hitbéli kérdés. Az hogy a vallás és a legtöbb kultúra elutasítja a melegeket nem azt jelenti hogy aki ezeken kívül van az talán elfogadná őket.
"Undorító, szégyenteljes és szánalomra méltó inkább te vagy, hogy lételemed a melegek gyűlölete és kamu "tanulmányokat" szopsz be 100%-ra, mert azt mondja, amit előtte is hallani szerettél volna. "
Tény hogy gyomorforgatónak tartom őket de hogy gyűlölném őket az túlzás. Én csak egy bizonyos magatartást várok el tőlük. Ráadásul ma társadalmi szinten nincs vita a melegekről. A vita most is a melegfelvonulásról van, a házasságról, az örökbefogadásról. Én mindhármat egyértelműen elutasítom szó se lehet egyikről sem.
"Kérlek sose felejtsd el az örök igazságot: az Andrássyn melegek vonultak, büdös f szszopó b zik azok voltak, akik harmincan megvertek egy iskolaigazgatót. Ők a büdös b zik, nem mások."
Elég nyilvánvalóan látszott a fotókon hogy a társadalom söpredékei vonultak az ő s*ggüket védő kampós orrú csürhével. Az nem volt felvonulás az egy gyűlöletkeltő provokáció volt minden tisztességes magyar ember ellen. A Hősök tere meggyalázásától, a szánalmas nácizásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!