Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mire büszkék a homokosok,...

Mire büszkék a homokosok, hogy meleg büszkeség napját rendeznek és bikiniben vonulgatnak "férfiak"?

Figyelt kérdés

Komolyan érdekelne, mire büszkék? Az aberráltságukra? Vagy a perverz voltukra?

Vagy ha ez provokáció, miért nem tiltják be, mint pl. Romániában vagy Oroszországban? Az állítólag keresztény Orbán miért folytatja szinte mindenben az elődje politikáját?

2013. júl. 7. 00:13
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
61%

Arra büszkék, hogy nem csőlátású, tanulatlan bunkók mondják meg nekik, hogy mit és kit szerethetnek, hanem van joguk (úgy-ahogy) maguknak dönteni erről.

Tudom, hogy nehezen fér a kis hungarista turulcsirke fejetekbe, hogy nem úgy forog a világ, ahogy ti mondjátok neki, de sajnos ez az igazság.

2013. júl. 7. 00:19
 2/66 A kérdező kommentje:
Tehát te is egy másik férfi fekáliás farkát szereted nyalogatni, amit a végbeledből húzott ki, és szerinted ez még normális is, ne mondja meg más, hogy mit szabad és mit ne? :DDDD Gratulálok a "nagy" eszedhez, buzzikám! :DDD
2013. júl. 7. 00:24
 3/66 A kérdező kommentje:
És még a hungarizmust is előhúzod, turulozol is :DDD te halmozottan hátrányos dávidcsillagos :DD
2013. júl. 7. 00:26
 4/66 anonim ***** válasza:
66%
Ismerek olyan meleget aki aki szíve szerint lelőné ezeket a ripacsokat, érdekes őt tudom tolerálni... Ezeket én sem tolerálom. Mire büszkék... Miért kell az hogy a sexuális beállítottságára büszke legyen az ember? Az ember arra legyen büszke ha elért valamit. Hogy ki mernek állni magukért? Nem igaz. A kirendelt rendőrök állnak ki értük. Nélkülük az egész üres provokáció. És a társadalom nem hagyná hogy ilyesmi megtörténjen.Nincs szükség erre. Ráadásul saját maguknak ártanak. Ezek után még rosszabban ítélik meg őket.
2013. júl. 7. 00:27
 5/66 anonim ***** válasza:
66%

Látom sikerült egy unatkozó szakközepesbe belefutni, de a dolog lényege az az, hogy én sem állok majd feletted, amikor 3 év múlva elveszted a szüzességed és nem fogok neked dirigálni, hogy hogy dugd a csajt. Vagy kecskét.

Tudod, emberi jogok, meg ilyesmi. Majd veszitek társadalomismereten.

2013. júl. 7. 00:31
 6/66 anonim ***** válasza:
86%
Felőlem mindenki azt csinál amit akar a magánéletében. Ha egy hapsi a pasasokat szereti, addig nem zavar amíg nem én kerülök a látóterébe. Az, hogy felvonulnak egy évben egyszer, az mindössze pár óra kellemetlenség az arra közlekedni kívánóknak, de nagy kárt nem okoznak. Néha a homófób emberekben van leginkább egyfajta latens melegség, félelem a terjedéstől mint egy vírusos betegségtől. Amelyik hetero ügyet sem vet az egészre vagy jót röhög rajta, az szimplán azért nem tiltakozik, mert tudja, hogy nincs mitől tartania, tud koncentrálni a saját párjára, családjára.
2013. júl. 7. 00:32
 7/66 anonim ***** válasza:
74%

"Tehát te is egy másik férfi fekáliás farkát szereted nyalogatni, amit a végbeledből húzott ki, és szerinted ez még normális is, ne mondja meg más, hogy mit szabad és mit ne? :DDDD Gratulálok a "nagy" eszedhez, buzzikám! :DDD"

Már most gyanús, hogy meleg vagy de mindegy. Ha igazán annyira undorítónak találnád, nem fejtegetnéd. A tapasztalat azt mutatja, hogy az összes olyan fórumon, ahol a homoszexualitás téma, mindig a homofóbok írnak ilyen homoerotikus bejegyzéseket. Ha ez ennyire izgat akkor merd felvállalni! Pár év múlva te is a kordon másik oldalán leszel hidd el.

2013. júl. 7. 00:34
 8/66 anonim ***** válasza:
64%

Mondjuk az is nagyon mókás, hogy ezek a fröcsögő netnácik valahogy mindig csak a fiú melegekről ordibálnak, a leszbik tök rendben vannak addig, amíg 1080p felbontásban szupermodellként nyalakodnak a képernyőjükön :DDD

Akkor nem mászik elő belőled az undor? :DDDDDDD

2013. júl. 7. 00:37
 9/66 A kérdező kommentje:

"és nem fogok neked dirigálni, hogy hogy dugd a csajt"

Senki nem akarja neked megmondani, hogy mit csinálj! Otthon annak a másik férfi golyóját szopogatod, akijét akarod. Senkit nem zavar. De miért kell ezt az utcán hirdetni és normálisnak beállítani?

Holnap majd a pedofilok is vonulnak, mert büszkék, amiket gyerekkel művelnek? Emberi jogok, tudod... majd megtanulod az iskolában... :D

A kérdésre még nem kaptam választ. Mire vagytok egyáltalán büszkék, és mit szeretnétek elérni?

2013. júl. 7. 00:41
 10/66 anonim ***** válasza:
71%
Én arra vagyok büszke, hogy nem vagyok olyan, mint te. Bár azt nem mondanám, hogy nagy teljesítmény téged túlszárnyalni. :) Alulmúlni nehezebb lenne.
2013. júl. 7. 00:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!