Ha a melegek fevonulhatnak a "meleg büszkeség" álarca mögé bújva, akkor miért nem lehet Magyar Büszkeség napját is szervezni?
vannak napok ilyen célra. pl. márc. 15 meg okt. 23.
ott sem bírnak a jókeresztényigazmagyarok viselkedni, minek nekik még egy alkalom?
te milyen jókeresztényigazmagyarokról beszélsz?
mi a ******* kell általánosítani?
mer a melegeknek van mire büszkének lenniük
(imádom amikor leértékelik a válaszom!)
Mert egy mocsok, agresszív banda! Kinek mi köze hozzá, hogy mit csinálnak esténként?
Sokaknak érdekük a magyarság hagyományos értékeinek rombolása. A deviáns magatartás pozitívként feltüntetése is ennek egyik eszköze. Próbálnál Te Hetero-büszkeség napját, vagy Legyen Minél Több Gyerek felvonulást szervezni :(
(Egyébként lehetne külön rendezvény az orálszex rajongóknak, vagy hasonló, nem? )
Most külön kiakadtam a "gyerekes" plakátjaik miatt :S
(Nagycsaládos anyuka vagyok, aki nem örül, hogy ilyen környezetben nőnek fel a gyerekei.)
Támogatom a Magyar Büszkeség Napját!
(Na, most integethetek a 87%-os hasznosságomnak:)
Persze, ennyi erővel csináljanak Pedofil Büszkeség Napját, mert az is egy "másság" nem? Persze lehet büszke a homi, hogy ő homi, csak kérdem én: ki a fasz kiváncsi rá? Miért kell az utcán hirdetni? Akiket én ismerek melegeket, azok elítélik ezt a magamutogatást. Valószínűleg legbelül tudják, hogy nem normális dolog melegnek lenni és ezért nem hirdetik, csak elfogadják mint állapotot. De ezek a köcsögök terjesztik, propagálják a buziságukat, lassan divatot akarnak csinálni belőle, így megfertőzve a fiatalokat és a gyerekeket, a normális embereket megbotránkoztatni. Ezt élvezik?
Számomra vannak a MELEGEK, akik csak így élik az életüket és senkinek nem kötik az orrára, hogy mások, nem parádéznak, normálisan öltözködnek és viselkednek.
Meg vannak ezek a DIVATBUZI KÖCSÖGÖK, akik kártékonyak és remélem idén is jól össze lesznek verve, ahogy az illik.
Félreértettél. Nem a buziság tényével van baj, hanem, hogy propagálják. Régen is voltak melegek, mégsem vonulgattak az utcán. És nehéz "nem oda nézni" ha a csapból is ez folyik, tv, újságok címlapon hozzák.
Plussz ez a deviáns hajlam egyébb devianciákat is magával hordoz, mint pl. a kábítószer, ami szintén nagyon "trendi" dolog, és persze szintén nem tehet róla szegény, hogy drogozik.
Az ő szabadságszeretetükbe ez símán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!