A melegek elítélése mért csak egy politikai pozíció? Mért konzervatív "érték"?
Mostanában elég sokat beszélnek arról, hogy rengeteg meleg fiatal követ el öngyilkosságot, mert a környezete elítéli, a szexualitása miatt támadják őket.
Ilyenkor a baloldali pártok benyújtanak olyan "anti-bullying" törvényeket, amikkel megpróbálják megakadályozni azt, hogy az embereknek a szexuális orientációjuk miatt ne essen bántódásuk.
Ilyenkor a jobboldali pártok megpróbálják megakadályozni, hogy ezek a törvények életbe lépjenek, hiszen ők jobboldaliak, akiknek védeniük kell a konzervatív értékeket.
Egy jobboldali pártnak kötelessége megakadályozni azt, hogy a melegeket elfogadja a társadalom?
Amikor valami természeti csapás történik, akkor mért aktivizálja magát az összes párt, hogy segítsen, de ha a melegek életéről van szó, akkor szimpla politikai állásfoglalásnak fogják fel a segítséget/támadást?
Egy átlag ember élete mindig szent, de egy meleg fiatal élete csak politika?
Carla Bruni nemrég azt nyilatkozta, hogy a férje nem ítéli el a melegeket, de ezt nem vállalhatja fel nyíltan, a véleményének az ellenkezőjét kell cselekednie, mert jobboldali politikus.
Pannónia Oroszlánja
Ez nagyon primitív felfogás.
Az világ nem ennyire egyszerű.
"Akkor a férfi a szerszámát bele kell dugni a nő bizonyos testrészébe? Bele is lehet pisilni?"
Minek?
"Érdekes módon a heteroszexuálisokat át lehet alakítani homoszexuálissá"
Ki írta ezt a h.ülyeséget?
"Érdekes módon a heteroszexuálisokat át lehet alakítani homoszexuálissá"
Ez nekem új. Ezt honnan veszed?
23:48
Mért ne? :)))
Ha ott van a helye...
"Ez nagyon primitív felfogás.
Az világ nem ennyire egyszerű."
Dehogynem! Akkor én is primitív vagyok, mert hetero vagyok. Köszi!
Mellesleg miért nincs Hetero büszkeség napja? Talán azért, mert ez egy társadalmi norma. Azzal, hogy a melegparádét évente megrendezitek, ezzel rengeteg embert irritáltok, nemhiába vannak ellentüntetők. Moszkvában pl nem engedélyeznek ilyen felvonulást, nagyon helyesen teszik.
"Dehogynem! Akkor én is primitív vagyok, mert hetero vagyok."
Mi van? Ez olyan, mint amikor Győzike előveszi a roma kártyát, hogy őt azért bántják mindig, mert roma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!