A melegek elítélése mért csak egy politikai pozíció? Mért konzervatív "érték"?
Mostanában elég sokat beszélnek arról, hogy rengeteg meleg fiatal követ el öngyilkosságot, mert a környezete elítéli, a szexualitása miatt támadják őket.
Ilyenkor a baloldali pártok benyújtanak olyan "anti-bullying" törvényeket, amikkel megpróbálják megakadályozni azt, hogy az embereknek a szexuális orientációjuk miatt ne essen bántódásuk.
Ilyenkor a jobboldali pártok megpróbálják megakadályozni, hogy ezek a törvények életbe lépjenek, hiszen ők jobboldaliak, akiknek védeniük kell a konzervatív értékeket.
Egy jobboldali pártnak kötelessége megakadályozni azt, hogy a melegeket elfogadja a társadalom?
Amikor valami természeti csapás történik, akkor mért aktivizálja magát az összes párt, hogy segítsen, de ha a melegek életéről van szó, akkor szimpla politikai állásfoglalásnak fogják fel a segítséget/támadást?
Egy átlag ember élete mindig szent, de egy meleg fiatal élete csak politika?
Carla Bruni nemrég azt nyilatkozta, hogy a férje nem ítéli el a melegeket, de ezt nem vállalhatja fel nyíltan, a véleményének az ellenkezőjét kell cselekednie, mert jobboldali politikus.
Én voltam a 22:53-as.
Szerintem azért van az ,hogy politikai megfontolásbol
mert az átlagos magyr választó annyira zárt és nembefogadó képes ,hogy az már szégyen. Máshol már rég elfogadták és politikailag erővé kovácsolták a meleg és leszbikusok társadalmi helyzetét és ezzel megkapták a szavazataikat.
22:51
Szerintem a melegek sokkal nagyobb diszkrécióval kezelik a szexualitásukat, mint a heterok, de egyeseknek még ez is sok.
Sokan a homofób elnyomásra hívják fel a figyelmet, nem a szexualitásukra.
Ha téged bántanának, te is őrjöngenél.
Az igazságtalanságokra igen is fel kell hívni a figyelmet, nem lehet a szőnyeg alá söpörni.
A szexualitása mindeninek a magánügye, de ha valakit emiatt bántatnak, az már közügy, egy társadalmi probléma.
Összekevered a dolgokat.
Ha egy határon túli magyar felhívja a figyelmet a diszkriminációra (pl. nyelvtörvény) akkor nem a nemzetiségét reklámozza, hanem egy társadalmi problémára próbálja felhívni a figyelmet.
23:02
Világszerte az van, amit fent leírtam, nem csak Magyarországon.
Minden országban egy jobboldali pártnak kutya kötelessége homofóbnak lenni, de nem értem mért.
"Inkább a családját mutogassa, mint a meleg barátját!"
Ha a konzervativizmus a diszkrécióról szólna, ahogy ezt írták, akkor egyiket se mutogatná.
"Sokan a homofób elnyomásra hívják fel a figyelmet, nem a szexualitásukra. "
Ne keverd össze a normális embereket a melegekkel. Bemennél egy faluba úgy, hogy meleg vagy, mindenki rajtad röhögne.
23:07
Ha ezen röhögnek, akkor ez az ő szegénységi bizonyítványuk.
Én jobboldali szavazóként abszolút támogatom a házasságukat. Mindig felmegy bennem a pumpa, amikor megy a hiszti a meleg házasság ellenzői részéről.
Ez nem jobboldali érték, hanem egy baromság. Azért nem támogatják, mert azzal túl sok szavazót veszítenének.
"Ha ezen röhögnek, akkor ez az ő szegénységi bizonyítványuk."
Egyetértek a homárság nem mulatságos hanem siralmas. Ilyen szégyenen nincs mit nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!