A melegek elítélése mért csak egy politikai pozíció? Mért konzervatív "érték"?
Mostanában elég sokat beszélnek arról, hogy rengeteg meleg fiatal követ el öngyilkosságot, mert a környezete elítéli, a szexualitása miatt támadják őket.
Ilyenkor a baloldali pártok benyújtanak olyan "anti-bullying" törvényeket, amikkel megpróbálják megakadályozni azt, hogy az embereknek a szexuális orientációjuk miatt ne essen bántódásuk.
Ilyenkor a jobboldali pártok megpróbálják megakadályozni, hogy ezek a törvények életbe lépjenek, hiszen ők jobboldaliak, akiknek védeniük kell a konzervatív értékeket.
Egy jobboldali pártnak kötelessége megakadályozni azt, hogy a melegeket elfogadja a társadalom?
Amikor valami természeti csapás történik, akkor mért aktivizálja magát az összes párt, hogy segítsen, de ha a melegek életéről van szó, akkor szimpla politikai állásfoglalásnak fogják fel a segítséget/támadást?
Egy átlag ember élete mindig szent, de egy meleg fiatal élete csak politika?
Carla Bruni nemrég azt nyilatkozta, hogy a férje nem ítéli el a melegeket, de ezt nem vállalhatja fel nyíltan, a véleményének az ellenkezőjét kell cselekednie, mert jobboldali politikus.
"Köztöltöz máshová"
Üzenem neked keves ismeretlen ,hogy külföldön élek.
"Üzenem neked keves ismeretlen ,hogy külföldön élek."
Akkor mit hisztizel? Ott homárkodhatsz úton útfélen.
23:21
A gyerek nem hülye. Még nem. Neki semmi baja nincs a melegekkel. A későbbi nemi vonzódásával sem mintát követ. Ez az az eset, amikor valaki a gyerekre akarja kenni a saját (természetellenes) homofóbiáját.
40F
(egy gyógyult homofób)
23:22
úgy tudtam a felvonuláson a meleg 1%-a vesz részt, nem mind, viszont az is csak egy tüntetés a homofóbia ellen.
Fogadjunk, hogy a barátaid viszont tudják, hogy te hetero vagy. Gondolom azt is, hogy párkapcsolatban élsz-e és hogy kivel. Akkor ki is a diszkrétebb?
"Akkor mit hisztizel? Ott homárkodhatsz úton útfélen."
Mert egy olyn hazába szeretnék vissza térni ahol már nincs külömbség szin,sexualitás és más egyébeltérésben és végre a haza felvirágoztatásával lehetne foglalkozni.
Pannónia Oroszlánja!
Gyereket nem lehet megfertőzni homoszexualitással. Ez nem nátha, így az aggodalmad alaptalan, így ez kilőve.
Akkor milyen indokkal akarsz feltételeket szabni?
Szerintem az, hogy mi a normális, ember nem tudhatja.
Nekem is csak véleményem van, hogy szerintem mi a normális, de nem akarom, és nincs is jogom megkövetelni hogy mások az én nézeteim szerint éljenek.
Sokan csak úgy, gondolkodás nélkül rányögik dolgokra, hogy normális-e, vagy nem.
Szerintem ez sokkal összetett.
Szerintem az a normális, hogy az embereknek (és sok száz állatfajnak) egy kis része a saját neméhez vonzódik.
A természet meg is határozta, hogy mekkora arány a normális, ezért sem változik a melegek aránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!