Miért ítélik el azokat, akik a Jobbikra szavaznak, mert unják a romák viselkedését?
"A 70-es években pl. vezettek statisztikát etnikai alapon is."
Nem csak akkor. Ma is vezetnek.
Akik elítélik őket még sosem láttak cigányt,és a gép mögül játszanak unalmukba jogvédősdit
Majd ha őket rabolják ki meg verik össze valószínűleg változni fog a véleményük
"azt hogy szőke cigány volt
"
Inkább magyarbűnöző.
szerintem a baj ott kezdődik, hogy azt mondod roma vagy cigány...mert akkor mondhatod azt is hogy zsidó meg arab, meg nem is tudom kiket kell még kötelezően utálni...jha a franciákat is...
mindenhol vannak rossz emberek, linkelők, tahók, bűnözők...nemtől, kortól függetlenül...én azt tudom, hogy egy jobbikos lehet engem barátjának tartana, mert egy csinos magyar lányka vagyok, de a férjemet utálná mert diplomás cigány... csak azon gondolkodom, mihez kezdene a kislányommal...
ostobaság....:(
a cigányságnak azzal az 5-10 százalékával semmi bajom nincsen,amibe a férjed is beletartozik,teljesen egyenrangú emberként tekintek azokra,akik így élnek közülük
a baj azzal a 90%al van aki nem csinál semmit,segélyekből meg lopásból él,terrorizálja a társadalmat,munkára tanulásra nem lehet rábírni
na ezeket kimondhatatlanul utálom,legszívesebben az összes ilyet kitelepíteném valami szigetre jó messze innen ha nem próbál meg változni
ott lenne a helyük a vadonban mivel társadalomban képtelenek élni
amúgy a túlnyomó többség nem a bőrszínük miatt rühelli őket,hanem ahogy viselkednek
és mivel sajnos a nagyrészük ilyen,ezért szoktak velük kapcsolatban általánosítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!