Miért ítélik el azokat, akik a Jobbikra szavaznak, mert unják a romák viselkedését?
Figyelt kérdés
Talán jó képet kellene hozzá vágni?2012. ápr. 18. 20:46
51/77 anonim 

válasza:

Jelentkezek én neked, ha gondolod, de nem egy a szókincsünk, talán az anyanyelvünk sem. Te úgy fogalmazol és írsz, ahogy egy kisegítő iskolás szokott. Én meg fordítok magamnak és próbálom értelmezni. Én ilyen szavakat általában nem használok, mint te.
52/77 anonim 

válasza:

Azért mert a Jobbik kiemelkedő gazdasági programja nem érdekli őket, csak a cigányok miatt szavaznak oda. Pedig hazánknak jelenleg gazdasági problémái is vannak és ezeket kizárólag a Jobbik képes orvosolni.
53/77 anonim 

válasza:

Ez de beteg. :D ---> A probléma nálad is az általánosítás. Nem minden roma rossz. Ugyanolyan egyenrangú emberekként kéne rájuk gondolni mint mi magunk vagyunk.
54/77 anonim 

válasza:

"1: Azért, mert a romák viselkedését ítélik el, és nem a bűnözőkét. Jelentős nézetbeli különbség. "
Egyrészt romák nem léteznek, csak cigányok, másrészt cigány = bűnöző.
55/77 anonim 

válasza:

"Kérdező, te tudsz valamit, amit én nem? Magyarországon nincs statisztika a bűnözők etnikai hovatartozásáról."
Mióta?
56/77 anonim 

válasza:

Ja és hogy mért kérdem? Mert anno az MH -nél saját szememmel láttam ezt a statisztikát. Hahahaha
57/77 anonim 

válasza:

"Hivatalos lista nincs, és nem is létezhet."
Nem mi? Hahahaha
58/77 anonim 

válasza:

"Ha ez így lenne, a fazont kirúgták volna. Az akkori alkotmány is tiltotta, és a mostani is. Világraszóló botrány lett volna a dologból."
Te tényleg nem vagy hülye csöppet sem.
59/77 anonim 

válasza:

"1: nincs statisztika, ami érvényes lenne.
2: Semminemű összefüggés nincs a között, hogy valaki roma, és/vagy bűnöző."
Hahahahahahahahahaha...
60/77 anonim 

válasza:

Vigye már innen valaki ezt az embert mert beszarok... ---> "Te lehet hogy annak tekinted, de mint írtam, ha valakinek nincs cigány identitása, az nem cigány."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!