Miért ítélik el azokat, akik a Jobbikra szavaznak, mert unják a romák viselkedését?
1: Azért, mert a romák viselkedését ítélik el, és nem a bűnözőkét. Jelentős nézetbeli különbség.
2: A Jobbik egy gazdasági agyrém. Olvastad a 2010-es programjukat? Én igen.
3: Szegedi Csanád meg Zagyva látókörével bíró emberekre egy nyékládházi szatócsboltot nem bíznék rá, nem hogy egy országot.
Ezek a Bv-s dolgozók nem romák voltak...
Az aljasság meg a köcsögség nem fajfüggő..
http://www.youtube.com/watch?v=UBckSGt3Sis
Én rühellem a politikát mert csak egy rohadt biznisz az egész! Aki nyer az ehet többet a nagy tányérból amibe az adókból töltik a kaviárt!
A Kádár-rendszerben nem volt baj a romákkal. Mindegyikük dolgozott,és a gyerekeik iskolába jártak! Csak akkor voltak munkahelyek a számukra is.
A Jobbik megakarja oldani a problémát? Ugyan mivel? Az állandó cigányozással,gyűlölködéssel?
Tud nekik munkát,megélhetést biztosítani? Nem,
Akkor miről beszéltek?
A Jobbik egy bohóc párt,ha hatalomra kerülnének,nagyon rövid idő alatt eltűnne az ország a süllyesztőben.
A programjuk és a beszédeik alapján,ezt a józanul gondolkodó emberek tudják.
Magyar bunozoket megrendszabalyozni elsosorban???
Ugye most vagod, h ezzel jol megmondtad a nagy budos semmit?
Meg mit rendszabalyozzanak elsosorban, mikor Miskolcon a buncselekmenyek 92-at romak kovettek el es ez az arany nagyjabol mindenhol all?
Rajtad se latszik, h roma vagy aaa hol:D
"A Kádár-rendszerben nem volt baj a romákkal. Mindegyikük dolgozott,és a gyerekeik
iskolába jártak! Csak akkor voltak munkahelyek a számukra is."
Ezen jot nevettem:D
"Kérdező, te tudsz valamit, amit én nem? Magyarországon nincs statisztika a bűnözők
etnikai hovatartozásáról."
Szerinted, de latom alapveto dolgokkal nem vagy tisztaban, kb ket eve ebbol volt cirkusz.
"Magyarországon nincs statisztika"
Már nincs, a dzsippótenyésztő gittegyletnek h
la. Tíz évvel ezelőtt még tízszer magasabb volt a bűnözési ráta a cigányok körében, azóta biztos megjavult a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!