Miért ítélik el azokat, akik a Jobbikra szavaznak, mert unják a romák viselkedését?
"neki
nem volt, és nem is lehetett ilyen listája, a hasára
csapott, és mondott egy számot"
Persze, mert te ott voltal es tudod, h nem volt neki, mert 24 oran keresztul a seggeben voltal.
Ugye most nem habzo szajjal obegatod, h nem nem nem es nem nem lehetett neki.
Aki jobban ismeri a sztorit tudhatja, h lehet kesziteni ilyen listat,az h nem illik az mas teszta, de talan szerinted nem fog a toll, ha romakrol van szo?
Mindegy, entudom, h csinaltak es ha lenne egy kis eszed akkor rajohetnel te is.
Szal 92% lesz az:)
61
A cikk alapján
1: nincs statisztika, ami érvényes lenne.
2: Semminemű összefüggés nincs a között, hogy valaki roma, és/vagy bűnöző.
61
Te lehet hogy annak tekinted, de mint írtam, ha valakinek nincs cigány identitása, az nem cigány.
Jol van akkor dugd a fejed a homokba nyugodtan es imadkozzal.
Elvileg a rendorok se lohettek volna ki 2006-ban egyesek szemet, mert az alkotmanyban benne van, h tilos.
Meg is megtortent.
De ebbol latszik, h alomvilagban elsz, fogalmad sincs, h a valo vilagban mi zajlik,
Indexes cikkekre meg nem vagyok kivancsi, valahogy gondoltam, h ez lesz a vege, h igazabol a romak meg a bunozes kulon fogalom.
En a rendoroknek hiszek meg a bv ismerosoknek.
De gondolom ezert loktek ki oket Franciaorszagbol, Olaszbol, Kanadabol, Szlovakiaba mar jobban utaljak oket mint nalunk.
Es ez mind annak koszonheto termeszetesen, mert jogkoveto emberek.
Na neeeee....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!