Ez a videó hitelesen mutatja be a négerek viselkedését?
Erőszak, drog, dzsukelkedés, prostitúció, vagánykodás, gyilkolás. Mint nálunk a cigányok. Ők ilyenek.
Lehet, hogy van köztük pár normálisabb alak, a négerek felsőbb rétege, akik elérik az európai ember szintjét, de ők a legmagasabb réteg, aki alkalmas erre. A többi 98% bőven elég rá, hogy romlásba sodorjon egy európai kultúrájú társadalmat, pláne ha nagyon elszaporodnak és a kultúrájukat kezdik átvenni a fehérek gyerekei is.
nem
"négerek felsőbb rétege, akik elérik az európai ember szintjét,"
Amerikában kicsit több néger él! Nem kell mindent Európához viszonyítani! -.-
A cigányokkal való párhuzam is rossz. Ugyanis ott már sikerült a felemelkedés, van értelmiségi, középosztálybeli réteg stb.
Arról nem is beszélve,hogy ott tényleg el voltak nyomva, pont az ilyen fafejek miatt, mint te meg a kérdező...
Ellentétben a cigányokkal, akik képtelenek a javulásra!
"többi 98% bőven elég rá, hogy romlásba sodorjon egy európai kultúrájú társadalmat,"
Talán akkor az európai társadalom (?) a gyenge, ha nem képes ellenállni a bevándorlóknak!
Ez sokkal jobban mutatja:
http://www.youtube.com/watch?v=XJYUSdX-Rps&playnext=1&list=P..
In Cannabis Veritas
Azért mondtam európai embert, mert nem szeretem a fehér ember kifejezést, mert nem csak a bőrszín különböztet meg minket a niggerektől. És én az amerikai fehéreket is európai embernek tekintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!