Ez a videó hihetően ábrázolja, hogy milyen lenne egy nácik által irányított Európa?
Láttam régen ezt a filmet. Törekedtek egyfajta alternatív történelmi hűségre.
Szerintem egy Észak-koreába oltott Kelet-németországot kellene elképzelni, ideologiailag
Annyi különbséggel, hogy a néhai Szovjetúniót, és a világ összes országát megelőzék volna technologiailag, hiszen a legtöbb technikai ujítás a haditechnikában német eredetű volt 1945 után, mert a tudósokat elhurcolták.
Szerintem túl sok a filmben a nyugati kultúrális elem, ami egyáltalán nem lett volna jellemző a győztes Németország kultúrájára és látványvilágára.
Hitler amúgy meghalt volna 1945-ben, mert Parkinson-kóros volt és az orvosai azt jósolták neki, hogy max. augusztusig húzhatja a életét.
Egyébként ennek a filmnek mi a címe?
(mármint a videó második felében látható filmbevágásnak)
Köszi a választ!
Amúgy Magyarországon kiadták ezt a filmet?
Nem szimbolizálja jól. Ha megfigyeled, csak annyi történt, hogy a Szovjetunió helyére berakták a III. Birodalmat. Azt leszámítva minden ugyanaz. Csak a Keleti Blokk nem szovjet, hanem német vezetéssel.
Na szóval ezért mondom, hogy nem ez lett volna. Ez a hidegháború átvetítése, csak nem szovjet, hanem német főszereplőkkel.
Amúgy én is láttam a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!