Milyen államok lesznek Európa területén 1000 év múlva?
Lesz egy darab EU, és semmi más.
Amúgy meg ki tudja.
Szerintem 1 ország lesz a Földön 1 nyelvvel létszámban jelentősen leszabályozott és feladatokra specializált lakossággal és jelentősen meghoszabított életkorral és az igyekezettel, h a Föld már lepusztított részeit életre keltse.
De sokkal nagyobb a valószínűsége annak , nem lesz élet a Földön :Meteor becsapódás, vagy az ember teljesen túlszaporodja és elpusztítja, mielőtt még észbe kapna.
Ezt senki sem tudja. Ezer évvel ezelőtt voltak nagy birodalmak, amik mára eltűntek, voltunk mi, de ha így fojtatjuk ezer év múlva már nem nem marad, aki kijelenthetné, hogy: "Magyar vagyok."
Szerintem már nem lesznek olyan területszerző háborúk, amik az elmúlt ezer évre voltak jellemzők. Feltéve, ha nem omlik össze a jelenlegi politikai-gazdasági rendszer, ami szerintem igen valószínű. Ezer év hosszú idő.
Ha tippelnem kellene, akkor a németajkú területek egybeolvadnak, és talán a szlávok is. De az is lehet, hogy egész Európát elborítják az arabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!