Mi ez a nagy Amerika utálat? Nekik mindent szabad következmények nélkül? Videó lent
http://www.youtube.com/watch?v=5rXPrfnU3G0&feature=player_em..
Itt vannak a jó fej amik, akik elhozzák a demokráciát! :D
És még kérdezi valaki, hogy miért lesz valaki terrorista?
Miért nem szeretik az USA-t?
Gondolom mindennapi eset arrafelé, hogy civileket-mint egy videójátékban-gyilkolászunk!
Ellenük mikor fog terrorellenes háború indulni? Hát persze, soha.
Gondolom az izraeli katonák is így titulálták terroristáknak a segélyhajón lévőket. Jah, és nem zsidóztam, nem vagyok antiszemita, csak amit ez a két ország megenged magának, az már sok!!!!
Ez is egy háború. Abban mindig csak úgy gyilkolásznak.
Nézd meg a keresztes háborút. Abban is megöltek, megerőszakoltak, kiraboltak sok embert.
vagy a gyarmatosítást. Odamentek kiirtottak az ott élőket. (főleg Indiánokat)
Vagy a világháborúkat. Abban is lőttek le embert, csak úgy mert jólesett.
+
Azzal kiegészíteném, hogy igen nagyon szemét dolog ártatlanokat lelőni, de az legyen az utolsó nemzet aki megdobja kővel amelyik nem csinált ilyeneket.
Nem véletlen utáltak minket is a múltban. Ugye mi voltunk azok akik elmentünk nyugatra portyázni és ugyanúgy ártatlanokat öltünk. Ez miért lenne olyan nagy dicsőség?
"61-es...és ez így rendjén van ugye? A DEMOKRÁCIA hazájából..."
A demokráciának ehez nincs köze. A demokraták nem őlhetnek csak úgy embereket a világf másik végén.
Az, hogy az országukban demokrácia van az nem jelenti azt, hogy nem ölnek embereket.
A francot akarnak ők demokráciát odavinni. Nekik csak az olaj kell, de ez olyan mint a gyarmatosítás. Elmegyünk dél amerikába leölünk pár embert, majd elhozzuk az ásványkincseket.
Akkor ebből a felfogásból kiindulva, mindenki gyilkolhat mindenkit, mert régen, sok-sok évvel ezelőtt más is ezt csinálta?
9/11 is rendjén volt akkor, ők csak elmentek aztán gyilkoltak. Azért az nem működik.
Én az utóbbi években utáltam meg kegyetlenül az USA-t. Nem a népet, hanem azt a profitcentrikus politikát, amit folytatnak...persze persze, a sok agymosó videó haha.
Én amerikai filmeken nőttem fel, ahol ők mindig a jó oldalon álltak...nem éppen az az agymosó videó?
"Akkor ebből a felfogásból kiindulva, mindenki gyilkolhat mindenkit, mert régen, sok-sok évvel ezelőtt más is ezt csinálta? "
Nem nincs rendjén, de nehogy már az utálja a másikat aki ugyanolyan.
"Nem a népet, hanem azt a profitcentrikus politikát, amit folytatnak."
Akkor nem az országot kell utálni, hanem a politikusokat. Azokat mindenki mindenhol utálja.(nézd meg nálunk)
És az, hogy profit centrikus. A politikus feladata, hoghy az országot minél jobb anyagi helyzetbe hozza.
A mód lehet, hogy nem szép.
Nálunk is profit centrikusak. Csak itt nem az államnak hanem maguknak akarnak pénzt adni.
"Én például nem vagyok ugyanolyan..."
Itt nem egy személyre hanem országra gondoltam.
Te se szoktál mindenkit lelőni csak úgy random. (legalábbis remélem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!