Ezt hogy képzeli Amerika?
addig is utáltam az ilyen előadókat, pl Rihanna vagy akármelyik playback sztár, de ez most kiverte a biztosítékot. nézzétek meg ezt a videóklippet:
http://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U
a börtön neve: prison for bitches, magyarol börtön kurv@knak. tele van lezbikkel, és rib@ncokkal. ezt tanítják a 10-16 éves lányoknak? a másik meg hogy ANARCHIÁS KABÁT van rajta! 2:52kor látszik. szánalmas...
igazából lehet szidni, de a szülők felelőssége, hogy a gyerekből mi lesz: kur-va, vagy tudós
(egyszerűbb a tvt okolni mindenért, mint megnevelni a gyereket)
mondom ezt 24 éves fiúként
Amerikát azért ne azonosítsuk az előadókkal (ennyi erővel Magyarország = Győzike)
Senki nem tanítja ezt a fiataloknak, és legyünk őszinték, az a nő aki börtönbe kerül, tényleg egy k*rva. Az anarchista kabát pedig egy politikai jelkép, ezt pedig nem árt tiszteletben tartani. Amúgy a klip célközönsége nem tudja, hogy mit jelent, szóval mind1
igen, persze, a szülők felelősége, és mit tud csinálni? eltiltja TV-töl internettől, újságoktól, és a barátnőitől? mert mindenhonnan ez a szenny folyik. amúgy nem azonosítottam amerikát vele. de akkor is rájuk jellemző a legdurvább agymosás, és a vérre menő kapitalizmus.
az anarchiát azért mondtam mert elvileg... anti-kapitalista anti-globál,erre bennevan egy ilyen klippben.
na az ilyen emberektől vagyok kész:D
túldramatizálod szerintem :D amúgy az alejandro botrányosabb szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!