Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi ez a nagy Amerika utálat?

Mi ez a nagy Amerika utálat?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 18:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
84%

Áááá semmi, imádjuk amikor egy ország a világurának képzeli magát, és erőszakkal-mézeskaláccsal ráerőlteti a saját kultúráját és szokásait más, szuverén nemzetekre.

A röhej csúcspontja a hazai "függetlenség napi" party volt, ezekkel voltak tele a hirdetőoszlopok itt is, a fővárosban is. Függetlenség napja buli július 4-én. Kabaré a köbön. Mi a szar közünk van nekünk ahhoz, hogy a jenkik mikor lettek függetlenek a britektől?

2010. nov. 16. 18:21
 2/32 anonim ***** válasza:
80%
Miért kéne őket jobban szeretnem, mint a saját hazámat és a nemzeti hőseinket?
2010. nov. 16. 18:28
 3/32 anonim ***** válasza:
81%
Én nem utálom Amerikát. Legfeljebb néhány politikusukat. De nemcsak ott találhatóak ilyenek.
2010. nov. 16. 18:28
 4/32 anonim ***** válasza:
78%

Szomorú,hogy a magyar hagyományokat felváltják az amerikai szokások.

Valentin nap,Halloween,karácsonykor a házak kivilágítása, eljegyzéskor karikagyűrű helyett kövesgyűrű,amit eljegyzési gyűrűnek neveznek,pedig az CSAK kísérőgyűrű a magyar hagyományok szerint.A kritikán aluli színvonalú filmekről jobb nem is beszélni.

A vicces az,hogy Amerikában élő rokonaim a magyar közözsségekben nem az ottani ünnepeket tartják,hanem a régi magyar hagyományok szerint ünnepelnek.

Jobban őrzik a magyarságukat,mint az itthoniak.

2010. nov. 16. 18:33
 5/32 anonim ***** válasza:
79%
Én karikagyűrűt vettem, a karácsonyi kivilágításom egyetlen szál gyertya és nem ünneple helóvínt.
2010. nov. 16. 18:42
 6/32 anonim ***** válasza:
78%
A mentalitásukat utálom,nagy világ császárnak képzelik magukat pedig a f-osban hemperegnek,nagyon képmutatók,és ahová mennek ott is csak nagypofályuskodnak.
2010. nov. 16. 18:44
 7/32 anonim ***** válasza:
76%
én szeretem amerikát... persze az nem jó hogy egy csomó mindent átveszünk tőlük amiket már előttem is leírtak de ettől eltekintve semmi bajom nincs az usával... szívesen elmennék egyszer például new york-ba :D
2010. nov. 16. 18:44
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

"eljegyzéskor karikagyűrű helyett kövesgyűrű,"

A karikagyűrű se magyar szokás.

Igazából mivel rosszabb az USA mint Európa volt. Erre a legjobb példa a gyarmatosítás. (India egy normális ország volt, de odamentek az angolok...)

2010. nov. 16. 18:52
 9/32 anonim ***** válasza:
95%

Egyetértek az előttem szólóval!

Mily különös hogy az 1600-zas évekig is ragyogóan életben tudott maradni a magyarság mindenféle júeszéj nélkül :$$$$

2010. nov. 16. 18:54
 10/32 anonim válasza:
77%

Semmi okom nincs, hogy szeressem az amcsikat... nem is ismerek senkit, akinek oda lenne erre...

1956-ban is hitegettek minket és aztán nem segítettek... a világháborúban is csak megbélyegeztek minket, amiért Hitlernek segítettünk, holott 38-tól közvetlen szomszédunk volt a harmadik birodalom és nem sokat tehettünk ellenük és se az angolok, se a jenkik nem segítettek, csak csöndben vártak, majd a háború végén meg jól kinyírtak, ugyebár jaltai botrányos béke... a mai napig háborús feszültséget okoz itt a térségben...

Értelmes, intelligens embert én még nem láttam, hogy az USA pártján állna....

2010. nov. 16. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!