Mi ez a nagy Amerika utálat?
Áááá semmi, imádjuk amikor egy ország a világurának képzeli magát, és erőszakkal-mézeskaláccsal ráerőlteti a saját kultúráját és szokásait más, szuverén nemzetekre.
A röhej csúcspontja a hazai "függetlenség napi" party volt, ezekkel voltak tele a hirdetőoszlopok itt is, a fővárosban is. Függetlenség napja buli július 4-én. Kabaré a köbön. Mi a szar közünk van nekünk ahhoz, hogy a jenkik mikor lettek függetlenek a britektől?
Szomorú,hogy a magyar hagyományokat felváltják az amerikai szokások.
Valentin nap,Halloween,karácsonykor a házak kivilágítása, eljegyzéskor karikagyűrű helyett kövesgyűrű,amit eljegyzési gyűrűnek neveznek,pedig az CSAK kísérőgyűrű a magyar hagyományok szerint.A kritikán aluli színvonalú filmekről jobb nem is beszélni.
A vicces az,hogy Amerikában élő rokonaim a magyar közözsségekben nem az ottani ünnepeket tartják,hanem a régi magyar hagyományok szerint ünnepelnek.
Jobban őrzik a magyarságukat,mint az itthoniak.
"eljegyzéskor karikagyűrű helyett kövesgyűrű,"
A karikagyűrű se magyar szokás.
Igazából mivel rosszabb az USA mint Európa volt. Erre a legjobb példa a gyarmatosítás. (India egy normális ország volt, de odamentek az angolok...)
Egyetértek az előttem szólóval!
Mily különös hogy az 1600-zas évekig is ragyogóan életben tudott maradni a magyarság mindenféle júeszéj nélkül :$$$$
Semmi okom nincs, hogy szeressem az amcsikat... nem is ismerek senkit, akinek oda lenne erre...
1956-ban is hitegettek minket és aztán nem segítettek... a világháborúban is csak megbélyegeztek minket, amiért Hitlernek segítettünk, holott 38-tól közvetlen szomszédunk volt a harmadik birodalom és nem sokat tehettünk ellenük és se az angolok, se a jenkik nem segítettek, csak csöndben vártak, majd a háború végén meg jól kinyírtak, ugyebár jaltai botrányos béke... a mai napig háborús feszültséget okoz itt a térségben...
Értelmes, intelligens embert én még nem láttam, hogy az USA pártján állna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!