Ha elmennék egy elszakított területre Trianonos pólóban, mit szólnának az emberek?
Tegyük fel: Szlovákia, Románia, Ausztria stb.
Szóval az ott élő embereknek (nem Magyar) mi lenne a reakciójuk?
Aki csak trollkodni jön, vagy provokálni, jelentem a moderátorok felé (és utána ne jöjjenek sírni, hogy jelentettem őket)!
Ha az Erdélyben élő magyarok jönnének ide, "Köcsög cigány, Pusztulj roma stb." pólókban, akkor minket gyakrabban vernének a cigányok? :)
Rossz a példád:
Ha román cigányok jönnének ide hogy mocskos magyar stb.. Te különbséget tennél hogy az most romániai cigány volt, ez meg magyarországi cigány? Nem. Csak a román cigány másnapra otthon van, a magyar pedig itt marad.
Ha tényleg erdélyi magyar vagy, akkor az utolsó - az utolsó! - kommentemért bocs, tévedtem.
De ez nem változtat semmin. Erdély több mint 90 éve nem a magyaroké. Egy velem egykorú "erdélyi" románnak már a dédapja is Romániában született, és nem Magyar Királyságban.. Teljesen fölöslegesen utáljátok már őket.. Túl kéne lépni
Román és magyar cigány közt nem teszek különbséget!
Ha a magyar cigány ellopja a telefonom, ugyan úgy fogom utálni, mint a román cigányt, és fordítva is...
Az egyik kutya, a másik eb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!