Ha elmennék egy elszakított területre Trianonos pólóban, mit szólnának az emberek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel: Szlovákia, Románia, Ausztria stb.
Szóval az ott élő embereknek (nem Magyar) mi lenne a reakciójuk?
Aki csak trollkodni jön, vagy provokálni, jelentem a moderátorok felé (és utána ne jöjjenek sírni, hogy jelentettem őket)!
2012. febr. 25. 20:09
11/85 anonim válasza:
Melyik várost rombolták porig?
12/85 anonim válasza:
Például Nagyváradot, Kolozsvárt, Aradot. Alig maradt belőle valami a román kommunista "városrendezés" után.
13/85 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy így eltudtok beszélgetni srácok ;)
De a kérdésre is, utóiratban, ha lehet :)
2012. febr. 25. 20:36
14/85 anonim válasza:
A románok biztosan nekedtámadnak, egyszerűen képtelenek elviselni, ha valaki emlékezteti őket arra, hogy a fészküket úgy szerezték maguknak, mint ahogy azt a kakukkok szokták. Az egyik felépíti, ő meg szépen belerakja a tojását, aztán meg még a kakukkfiókának áll feljebb.
15/85 A kérdező kommentje:
Értem...Akkor Romániába mindenképpen el kell menni :D
2012. febr. 25. 20:45
16/85 anonim válasza:
Változó lenne a megítélés. Érdektelenség, harag, köpködés, megvernek.
De: Ne provokáld őket, így határon túli utazásodkor hagyd otthon a pólódat.
17/85 A kérdező kommentje:
Nem akarom én provokálni őket, csak szeretném, ha nem felejtenék el, hogy honnan jöttek :)
2012. febr. 25. 23:06
18/85 anonim válasza:
De azért valld be, ha megvernének már írnád is a levelet a kurucinfónak, hogy politikai mártírrá válj.
19/85 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nem nyert :)
Ha összevernek, legalább tudom, hogy miért :)
De ha azért vernének meg, mert Magyar vagyok kiakadnék...szerintem te is :)
2012. febr. 25. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!