Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az emberek miért tartják...

Az emberek miért tartják hülyeségnek, hogy a 13 családból álló Háttérhatalom gyakorolja a hatalmat az emberi civilizáció fölött?

Figyelt kérdés

Háttérhatalom létét bizonyítja, hogy:

-Az IMF szinte bármely belgazdasági kérdésbe beleszólhat, ha úgy tartja, hogy az veszélyezteti az adósság megfizetését. Ez kézi vezérlésnek számít.

-Surányi büntetlenül eladhatta országunk teljes aranykészletét. Normál országban ez hazaárulásnak, a haza megkárosításának minősül, mégsem végezték ki. Ez azért történhetett, mert ő vagy az üzlettársai/haverjai tartják kezében a magyar igazságszolgáltatást. Angliában nagyjából eltörölték a halálbüntetést, viszont hazaárulásért, a haza megkárosításáért halál jár. Ha "hibázott", akkor sem maradhatott volna posztján.

-A kendert számos területen fel lehetne használni (Kemoterápia kiváltása, papírgyártás), de valakiknek érdekük, hogy ez ne valósuljon meg.

-USA "ok" nélkül, hamis indokokkal támadja meg a közel-keleti országokat. Szaddam vallatásakor kiderült, hogy nem volt se al-kaidás kapcsolata, se vegyifegyvere. Az USA a részben a megnyerhetetlen közel-keleti háborúk miatt a gazdasági összeomlás szélén tart. Gazdasági szakértők a 2011-es USA-t a 91-es Szovjetunióhoz hasonlították. Valakik érdeke, hogy az USA összeomoljon, és meg legyen az ellenőrzés a közel-keleti államok felett.

2011. nov. 27. 21:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/132 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"tanulj meg már szöveget értelmezni...

Nem azt mondja hogy a spangli szívása jó a mellrák ellen. Hanem hogy az egyik összetevőjének a koncentrált eleme képest blokkolni nem megszüntetni csak lassítani.

Ezt akarják módosítani hogy talán szembeszálljon a rákkal. Nem használják még ezt sehol még csak vizsgálják és utána próbálnak belőle bármilyen koncentrált módosított anyagot gyártani. "

-" Te tanuljál meg szöveget értelmezni. Hol írtam azt, hogy spanglit kéne szívni rák ellen? Itt az a felháborító, hogy már régóta használják a kendert mint gyógyszert, hirtelen betiltják, majd újra lassan kezdik "használni".

[link]

Kár hogy kiragadod az egyetlen demagóg részét ,de az érdemi részt kihagyod .A kemoterápiára kiváltására alkalmas -e még csak most kutatják.Fájdalomcsillapítónak használták ,de most már nem használhatják mert egy kicsit megritkult az állományuk.Költséges vállalkozás lenne ,de a sikere nem biztos.

"Nem lehetne mert állatira nem gazdaságos és a munkások se dolgoznának hatékonyan ,meg még az anyag is fogyna. "

-" Érdekesmód az ókorban meg középkorban csak hasznos dolgokra használták. Letüdőzni csak ritkán szokták az ókorban. VIII. Henrik nem véletlenül parancsolta meg a kender termesztését."

Persze a beszívott földművest nem igazán említik a krónikások ,várj de mégis megszállta a sátán....

"Na és a kender akkorára nő mint egy fa? Nem, jóval kisebbre, még csak nem is fás szárú. Sem bútornak, sem építőanyagnak nem jó. A világ fakitermelésének legnagyobb részét meg az építőipar használja fel. A cellulózon kívül a ligninnek is nagy szerepe van a szilárdságban. Ráadásul az, hogy egy anyag hány %-a cellulóz, az csak egy mellékes mérőszám. Példának okáért a vatta és a papír 100%-ban cellulóz. Melyikkel tudsz fűteni? Melyikkel tudsz zsaluzni vagy fedélszéket építeni? Egyikkel sem. Nézzünk egy kis összehasonlítást: a papír 100%-ban cellulóz, egy pillanat alatt elég, zéró fűtőérték. A fa 40% cellulóz, és sokáig ég. Tehát a % semmit nem jelent.

- A fűtés hogy jön ide? Én a papírgyártásról beszéltem és nem arról, hogy kenderrel kéne tüzelni.

A kender semmire se jó, meg gyenge tétel egy hülyeség. Ezt azért mondod, mert nem vagy tisztában a dolgokkal.

"A kender (Cannabis sativa) az egyik legrégebbi haszonnövény, melynek termesztése több ezer éves múltra tekint vissza; Mezopotámiai ásatásokon találtak olyan kendervászon-maradványokat, amelyekről szénizotópos vizsgálatokkal megállapították, hogy az a növény, amelyből készült, körülbelül tízezer évvel ezelőtt hajladozott a Tigris és az Eufrátesz közötti, akkor még termékeny síkságon. Nagyon sokáig elsősorban a textilipar használta a rostjait: ruházati cikkeket, vásznat (például vitorlákat, sátrakat), kötelet és papírt készítettek belőle (a piramisokat alkotó hatalmas köveket kenderszálakból készült kötelek segítségével mozgatták).

A kender fontos textilipari nyersanyag is. Rostjai erősek, nedvességnek jól ellenállnak. Műszaki szövetek, vitorlavásznak, ponyvák, hevederek, zsákok, kárpitoskellékek, kötelek, zsinegek stb. készülnek kenderfonalból. A kenderkócból szintén fonalat fonnak, de ez csak alárendeltebb célokra használható."

Megfelelő technológiával a kenderből nagyon ellenálló, ugyanakkor rugalmas anyagok is készíthetők; egyes források szerint a híres 1908-as Ford-féle T-modell karosszériájának majdnem fele ilyenből készült."

Botorság a A "Bádog Böske " készítéséhez hőkezelt fémeket és vanádiumot is használtak.

[link]

"A kenderautó 500 kilóval könnyebb volt, mint fakszimile acél társa, feleannyit fogyasztott, és.. és TÖRHETETLEN volt."

Először az alap Ford 540 kg-ot nyomott 6s 10 litert evett 100kilóméteren így ezzel bakot lőttél.Azt ne próbáld beadni hogy a kenderautó 40 kg volt de feleanyit fogyasztott mint az eredeti...

"Ez azt jelenti, hogy egy kipárnázott belső térben egy jól bekötött autós élve, sőt talán karcolásokkal megúszná a frontális ütközéseket is."

Amikor a végsebessége egy autónak 70 km és akkor is gyakran berobban a motor ,úgy nehéz karambolt előidézni.Így nehezen lehetett karambolozni.

"Ezek az autók ütközéskor úgy pattannának le egymásról mint a billiárdgolyók, vagy a dodzsemek. Igen ritka fogalom lenne a totálkár, de még a horpadás is."

Aha csak felborulnának ,a motor a pici pattogástól forgástól, berobbanna és a kenderautód fél perc alatt elégne és a maradványait szétszórná a szél ami kis szerencsével a környéket is lángba borítja.

Egy szimpla cigaretta porrá égeti..

Nem azért ,nem gyártották fűből készült autót mert nem lenne (állítólag) elég kemény ,hanem mert egy icipicit gyúlékonyabb mint a fémből készült társa.

A különféle kenderfélék gyulladás hője 250-280C°

Forrás

"Temperature (Celsius) Hőmérséklet (Celsius)

Cigarettás - ventilated Cigaretta - szellőztetett

400°-780° 400 ° -780 °

Cigarettes - unventilated conditions Cigaretta - unventilated feltételek

288° 288 °

Cigarettes - insulated and smoldering Cigaretta - szigetelt és parázsló

510°-621° 510 ° -621 ° "

Egy szimpla cigaretta porrá égeti..

" http://www.youtube.com/watch?v=bxlj6fgQ-ZU&feature=related&q..

A videó nem bizonyít semmit én ezt pár a nagyapám "papírtrbaijával" is megtettem...

Mennem kell a Surányit firtató részre holnap válaszolok...

2011. dec. 3. 23:37
 52/132 anonim ***** válasza:
56%

"Drábik János írásai kitalált összeesküvés elméletek. "

A '90-es évek végén megírt dolgia (pl.tőzsdei lufi kidurranása) egyre inkább megvalósulnak.

2011. dec. 4. 00:33
 53/132 A kérdező kommentje:

"Először az alap Ford 540 kg-ot nyomott 6s 10 litert evett 100kilóméteren így ezzel bakot lőttél.Azt ne próbáld beadni hogy a kenderautó 40 kg volt de feleanyit fogyasztott mint az eredeti... "

A linkelt videóban szereplő autóra gondoltam. Ha az fémből készült volna, akkor nyomott volna talán 1,7 - 2 tonnát is, míg így hogy kenderszálakból készült, így 1,2 tonnát nyomott.

Nem az én kitalációm azt hogy a kenderautó könnyebb mint acél társa.

[link]

A linkben írják hogy 30%-al is nőhet az energiatakarékosság. Lényeg sokkal könnyebb, biztonságosabb meg energiatakarékosabb mint acél társa. A cigire azt tudom mondani, hogy ha normál (acél) autóban cigizel, akkor is megeshet hogy ráejted a cigit az ülésre vagy üléshuzatra és lángba kap az egész. Lényeg, hogy SEMMILYEN autóban nem kell cigizni.

Azzal a videóval a kenderautó előnyeit akartam bemutatni.

"Persze a beszívott földművest nem igazán említik a krónikások ,várj de mégis megszállta a sátán.... "

-Akit "megszállt" a Sátán, az habzó szájjal fetrengett a földön, és ellazulva ült a székben. Anyarozsmérgezést kapott vagy epilepsziás személyt szokott "megszállni" a Sátán.

"Kár hogy kiragadod az egyetlen demagóg részét ,de az érdemi részt kihagyod .A kemoterápiára kiváltására alkalmas -e még csak most kutatják.Fájdalomcsillapítónak használták ,de most már nem használhatják mert egy kicsit megritkult az állományuk.Költséges vállalkozás lenne ,de a sikere nem biztos."

-Ha 1941-ben nem tiltják be, akkor sokkal korábban megkezdhették volna a kemoterápia kiváltása irányuló kutatásokat vele és akkor most kanabidiollal helyettesíthetnénk a mérgező kemoterápiát.

"Botorság a A "Bádog Böske " készítéséhez hőkezelt fémeket és vanádiumot is használtak."

-Azon mit nehéz megérteni hogy a karosszéria FELE készült kenderből?

"Aha csak felborulnának ,a motor a pici pattogástól forgástól, berobbanna és a kenderautód fél perc alatt elégne és a maradványait szétszórná a szél ami kis szerencsével a környéket is lángba borítja."

-Henry Ford meg más normál autótervező is tudhatta ezt a problémát, és mégis legyártották a prototípust. És azért gyártották le, mert kiküszöbölték a hibát. A Kestrelnél is fennállhat ez a probléma, de legyártották, mert megoldották ezt a bajt. Azért nem gyártatta sorozatban ezt az autót, mert részben az olaj, és részben az eü lobby keresztbe tett neki.

Ha beindult volna a kender üzlet, akkor az hatással lenne a következő iparágakra:

- Vegyipar

- Dohányipar

- Ruhaipar

- Papíripar

- Energetika (kőolajszármazékok feldolgozóipara)

- Autógyártás

- Gyógyszeripar (nyugtatók, fájdalomcsillapítók, kemoterápia kiváltása)

A milliárdosok nem keresnének milliárdokat, ha be jött volna a kender üzlet. A betiltást DuPont kezdeményezte, és illik megjegyezni, hogy DuPont szabadkőműves volt... A betiltással elérték, hogy ne legyen hatásos gyógyszer a rákra, és így emberek milliói haljanak meg rákban. Ezáltal csökken a népesség, s meg lesz az ENSZ meg más szervezetek által annyit szajkózott népességcsökkentés. Lényeg hogy milliárdosoknak és a szabadkőműveseknek jól jött a kender betiltása.

2011. dec. 4. 00:47
 54/132 A kérdező kommentje:

"Mennem kell a Surányit firtató részre holnap válaszolok..."

-Ha véded azt a bankárt meg kormányt, aki eladta az aranykészletet meg megtízszerezte az államadósságot, akkor eldobom az agyamat.

Az, hogy 500 milliót keresek az arany eladásával, közben tízszeresére emelkedik az 1400 milliárdos adósság, tényleg sikertörténet. Ezért a "sikertörténetért" a kormány és a nemzeti bank elnöke nyugodtan felelősségre vonható.

Választ majd később írok, mert most nem lesz rá időm.

2011. dec. 4. 00:57
 55/132 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

-Ha véded azt a bankárt meg kormányt, aki eladta az aranykészletet meg megtízszerezte az államadósságot, akkor eldobom az agyamat.

Az, hogy 500 milliót keresek az arany eladásával, közben tízszeresére emelkedik az 1400 milliárdos adósság, tényleg sikertörténet. Ezért a "sikertörténetért" a kormány és a nemzeti bank elnöke nyugodtan felelősségre vonható."

A kérdező kommentje:

Az, hogy 500 milliót keresek az arany eladásával, közben tízszeresére emelkedik az 1400 milliárdos adósság, tényleg sikertörténet. Ezért a "sikertörténetért" a kormány és a nemzeti bank elnöke nyugodtan felelősségre vonható.

Választ majd később írok, mert most nem lesz rá időm.

[link]

1990-1991 között és 1995-2001-ig az MNB az elnöke.A pénzt amit otthagyott azt Fletó meg a többiek elosztogatták . Gyurcsány akkor is szétosztotta volna az értékét ha egy új szárnyat épített belőle a Parlamentbe.

Hogy az otthagyott pénzzel mit csináltak nem Surányin múlott.

Államadósságot nem növelt, hanem még közvetve csökkentett is ,hiszen sokat segített az ún Bokros csomagban ami jelentősen csökkentett az államadósságot.

"számtalan elismerés tulajdonosa, 1996-ban és 2000-ben is elnyerte a Central European magazin díját, az Euromoney egy alkalommal megválasztotta „Az év legjobb közép-európai jegybankelnökévé„, valamint elnyerte a Global Finance magazin legmagasabb, „A” osztályzatát a jegybank-elnökök eredményességét minősítő értékelésben, 2002-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend középkereszt a csillag érdemrenddel tüntették ki. "

Biztos a gyalázatos munkája miatt ismerték el külföldön és belföldön egyaránt....A Corvinuson is biztos csak a nemzetromboló gondolatokat adott tovább a diákoknak.

Én csak egy szakembert védtem nem a kormányt,akit ha szélsőjobb hatalomra kerülne meglincselnének ...

2011. dec. 4. 09:28
 56/132 anonim ***** válasza:

"Először az alap Ford 540 kg-ot nyomott 6s 10 litert evett 100kilóméteren így ezzel bakot lőttél.Azt ne próbáld beadni hogy a kenderautó 40 kg volt de feleanyit fogyasztott mint az eredeti... "

"A linkelt videóban szereplő autóra gondoltam. Ha az fémből készült volna, akkor nyomott volna talán 1,7 - 2 tonnát is, míg így hogy kenderszálakból készült, így 1,2 tonnát nyomott."

Úgy ránézésre ha fémből készült volna sem lett volna több másfél tonnánál így megint csak túlzol.Mellesleg mi lenne a jó nedvszívással rendelkező kenderből készült autónkból egy kiadós zuhé után?(ettől még a gyanta még talán megvédi)

Vagy ne adj isten valaki autómosóba viszi a kocsiját?

Nem az én kitalációm azt hogy a kenderautó könnyebb mint acél társa.

[link]

A linkben írják hogy 30%-al is nőhet az energiatakarékosság." Lényeg sokkal könnyebb, biztonságosabb meg energiatakarékosabb mint acél társa"

Mondtam én hogy nehezebb ?

Csak ha ne adj isten kigyullad egy karambol miatt[mint mondtam már a motor egy kicsit tropára megy] 1 perc alatt elég míg egy acélautón nem terjed olyan gyorsan a láng és még egy darabig csak a kocsi eleje lángol.így a delikvens egy jó darabig még megmenthető..

. "A cigire azt tudom mondani, hogy ha normál (acél) autóban cigizel, akkor is megeshet hogy ráejted a cigit az ülésre vagy üléshuzatra és lángba kap az egész. Lényeg, hogy SEMMILYEN autóban nem kell cigizni."

Ebben egyetértünk

"Azzal a videóval a kenderautó előnyeit akartam bemutatni."

Nem is biztos hogy az kenderautó volt....Másodszor még ha az is volt még egy papírmasé Trabanttal is meg lehet ezt csinálni,tehát a videó nem bizonyít semmit.

"Persze a beszívott földművest nem igazán említik a krónikások ,várj de mégis megszállta a sátán.... "

-Akit "megszállt" a Sátán, az habzó szájjal fetrengett a földön, és ellazulva ült a székben. Anyarozsmérgezést kapott vagy epilepsziás személyt szokott "megszállni" a Sátán."

Bocsi a füvesnek isteni látomása lett hirtelen és csak szimplán hülyének néztek az ilyenekből lettek a remeték akik rászoktak erre...

"Kár hogy kiragadod az egyetlen demagóg részét ,de az érdemi részt kihagyod .A kemoterápiára kiváltására alkalmas -e még csak most kutatják.Fájdalomcsillapítónak használták ,de most már nem használhatják mert egy kicsit megritkult az állományuk.Költséges vállalkozás lenne ,de a sikere nem biztos."

-"Ha 1941-ben nem tiltják be, akkor sokkal korábban megkezdhették volna a kemoterápia kiváltása irányuló kutatásokat vele és akkor most kanabidiollal helyettesíthetnénk a mérgező kemoterápiát."

A kemoterpiát is 25-30 éve alkalmazzuk csupán ,ha a II VH után kezdjük el vizsgálni akkor sem biztos hogy sokkal beljebb lennénk..

[link]

"Aha csak felborulnának ,a motor a pici pattogástól forgástól, berobbanna és a kenderautód fél perc alatt elégne és a maradványait szétszórná a szél ami kis szerencsével a környéket is lángba borítja."

-Henry Ford meg más normál autótervező is tudhatta ezt a problémát, és mégis legyártották a prototípust. És azért gyártották le, mert kiküszöbölték a hibát."

Akkor miért nem került forgalomba a kender karosszériás Ford?

"Gyártása során a faváz karosszéria helyett később acélt alkalmaztak, de ezenkívül semmilyen lényeges szerkezeti változtatáson nem esett át a húsz év alatt." [link]

A Kestrelnél is fennállhat ez a probléma, de legyártották, mert megoldották ezt a bajt.

"Azért nem gyártatta sorozatban ezt az autót, mert részben az olaj, és részben az eü lobby keresztbe tett neki."

Az egészségügy mint írtad később cuppant rá...

Az olajlobbi meg miért ártott volna neki?Kenderlével ment volna?Nem hanem benzinnel az olaj lobbinak semmi baja nem lehetett vele ,így keresztbe se tettek neki .

Sőt ha olyan nagy siker lehetett volna még támogatták is volna egy kis bevételrészesedésért cserébe.

Most is csináltak egy autót erre miért nem csap le a háttérhatalom?

Talán mert nem jelent veszélyt rá nem csökken a bevétele tőle?

Vagy szimplán tudja hogy úgy se lesz belőle semmi?

"Ha beindult volna a kender üzlet, akkor az hatással lenne a következő iparágakra:

- Vegyipar

- Dohányipar

- Ruhaipar

- Papíripar

- Energetika (kőolajszármazékok feldolgozóipara)

- Autógyártás

- Gyógyszeripar (nyugtatók, fájdalomcsillapítók, kemoterápia kiváltása)"

Vegyiiparban is milyen fejlődést hozna?

Az energetikát hogyan is befolyásolná?

A dohányiparból szerintem jogos hogy kihagyják...

A ruha iparban is milyen változást hozna?

Az autógyártást kitárgyaltuk.

"A milliárdosok nem keresnének milliárdokat, ha be jött volna a kender üzlet."

Miért is nem ?Ha olyan jó üzleti lehetőség lenne elsőként kezdtek volna el a kenderrel seftelni.

" A betiltást DuPont kezdeményezte, és illik megjegyezni, hogy DuPont szabadkőműves volt... "

Bizonyíték?

"A betiltással elérték, hogy ne legyen hatásos gyógyszer a rákra, és így emberek milliói haljanak meg rákban. "

"Ezáltal csökken a népesség, s meg lesz az ENSZ meg más szervezetek által annyit szajkózott népességcsökkentés."

Sajna ilyet nem mondtak .....Egyébként azt mutatták ki hogy a népesség 2060-tól elég erőteljesen csökkenni fog a rák nélkül is ...

[link]

"Lényeg hogy milliárdosoknak és a szabadkőműveseknek jól jött a kender betiltása."

Hát persze nagyon jól jött nekik véletlenül sem húztak volna hasznot belőle...

2011. dec. 4. 11:17
 57/132 anonim ***** válasza:
Az eredeti kérdésre visszatérve, az emberek jókora tömege nem tartja hülyeségnek azt, hogy jelenleg 13 csak pénzben és az ezzel járó hatalommal tartják jelenleg sakkban Európát. Igazán más nem is érdekli őket. Mit gondoltok? - a 21.században már nem lehetne a rákot megszüntetni ha a sok drága és semmit sem érő gyógyszer például nem hozna rengeteg pénzt a bankjaikba. Szerintem az a hülye aki a kérdést feltette.
2011. dec. 5. 07:06
 58/132 anonim ***** válasza:
Egy kérdés: miért pont 13? Pont a 13, a legbűvösebb szám. Kamuszaga van.
2011. dec. 5. 17:23
 59/132 anonim ***** válasza:
Én a 13-at azért írtam, mert a kérdező erre a számra kérdezett. de legjobb tudásom és számos ismerősöm szerint sem haladja meg a számuk a 30 családot. Nem nagy az eltérés. Most jókat szórakozik valamelyik családtag rajtunk, mert vannak közöttük magyarul is beszélők. Nem magyarok, de jól beszélik nyelvünket
2011. dec. 5. 20:24
 60/132 anonim válasza:
Szerintem meg egy a lényeg. Mindenki nézzen körül maga körül, nézze meg a folyamatokat, nézze meg mi zajlik a világban. Mi zajlik/zajlott évekig Mo-n. Ha ezt megtetted, akkor döntsd el, hogy ezek a történések illeszkednek abba a képbe amit felfestettek vagy sem. Nézd nyitott szemmel. Az Ébresztőfilm-et ha megnézed, el tudod dönteni, hogy saját tapasztalataid az ellenkezőjét mondják, vagy egyetértenek. Számomra döbbenetes volt a film és valahogy a végén azt éreztem, hogy én ezt eddig mind láttam, gondoltam, csak sosem gondoltam bele igazán. Sajnos ez van most is. Mindenki tudja, hogy mi/hogy/miért történik, csak mindenki szereti inkább becsukni a szemét. Szóval gondolkodjatok, és döntsétek el, hogy igaz-e a dolog. Mindenki magának tegye meg.
2011. dec. 12. 11:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!