Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ismert akár magyar politikusok...

Ismert akár magyar politikusoktól szeretnék idézeteket! Küldenétek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 A kérdező kommentje:
a kérdés jogos.. tegnap végképp nem voltam jó hangulatban.. ma meg vásárolgatok, egyik városból hazajöttem, megyek a másikba van fél óra szünet a buszok között, most pihenek. köszi a verset, úgy ahogy megértettem, meg lefordítottam :D szép, de majd még este átolvasom és átgondolom. :)
2011. aug. 30. 11:32
 82/89 anonim ***** válasza:
55%

Hali!

Bizonyos okokból belenéztem ebbe a kérdésbe, és elfogott a nosztalgia...

Ó, azok a szép nyárvégi napok. :))

Mizu, Eszter, hogy vagy mostanában?

Suli rendben van?

Mesélj valami szépet, ha van kedved!

Mások is hiányoznak, de úgy látszik, mindenki jól elvan magának. Micsoda undok dolog. De hát ilyenek ezek a férfiak... :(((

És ha meg kérdez is tőlük az ember, max. úgy intézik el a dolgot, mint a következő székely viccben az öreg:

Az öreg székely összeveszett egy este a feleségével. Felkapta a kabátját, aztán kiment, s becsapta maga után az ajtót.

10 év múlva hirtelen hazaérkezett. Kérdezte a felesége:

- Ember, hol jártál ennyi ideig?

Mire a székely:

- Hát künn.

Bocsi, pedig idézetet akartam eredetileg, de most ez lett belőle. :)

Üdv. :)

2011. szept. 18. 19:53
 83/89 A kérdező kommentje:
Halihó! Jó hogy írtál :)) Hát jelenleg betegeskedem, napok óta nátha, mostanság, folyton szédülök, mindenem fáj :S de remélem hamar átmegy. suliba kb minden okés, végzős év- már most rengeteg tanulni való, szalagavatóra készülődés, stb... de a gólyákat mi avatjuk :) :)
2011. szept. 18. 19:58
 84/89 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor pedig gyógyulj fel hamar, mert valakinek avatnia is kell...

[link]

:-D Jobbulást!

[link]

És sok kitartást az évedhez, azt hiszem szükséged lesz rá.

BW <-- [link]

És ha most megkérdezed, hogy hol jártam ennyi ideig....

:-D Pedro

2011. szept. 18. 20:09
 85/89 A kérdező kommentje:
Köszi, na de hol jártatok?
2011. szept. 18. 20:19
 86/89 anonim ***** válasza:
100%

Ahol a székely... :-D

De én itt vagyok majdnem minden nap, csak el vagyok foglalva azzal, hogy a szokásos szélmalomharcaimat vívom az itteni, majd-én-megmutatom-milyen-nagyon-okos-vagyok emberekkel. Persze nem túl sok sikerrel. :-) De ez már fel sem tűnik.

Pedro

2011. szept. 18. 20:23
 87/89 A kérdező kommentje:
és kell azt csnod?
2011. szept. 18. 20:28
 88/89 anonim ***** válasza:
55%

Héééé, na erre aztán nem számítottam... :))

Évekig semmi, aztán másfél órára kihúzom a lábam a gyk-ról, és nagy hirtelen mindenki megjelenik. :)

Lehet, hogy akkor miattam volt az egész? :))

Szia, Eszter!

Tessék szót fogadni az apakorúnak, és mielőbb meggyógyulni! Vitaminok, gyógyszer, és ha nem vagy lázas, akkor friss levegő is, bezony ám.

És tanulni, tanulni, tanulni.

Szia, Pedro!

Nem bízom már benned, mindig csak ígérgetsz... Hányszor megígérted már, hogy visszatérsz a másik kérdéshez is, és hogy nyugodtan vehetem fenyegetésnek... Aztán sehol semmi.

Ja, amúgy csak azt szeretném még kérdezni, hogy hol voltál? :))

Én 09. 05-nél tartok a Politikában; eleinte még azt hittem, be tudom hozni a lemaradást; de most már tudom, hogy ez képtelenség... Ez van.

Viszont a listát azért nézem ám, és az utóbbi napokban nagyon elkezdtél csúszni lefelé... Gondoltam, vagy valami magánprogramod van, vagy meguntad az egészet.

Na, hát akkor a kötelező vizit megvolt, találkozunk legközelebb X év múlva. Üdv. :)

2011. szept. 18. 22:19
 89/89 anonim ***** válasza:
70%

Nem mintha megérdemelnétek, de épp most gépeltem be egy kedves ismerősömnek néhány saját gyűjtésű szöveget egyik kedvenc írómtól. Úgyhogy tessék, bemásolom nektek is:

"... [Freddie Widgeon] azt kérdezte Lady Prenderbytől, szeret-e lőni. Lady Prenderby azt válaszolta, hogy mivel hiányzik belőle a kegyetlen öszönöknek és a szadista vérszomjnak az a vegyüléke, ami egy kérges szívű, hidegvérű gyilkosnő sajátja, azt kell mondania, hogy nem."

"... Pillantásából kiderült, hogy körülbelül annyi becsülete van a háziasszony szemében, mint amennyi Heródes királynak lehetett az izraelita anyák szombat délutáni társas összejövetelén."

"Bingóval gyakorlatilag születésünk óta haverok vagyunk, mégsem emléksuzem, hogy hallottam volna, hogy a nagybátyja úgy különösebben lakna valahol."

"A pöttöm Bingo. Nagyon rugalmas gyerek. Akár a keljfeljancsi: a feje foghat padlót, de sosem fekszik le végleg."

"A nénihez fordultam, akinek a viselkedése mostanra teljesen olyan lett, mint az egyszeri hajadoné, aki százszorszépet szedett a vasúti töltésen, és a hátába kapta a fővárosi expresszt."

/P. G. Wodehouse/

2011. szept. 19. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!