Ismert akár magyar politikusoktól szeretnék idézeteket! Küldenétek?
""Csuhások! Térdre, imára!
(Orbán Viktor)"
Nem! Helyesen imához, és nem imára!
Volt már egy hasonló kérdés, elég sok válasszal, de nem találom. Úgyhogy ezt kapod helyette:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
:))
BW <-- fapapucs! Meg egy zöldike!
:-D Pedro
Hali, Pedro!
Köszi. Ment ám a zöld neked is adott esetben, legutóbb a terroros poénra ... :)
Már napok óta nem hallottam felőled, de lehet, hogy addig jó nekem... :)
Na, további jó kockulást! Üdv.
"Egy pesszimista minden lehetőségben látja a nehézséget; egy optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget."
"A kapitalizmusnak az a sajátos hibája, hogy egyenlőtlenül részesít a javakban. A szocializmusnak az a sajátos erénye, hogy egyenlően részesít a nyomorban."
Winston Churchill
Csak hogy legyen már egy hasznos válasz is.
Hát szerintem már kaptál jó néhány idézetet... De legyen még több:
"Egy műveletlen ember számára igen hasznos idézetgyűjteményeket olvasgatni." (Sir Winston Churchill)
Meg legyen néhány, ami nem politikusoktól való:
"A bukás gyakran csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladjuk a küzdelmet." (Marilyn vos Savant)
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni." (Hölderin)
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!