Ismert akár magyar politikusoktól szeretnék idézeteket! Küldenétek?
BW
Te is benne vagy? Mármint nem a cégkódexre értettem...
Pedro
Na, milyen népszerű lettem hirtelen, még Pedro is felébredt... :)
De nem fogok hazudozni a további piros pontok érdekében: Nem, nem vagyok Mensa-tag. Ahhoz nagyon magas szintet kellene elérni, úgy emlékszem, legalább 130-at. Meg különben is, gondolod, hogy zseniként itt lógnék fél napokat a gyk-n? :)
Én abba a klubba szerettem volna belépni, ami itt valamelyik kérdésben kezdett volna kialakulni <covenant> és még 3 fő alapításában. Bocsi, nem emlékszem a nevekre. Még visszanézni sem tudom, mert kitörölték a triót emlegető választ. Mindenesetre még jöhetne Szlu, és amint látom némely válaszotokat, ti is... De hát senki nem intézkedik. :(
Oké, kivárom, amíg megtalálod, kolopele, ne aggódj. Én nem foglak nyavalygatni, mert nem vagyok olyan; bár sok dologban nem értek egyet veled. Néhányban viszont igen. :)
És ezekért fel szoktam vállalni a népszerűtlenséget is, sőt, általában még jól is szórakozom közben. :)
Nem is igaz, mert csak 120 a határ, ez tartozik a 2%-hoz. A 130 már az 1%-os érték.
Próbáltam én is előkeresni a régebbi szövegeinket, de már tényleg messze bent van a Megválaszolt Kérdések listájának sokadik lapján... De ne aggódj, szövegelünk mi még itt egy darabig, csak hogy bosszantsunk Téged, és megörvendeztessünk másokat! Vagy fordítva?
Pedro
Ok, akkor majd veszek Cavintont. Már ajánlották, ráadásul kettesével... :)
Nem aggódom; esetleg csak amitatt, hogy a kérdező megunja, hogy szétoffoltuk a kérdését, aztán kibannoltat minket...
Jártam már így, pedig milyen szép barátságok lehettek volna akár egy-két jelenlegi "ellenséggel". :)
Az a képeslap micsoda?
Akit érint, legyen kedves benézni ide is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__2129..
Kolopelét tudom, mert bevallotta a korát; Pedro meg valami harmincasként dereng, úgyhogy még belefér...
/Ne merjétek megkérdezni, hogy én mennyi vagyok, mert azt nem illik egy nőtől. De a kettő között valahol... :) /
Én megmondtam előre... :)
Jó reggelt, kérdező!
Kárpótlásként vagy fájdalomdíjként néhány idézet?
Bár - mint mondtam már - politikásat nem tudok többet, de ha adsz egy másik témát, akkor begépelek egy párat a kedvedért. Benne vagy? :)
:))
Hogy meg fogod unni az offolást. Nézd meg a ma 00:35-ös válaszomat.
De mi nagyon jól elszórakoztunk, remélem, azért számodra is vicces volt a beszélgetésünk... Plusz kaptál egy ingyenes tesztlehetőséget is, meg egy másik érdekes kérdést is... :) Mit szólsz hozzájuk?
Na, akkor keresek valami kiengesztelőseket nemsoká. Üdv.
BW
Rosszul dereng (sajnos!), 5.-én töltöttem be az 53.-t is... De azért az országút még mindig öregebb nálam. :-D
És a változatosság kedvéért hadd álljon itt néhány idézet, bár nem éppen politikusoktól, de többnyire politikáról - hiszen minden minden politika...
"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." (Thomas Alva Edison)
"Ahol társadalom van, ott törvény kell, és ahol törvény van, ott feltámad az igazság... És ahol az igazság van, ott megszületik az igazságtalanság is." (Rejtő Jenő)
"Az állam megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja" (Karinthy Frigyes)
"Az is tolvaj, aki az emberek bizalmát meglopja." (Móricz Zsigmond)
"Milyen sivár az a kor, melyben könnyebb egy atomot szétrombolni, mint egy előítéletet!" (Einstein, Albert)
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is." (Rejtő Jenő)
"Az ember sok mindent tanult az állatoktól: Szitakötőtől a helikoptert, Teknőstől hadi alakzatot, Strucctól politikát." (Kárpáti Petra)
"Miért szerencsétlen nap a péntek? Mert az isten ezen a napon teremtette az embert." (Móra Ferenc)
"A temetőre az van kiírva: FELTÁMADUNK!
Akkó má' jobb a kocsma, me' oda meg az, hogy SOSE HALUNK MEG." (Hofi Géza)
"Hidd el nekem, itt hármat foghatsz:
A Kossuthot, a Szabad Európát meg a pofádat." (Hofi Géza)
"Felrúglak, mint Harry Potter a Főnix rendjét." (Ismeretlen)
"Ne félj, hogy ma jön el a világvége. Ausztráliában már holnap van!" (Schulz, Charles M.)
"Én is autónak születtem, csak nincs ki mind a négy kerekem." (Sáfrán Gábor)
„Van egy óriási sztorim az orális fogamzásgátlásról. Megkértem egy lányt, hogy feküdjön le velem, és nemet mondott.” (Allen, Woody)
"Azért jó sztárnak lenni, mert amikor untatod az embereket, azt hiszik, hogy az az ő hibájuk." (Kissinger, Henry)
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel" (Russell, Bertrand)
„A tudatlant lehetetlen érvekkel meggyőzni.” (McAdoo, William Gibbs)
„Bármely ember tévedhet, egyedül csak az ostoba tart ki tévedésében.” (Cicero, Marcus Tullius)
"Azt hiszem, megtaláltam az állatok és a civilizált ember közti hiányzó láncszemet. Mi vagyunk az." (Lorenz, Konrad)
"Az emberek mindig a körülményeket okolják bajaikért. Én nem hiszek ebben. Azok az emberek jutnak előre ebben a világban, akik keresik azokat a körülményeket, amikre szükségük van, és ha nem találják meg őket, akkor maguk teremtik meg őket." (Shaw, George Bernard)
"Tanítani lehet az ostobát, de gondolkodásra bírni nem." (Talmud)
"Amikor mindennek vége, akkor nem az ellenfeleink szavára, hanem a barátaink némaságára fogunk emlékezni." (King, Martin Luther)
Na egyelőre ennyit, most el kell mennem festéket venni... (szobafestés van.)
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!