Ismert akár magyar politikusoktól szeretnék idézeteket! Küldenétek?
Hát, túlságosan nem lehetett csoportosítani. Szóval, Woody Allen néhány aranyköpése. És - Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű - van közöttük két pikánsabb is. :(
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.
Nem vagyok nagy ivó. Szilveszterkor két martini után megpróbáltam elrabolni és Kubába téríteni egy liftet.
Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
Szeretem ezt az aranyórát. Apám a halálos ágyán adta el nekem.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.
A feleségem olyan kövér, hogy amikor a strandon napozik, az emberek megpróbálják visszatuszkolni a vízbe.
Kemény dolog a házasság. A feleségem simán megcsókolja a kutyánkat, de nem hajlandó a poharamból inni.
Nem akarok az életművem által halhatatlanná válni. Úgy akarom elérni a halhatatlanságot, hogy nem halok meg.
Megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e tovább élni az emberek emlékezetében, de én tulajdonképpen a saját nappalimban szeretnék tovább élni.
Nem félek a haláltól, egyszerűen csak nem szeretnék akkor ott lenni.
A halálhoz fűződő viszonyom változatlan: erősen ellenzem.
Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának.
Nem vettek be a sakkcsapatba a magasságom miatt.
A főiskolán a metafizika órán puskáztam: belenéztem a mellettem ülő fiú lelkébe.
A zsidó hagyományok szellemében nevelkedtem. Arra tanítottak, hogy ne vegyek el goj lányt, ne borotválkozzam szombaton, és főleg sose borotváljak meg goj lányt szombaton.
Van egy óriási sztorim az orális fogamzásgátlásról. A múltkor megkértem egy lányt, hogy feküdjön le velem, és ő nemet mondott.
A pénz jobb, mint a szegénység, legalábbis anyagi szempontból.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Kérdező, kinek szól a legutóbbi kommented? És mit akartál vele mondani? Valahogy abszolút nem értem... :(
Fogalmazd már át egy kissé, légy oly kedves, és lehetne akár bővebben is. :)
Jaj, akkor a "kis kút, gyerekes kút"-ba bele sem kezdek... :-)
Pedro
Eszter, nem vagy valami barátságos... :(((
Miért?
Bocs, azért neveztelek el Eszternek, mert unom már a "kérdező" megszólítást; a nickedet nem tudom igazán értelmezni /a Viktort igen/; viszont tudom, hogy az Eszter név tetszik neked. Megfelel így? :)
Szóval, megállapítom, hogy valami iszonyatos gyorsan olvasol és gépelsz. 3 perc alatt elolvastad az egészet + még leírtad azt a mondatot is??? Hogy csinálod? :)
A blablák meg minket nagyon szórakoztatnak /engem legalábbis igen/, te meg kapsz közben egy rakás idézetet, úgyhogy jól jársz, nem? 19 évesen ne legyél már ilyen szomorú meg tüskés! Nézd meg, mi a szüleid lehetnénk, és mégis tudunk mókázni egy kicsit! Fogadd meg a Pedro idézeteiben levő tanácsokat, és mosolyogj! :)
Visszatérve az ominózus mondatra: "Ne, örülj enm a sok blabla miatt, hanem az uccsó idézetért!!! :Ő"
Értelmezési lehetőségek:
1. Ne örülj, nem a sok ... - Értelmetlen.
2. Ne, örülj, nem a sok ... - Szintén.
Tehát én ebből sehogy nem tudtam kihozni semmit, pláne nem értékelést. Ha tetszik valami, én azt szoktam írni, hogy "ez jó volt", vagy írok egy smiley-t, vagy ilyesmi. Amit írtál, abból nem jött le vélemény...
Igazából nem akarlak faggatni, de ha már így felajánlottad, akkor lehet, hogy mégis... De nem gond, ha így kérdezek? Tudod, itt azért többen látják, és elég személyes kérdéseim lennének...
@Pedro:
Helyes. Tessék átszokni valami normálisra. /Nem lagzis, nem mulatós, nem tuc-tuc, nem techno, magyarul nem selejt./
Hangfekvés?
És hova tűnt kolopele barátod?
Mondjuk, neki elég dolga lehet a 4 gyerekkel...
Mindjárt felrakok még egy szöveget a másik kérdéshez, mert Ökörköri megszavazta... :)
Komolyan mondom, még ilyen bandát... Mindenki alszik. :(
jaj, ennyit balhézni.
Nekem megfelel az Eszter :D ha Neked tetszik ;) a kérdéseket is természetesen tedd fel nyugodtan. itt vagy ahol jól esik. ha szégyelled, arra is van lehetőség. Tudod, megtudtam, h itt privizni is lehet ám.. Te nem tudtad, ezért újságoltam el Neked ;P Honnan tudod h 19? :D
és az apa korúkot lájkolom :D
:))
Hát én már csak ilyen balhézós vagyok... :)
De amúgy kedves is tudok lenni, és az a jellemzőbb.
Sajnos nem apakorú vagyok, hanem anyakorú; ez igazából azt jelenti, hogy szívesebben lennék férfi, de hát ezen nem lehet változtatni. Ez van, nem olyan nagy baj. :)
Nekem tetszik az Eszter név; de inkább azért javasoltam ezt, mert tudom, hogy neked is tetszik.
Ezt ugyanonnan tudom, ahonnan azt is, hogy 19 éves vagy: a kérdéseidből, ill. a válaszaidból (más kategóriákban).
A privátozás lehetőségéről tudok; de nem magam miatt kérdeztem, hanem miattad, mivel rólad fogok kérdezni...
De gondolom, nem probléma, hiszen más kérdéseknél is őszintének tűntél.
Szóval:
1. Hogy állsz a tanulással, a tételkidolgozással?
2. Van már erősebb elképzelésed, merre mész továbbtanulni? Győr vagy Szeged? Melyik pálya vonz igazán?
3. Hogy van Viktor, a kutyád? Sikerült visszaédesgetni?
4. Hogy állsz a fogyókúrával? És a mozgással?
5. Hova mentetek végül is a tesóddal kirándulni: Esztergom, Vác, más hely? Jó volt?
6. Még mindig sokat szoktál sírni?
Egyelőre ennyi. :)
Szóval:
1. Hogy állsz a tanulással, a tételkidolgozással? hát úgyh rájöttem kegyetlen olvashatatlanok a füzeteim :D de dolgozok rajta kaptam magyar,angol,töri tételeket egyik MO-i bnőmtől, ez segítség, és többen is segítenek majd, én pedig eldöntöttem h sokat fogok tanulni.
2. Van már erősebb elképzelésed, merre mész továbbtanulni? Győr vagy Szeged? Melyik pálya vonz igazán? hát úgy döntöttem, h első helyen Pázmány-szlovák, 2.helyen Szeged-szlovák, harmadikon Győr.. legszivesebben a Pázmányba mennék, mert közel van...remélem indítják a szakot és lesznek pontjaim
3. Hogy van Viktor, a kutyád? Sikerült visszaédesgetni? Viktor jól van, nem igazán sikerült a nevelés.. többé kevésbé, jól meg vagyunk, amikor veszekszünk anyáékkal, főleg a párjával, mindig azt harapja aki az erőszakosabb, pl ha megüt, akkor rátámad.. ha fordítva akkor rám... de mindenképpen imádom őt
4. Hogy állsz a fogyókúrával? És a mozgással? hát leadtam 9kilot, de kb 2 hete, ugyanaz a 3kilo megy fel le... és nem halad. Mozgok.. nem túl kitartóan és nem rendszeresen, valamiért a lustaság mindig győz.. meg a szégyen
5. Hova mentetek végül is a tesóddal kirándulni: Esztergom, Vác, más hely? Jó volt? Esztergomba voltunk, a bazilikánál és a kilátónál, a vaskapunál. jó volt nagyon, csak nagyon meleg.. hazafele eléggé eltévedtünk, de találkoztunk 2 erdőben élő kedves emberrel, akiknél megpihentünk, és elindítottak hazafele. :) Szegény nővérem napszúrást kapott, és belázasodott :( én csak nagyon rosszul voltam a szivem miatt... de nem lett súlyos, emg a hólyagok a talpamon D:
6. Még mindig sokat szoktál sírni? IGEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!