Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ismert akár magyar politikusok...

Ismert akár magyar politikusoktól szeretnék idézeteket! Küldenétek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsót nem ismertem Pedro, de nagyon jó. Megkockáztatom, sok esetben nem ártana alkalmazni is bizonyos embereknek.
2011. aug. 25. 23:18
 22/89 anonim ***** válasza:
70%

Csak a kedvességed miatt, kérdező. :)

1., Az adó az a díj, amit azért a kiváltságért fizetünk, hogy szervezett társadalomban élhetünk. /Franklin D. Roosevelt, USA/

2., A vezetés annak művészete, hogy rábírod az embereekt, hogy úgy lelkesedjenek egy elképzelésért, mintha ők találták volna ki. /Harry Spencer Truman, USA/

3., "Ezeket a döntéseket nem a polgármester hozta, hanem többségi szavazással a képviselőtestület. Ez a demokrácia." /Dr. Gémesi György/

"Igen, ez a demokrácia. A baj csak az, hogy Gémesi demokráciája olyan, mint amikor két farkas és egy bárány demokratikusan – sőt, mit több, kétharmados többséggel – szavaznak arról, hogy mi legyen vacsorára." /Kovács Barnabás/

2011. aug. 26. 01:06
 23/89 anonim ***** válasza:
55%

And now in English:

1., A government that is big enough to give you all you want is big enough to take it all away. /Barry Goldwater, USA/

2., Ask not what your country can do for you; ask what you can do for your country. / John F. Kennedy, USA/

3., You can no more win a war than you can win an earthquake. /Jeanette Rankin, USA/

4., As a woman I can't go to war, and I refuse to send anyone else. /Jeanette Rankin, USA/

5., The Hon. Member disagrees. I can hear him shaking his head. /Pierre Elliott Trudeau, Canada/

6., The Hon. Member is never lucky in the coincidence of his facts with the truth. /Sir Winston Churchill, GB/

7., You do not lead by hitting people over the head – that's assault, not leadership. /Dwight D. Eisenhower, USA/

8., Work as if you were to live 100 years; pray as if you were to die tomorrow. /Benjamin Franklin, USA/

9., Education is the ability to listen to almost anything without losing your temper or your self-confidence. /Robert Frost, USA/

2011. aug. 26. 01:07
 24/89 anonim ***** válasza:
55%

And finally, some funny quotes. :)

1., In a disastrous fire in president Reagan's library both books were destroyed. And the real tragedy is that he hadn't finished colouring one. /Jonathan Hunt, New Zealand/

2., Once the toothpaste is out of the tube, it's hard to get it back in. /H. R. Haldeman, USA/

3., How much money did you make last year? Mail it in. /Stanton Delaplane, American journalist/

4., I don't like broccoli and I haven't liked it since I was a little kid and my mother made me eat it. And I'm President of the United States, and I'm not going to eat any more broccoli. /George Bush, USA/

5., Einstein explained his theory to me every day, and on my arrival I was fully convinced that he understood it. /Chaim Weizmann, Israel/

2011. aug. 26. 01:09
 25/89 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! hát Pedro, meg ez a másik gyerek, ti nagyon otthon vagytok GYK-oldalon mindennél ez már feltűnt. és igenis én kedves vagyok! ;) és még még még
2011. aug. 26. 13:08
 26/89 anonim ***** válasza:
72%

Hé, és én hol maradok? Mármint a nevem? Ami persze csak nick, mint tudjuk, de akkor is... :)

17 idézetet gépeltem be tegnap éjjel (vagy ma hajnalban?) csak a te kedvedért...

És erre csak ennyi a válaszod, hogy "még, még, még"?

2011. aug. 26. 13:11
 27/89 anonim ***** válasza:
100%

BW

Én értékellek, és küldök neked egy tudod mit? (!toscupapaf)

Pedro

2011. aug. 26. 13:24
 28/89 anonim ***** válasza:
100%

"A hatalom valamennyi megnyilvánulása közül az önmérséklet a legnagyobb hatású." (Thuküdidész )

"A történelem nem más, mint egyezményes mese." (Napoleon)

"Úgy hallom, valahányszor hazudik valaki a Fehér Házban, jogdíjat kapok." (Richard Nixon)

"Azt mondják, a politika a második legősibb mesterség. Meg kell, hogy mondjam, engem nagyon emlékeztet a legősibbre." (Ronald Reagan)

- Ahogy belegondolok, ebben az utolsóban van valami igen mély emberi igazság...

:-D Pedro

2011. aug. 26. 13:29
 29/89 anonim ***** válasza:
70%

@Pedro: Köszi. :)

Bár az a helyzet, hogy a válaszaim jó részénél egyszerűen nincs %, tehát valószínűleg nem értékelik elegen ahhoz, hogy legyen, pedig néha (jogi vonatkozású kérdéseknél) szintén kilométereket írok... :(

Bezzeg bizonyos más témájú topicokban, ott aztán látszanak a 20 - 30 %-ok... Tudod, mire gondolok, ugye? :)

Am. ha már mostanában ennyiszer összefutunk, kitalálhatnál valami újat; a fapapucs már kezd uncsi lenni. :)

Ja, és tuti, hogy Te valahonnan másoltad a mostani válaszodat, mert ilyen gyorsan még én sem tudok gépelni. :)

2011. aug. 26. 13:43
 30/89 A kérdező kommentje:
Berta Wooster NEKED IS MEGKÖSZÖNTEM!!! MINDEN IDÉZETÉRT HÁLA NEKTEK, de ez kevés! MÉG , MÉG , MÉG!!! ;)
2011. aug. 26. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!