Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ismert akár magyar politikusok...

Ismert akár magyar politikusoktól szeretnék idézeteket! Küldenétek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
60%

Nem, nem... Csak Pedronak meg valami másik gyereknek, név nélkül; és úgy általában mindenkinek. De nekem külön csak most. :)

Egyébként mi a csudának gyűjtöd őket? Nem lenne egyszerűbb valamelyik idézetgyűjtögetős oldalra rákattanni?

Speciel nekem többszáz idézetem van egy régi spirálfüzetben, kézírással; ebből szedtem ki a politikásakat éjjel. De nincs több sajnos a témához. :((

2011. aug. 26. 15:48
 32/89 A kérdező kommentje:
már kerestem mindenféle oldalon, de semmi jót és értelmeset nem találtam, itt pedig mindig annyira rendes, segítőkész emberek vannak ;) és h miért gyűjtöm ezeket mert érdekel
2011. aug. 26. 16:15
 33/89 anonim ***** válasza:
55%

Hát, nem tudhatom, mit tartasz jónak vagy értelmesnek. A kommentjeidben eleinte nem nyilatkoztál, mostanában is elég szűkszavúan; de ebből ítélve azok tetszettek, amiket írtunk... :)

Nos, én tényleg nem tudok többet segíteni, mint írtam. Pedig a segítőkészségen kívül a mások és a magam szórakoztatása is motivál; de ha nincs több, hát nincs több... :)

Azért itt még megnézheted, hátha nem ismered mindegyik oldalt:

[link]

Üdv, további szép napot! :)

2011. aug. 26. 16:33
 34/89 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. aug. 26. 16:42
 35/89 anonim ***** válasza:
100%

Háááááát jó, bevallom... Persze, hogy másolom őket, ugyanarról a guglis linkről, amit az előbb megadtál. Klikk az egyik hivatkozásra (csak úgy pocakból), majd elolvas, kiválaszt, copy & paste... Naná, hogy nem pötyögök annyit! :-D

Nem vagyok ám olyan nagyon okos, de legalább igyekszem annak látszani. (A szerénységem viszont egyszerűen határtalan!)

BW <-- Például bakfitty??? Na jó, mégse... Majd kitalálok valami kedvesebbet. :-)

Pedro

2011. aug. 26. 16:47
 36/89 anonim ***** válasza:
100%
De jó neked, én meg mindent úgy pötyögök be kézzel. Nem szép dolog.............................
2011. aug. 26. 18:18
 37/89 anonim ***** válasza:
55%

Na, akkor legyen munkamegosztás:

1. Én kerestem egy kis válogatnivalót:

[link]

2. Pedro, kolopele és a kérdező böngésznek, és megosztják az eredményt a t. nagyközönséggel, amely jelenleg legalább 5 főből áll. :)

Ja, és kolopele megtanul másolni. Hogy lehet ezt nem tudni, amikor még én, műszaki értelmiségi is tudok? :)

Bár én kijelölés --- Ctrl + C --- Ctrl + V-vel szoktam, vagy jobb egér gomb másolás --- beillesztéssel, de nekem így is jó. De ha lehet máshogy is, felhomályosíthatnátok. Köszi előre is. :)

Ja, és Pedro, értékelem, hogy válogatsz, nem zúdítasz a nyakunkba mindent. És az ízlésed is elég jó... :)

Van valami hír a klubról? :)

2011. aug. 26. 19:35
 38/89 anonim ***** válasza:
55%
Kedves Berta, amikről én szoktam írni azt nem lehet másolni, azok a saját gondolataim. De erről majd mesél Pedro, ha akar. Bár kétlem hogy nem találkoztál még velem, a gy.k. híres, rettegett, szeretett, és szívből gyűlölt 50 éves Fidesz párti gyártulajdonosával, aki szerint minden a fejekben dől el, az agyunk fogja meghatározni mi lesz belőlünk, siránkozó, mindig másokra irigykedő senki, vagy sikeres, az életben sokra vivő ember. Pedro így jött a képbe, ő megértette hogy mit is akarok valójában sugallni azzal amikről beszélek, és én meg megértettem Pedro gondolatait, és rádöbbentett (na azért nem olyan sokszor), hogy nekem sincs mindig igazam. Te is hasonló embernek tűnsz, egy optimista, magas IQ - val rendelkező emberrel ülök szerintem majdnem szemben, csak ez a monitor ne volna itt előttem.............
2011. aug. 26. 22:10
 39/89 anonim ***** válasza:
55%

Halihó!

Bocsi, abból a mondatból, amit írtál, az jött le, hogy az az idézetekre vonatkozik, amiket nem tudsz másolni... Valószínűleg magamból indultam ki, mivel én nem a gép mellett nőttem fel, hanem felnőttként tanultam meg néhány dolgot, azokat is elég nehezen... :)

Láttalak, olvastalak már sokszor, úgyhogy nem kell bemutatkoznod, ill. Pedrot is megkíméljük a fáradságtól. :)

Viszont arra a beszélgetésre kíváncsi lennék, amiben mindazok kiderültek, amikről most írtál. Tudsz linket adni?

Jaj, köszönöm a bókot. :)

Bár fogalmam sincs, miből gondolod, hogy optimista vagyok; ill. hogy magas az IQ-m... Tény, hogy végeztem már IQ-tesztet többször is, de eddig szerencsére mindig negatív lett. :))

Ha akarsz egy jót, kipihent állapotban javaslom a Menza ingyenes próbatesztjét itt:

[link]

Ha pedig útban van a képernyőd, rakd arrébb nyugodtan, úgy majd nem zavarja a kilátást. :))

2011. aug. 26. 22:30
 40/89 anonim ***** válasza:
55%

Ójj...

Bocs, természetesen Mensa...

Épp valamelyik nap válaszoltam a Helyesírás vagy a Nyelvek kategóriában egy kérdésre, ahol a kérdező Menzának írta a szót, lehet, hogy ez az oka, hogy elírtam... :(

2011. aug. 26. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.