Ismert akár magyar politikusoktól szeretnék idézeteket! Küldenétek?

Nem, nem... Csak Pedronak meg valami másik gyereknek, név nélkül; és úgy általában mindenkinek. De nekem külön csak most. :)
Egyébként mi a csudának gyűjtöd őket? Nem lenne egyszerűbb valamelyik idézetgyűjtögetős oldalra rákattanni?
Speciel nekem többszáz idézetem van egy régi spirálfüzetben, kézírással; ebből szedtem ki a politikásakat éjjel. De nincs több sajnos a témához. :((

Hát, nem tudhatom, mit tartasz jónak vagy értelmesnek. A kommentjeidben eleinte nem nyilatkoztál, mostanában is elég szűkszavúan; de ebből ítélve azok tetszettek, amiket írtunk... :)
Nos, én tényleg nem tudok többet segíteni, mint írtam. Pedig a segítőkészségen kívül a mások és a magam szórakoztatása is motivál; de ha nincs több, hát nincs több... :)
Azért itt még megnézheted, hátha nem ismered mindegyik oldalt:
Üdv, további szép napot! :)

Háááááát jó, bevallom... Persze, hogy másolom őket, ugyanarról a guglis linkről, amit az előbb megadtál. Klikk az egyik hivatkozásra (csak úgy pocakból), majd elolvas, kiválaszt, copy & paste... Naná, hogy nem pötyögök annyit! :-D
Nem vagyok ám olyan nagyon okos, de legalább igyekszem annak látszani. (A szerénységem viszont egyszerűen határtalan!)
BW <-- Például bakfitty??? Na jó, mégse... Majd kitalálok valami kedvesebbet. :-)
Pedro

Na, akkor legyen munkamegosztás:
1. Én kerestem egy kis válogatnivalót:
2. Pedro, kolopele és a kérdező böngésznek, és megosztják az eredményt a t. nagyközönséggel, amely jelenleg legalább 5 főből áll. :)
Ja, és kolopele megtanul másolni. Hogy lehet ezt nem tudni, amikor még én, műszaki értelmiségi is tudok? :)
Bár én kijelölés --- Ctrl + C --- Ctrl + V-vel szoktam, vagy jobb egér gomb másolás --- beillesztéssel, de nekem így is jó. De ha lehet máshogy is, felhomályosíthatnátok. Köszi előre is. :)
Ja, és Pedro, értékelem, hogy válogatsz, nem zúdítasz a nyakunkba mindent. És az ízlésed is elég jó... :)
Van valami hír a klubról? :)

Halihó!
Bocsi, abból a mondatból, amit írtál, az jött le, hogy az az idézetekre vonatkozik, amiket nem tudsz másolni... Valószínűleg magamból indultam ki, mivel én nem a gép mellett nőttem fel, hanem felnőttként tanultam meg néhány dolgot, azokat is elég nehezen... :)
Láttalak, olvastalak már sokszor, úgyhogy nem kell bemutatkoznod, ill. Pedrot is megkíméljük a fáradságtól. :)
Viszont arra a beszélgetésre kíváncsi lennék, amiben mindazok kiderültek, amikről most írtál. Tudsz linket adni?
Jaj, köszönöm a bókot. :)
Bár fogalmam sincs, miből gondolod, hogy optimista vagyok; ill. hogy magas az IQ-m... Tény, hogy végeztem már IQ-tesztet többször is, de eddig szerencsére mindig negatív lett. :))
Ha akarsz egy jót, kipihent állapotban javaslom a Menza ingyenes próbatesztjét itt:
Ha pedig útban van a képernyőd, rakd arrébb nyugodtan, úgy majd nem zavarja a kilátást. :))

Ójj...
Bocs, természetesen Mensa...
Épp valamelyik nap válaszoltam a Helyesírás vagy a Nyelvek kategóriában egy kérdésre, ahol a kérdező Menzának írta a szót, lehet, hogy ez az oka, hogy elírtam... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!