Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akinek nincs gyereke fizessen...

Akinek nincs gyereke fizessen adót?!?! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szerintem ez aztán már tényleg sok...hihetetlen, hogy hány bőrt le akarnak nyúzni az emberekről...Nektek mi a véleményetek erről?
2010. dec. 8. 00:38
1 2 3 4 5
 41/47 Csipkebokor ***** válasza:
64%

Két gyereket neveltem fel egyedül, minden állami-családi segítség nélkül. Mindkettőjükre büszke vagyok (lehetek is!)

Nem volt könnyű: megnéztem, hogy hol-mit veszek, nem költöttem cigire, kozmetikumokra, divatra, legújabb technikai-elektronikai eszközökre. Csak ami a gyerekek fejlődéséhez kellett!

Érdekes, hogy annyi jajgatás mellett (nincs állás!, nincs lakás! nincs pénz!) milyen rengetegen cigarettáznak! Arra van pénz. Nyáron a kávéházak, teraszok tele vannak fiatalokkal. Én, a "magas" nyugdíjammal képtelen lennék megfizetni!

A fiatalok önzők, nem akarnak semmi áldozatot vállalni. Csak felháborodnak, ha nem kapnak meg mindent.

2010. dec. 15. 14:54
 42/47 Csipkebokor ***** válasza:
34%

Az adókedvezmény a dolgozó, igyekvő családoknak jut. A cigányok hiába szülnek egy csomó gyereket, nem jutnak hozzá. Még a családi pótlékhoz sem, ha nem járatják iskolába a gyereket, hogy ne termeljék újra a analfabétistákat.

A cél az, hogy olyan családokba szülessenek gyerekek, ahol rendesen fel is nevelik őket.

2010. dec. 15. 14:58
 43/47 Csipkebokor ***** válasza:
49%

bocs'

analfabétákat

2010. dec. 15. 15:00
 44/47 anonim ***** válasza:
69%

14:54

azért ez így eléggé elferdített egy szemlélet

2010. dec. 15. 15:11
 45/47 anonim ***** válasza:
53%
14:54 - Fiatalnak érzem magam 26 évesen, idén szereztem mérnöki diplomát, suli mellett dolgoztam, Budapesten élek, amióta megszülettem, most nincs munkám augusztus óta, bár keresem a lehetőségeket, olyan nagy igény, hogy szeretnék egy normális bejelentett munkát olyan fizetéssel, amivel majd ha saját lakásom lesz (amit a szüleim nem tudnak a fenekem alá tenni, tehát hitelt kell felvennem), fizetni tudom a számláimat és jut némi pénz a havi étkezésemre is? Ügynöknek már megkerestek többször, de az se nem bejelentett, se fix fizetés nincs...
2010. dec. 15. 18:45
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

18:45

igen, sajnos ez ma nálunk már luxus-igény ....

2010. dec. 15. 18:46
 47/47 anonim válasza:

Manapság szerintem nem bűn, ha valaki nem vállal gyermekeket!

A mai viszonyok közepette teljesen kilátástalan a jövő, nekem az a véleményem, hogy egy felelős, felnőtt ember nem feltétlenül azt cselekszi, amit a társadalmi normák elvárnak, hanem azt amit ő, legjobb belátása szerint felmér, mérlegel és meggondol.

Tehát, ha valaki nem érzi úgy, hogy felelősen fel tud nevelni egy vagy több gyermeket, akiknek mindent meg tud adni, amit ő elvárna saját magától, akkor nem lehet ennek ellenkezőére kényszeríteni, még adókedvezménnyel sem.

NEM AZOKAT KÉNE "BÜNTETNI", AKIK NEM AKARNAK, NEM TUDNAK, NEM MERNEK GYERMEKET NEVELNI, HANEM AZOKAT KELLENE NAGYOBB MÉRTÉKBEN, MÁS MÓDON TÁMOGATNI, AKIK TUDNAK, MERNEK, AKARNAK!!!

2011. jan. 1. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!