Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akinek nincs gyereke fizessen...

Akinek nincs gyereke fizessen adót?!?! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szerintem ez aztán már tényleg sok...hihetetlen, hogy hány bőrt le akarnak nyúzni az emberekről...Nektek mi a véleményetek erről?
2010. dec. 8. 00:38
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
48%

"Hiszen TI is tudjátok, minél több ember, annál több adóbevétel."

Itt az a fő baj, hogy Magyarországon, nincs adózási morál!

Ehhez nem feltétlenül kell ez a törvény!

2010. dec. 8. 14:28
 32/47 anonim ***** válasza:
23%
Nem a gyerekteleneket kell megadóztatni, hanem a gyerekeseknek támogatásokat adni.
2010. dec. 8. 17:32
 33/47 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 84%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:15

Mire?

2010. dec. 8. 18:28
 34/47 anonim ***** válasza:
89%

"Hiszen TI is tudjátok, minél több ember, annál több adóbevétel."

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:26

Akkor tulajdonképpen a cigányoktól kéne, hogy jöjjön a legtöbb adóbevétel, mert náluk van a legmagasabb születésszám már régóta. Ja bocs, ők nem dolgoznak, és lakást is ingyen kapnak az önkormányzattól...

2010. dec. 8. 19:20
 35/47 anonim ***** válasza:
88%
Attól,hogy születik egy csomó cigány gyerek az miért jó az államnak? Azok az életben nem fognak adózni.
2010. dec. 8. 19:23
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Nézzétek meg mennyi munkanélküli fiatal van vagyis olyan aki dolgozna de nem tud,így adózik.Ráadásul a nyugdíjkorhatár már lassan a csillagos vagyis még kisebb az esélyük
2010. dec. 9. 07:47
 37/47 anonim ***** válasza:
86%

A legnagyobb hülyének tartom azt aki a mai világba gyereket akar szülni.Ebbe a brutális világba? Ahol az általános iskolák szintje üti a fiatalkoruak börtöne szintett,stb... erőszakok.

Elkell fogadni,hogy az utolsókat rugjuk ezen a világon,örüljünk ha mi még valahogy túléljük.Mert az utánnunk születőknek ez a világ már csak a földi pokol lenne.

2010. dec. 9. 08:33
 38/47 anonim ***** válasza:
96%

38 éves nő vagyok, nincs gyerekem. Bakker egy lakást nem tudtam összehozni. Volt, de munkanélküli lettem és szerencsére!!! gyorsan el tudtam adni az árverezés előtt, visszafizetve a hitelt, maradt 2 millió forintom. A munkanélkülivé válás egyetlen előnye volt, hogy végre a 200 km-re élő páromhoz tudtam költözni. Most itt keresek munkát.

Mikor is jöjjön a gyerek?? Hogyan?

Hát ha emiatt nem lesz nyugdíja valakinek, azt lesajnálom, de nekem lakásom sincs, meg munkám sem.

2010. dec. 9. 20:31
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
jaja én is ezt mondom h köszönöm szépen, de ebbe a mocsokba, ami itt van, tuti nem fogok gyereket .... inkább én élek magasabb színvonalon, amennyire lehet, de ide gyreeket nem csak anyagi okokból, de abból se ! soha ..... nem vagyok én olyan gonosz h rosszat akarjak neki
2010. dec. 9. 20:44
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Bírom ám azt a bölcseletet, hogy nem a gyermekteleneket adóztatják meg, "csak a gyerekeseknél hagyunk többet!"

Nyitott kérdés "csak" az marad, hogy amit "a gyerekeseknél hagynak", az miből "hagyja az állam" a gyerekeseknél, - mert ugye, az a magát "államnak" tituláló horda nem szívesen mond le adóbevételekről?

Félreértés ne essék, ez nem "kirohanás a gyermeket vállalók ellen", - szívük ügye, hogy vállalnak-e vagy sem, - itt az "állam" által képviselt - és publikált - nagyüzemi szélhámosságról van szó.

2010. dec. 10. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!