Akinek nincs gyereke fizessen adót?!?! Mi a véleményetek?
önzőségbnúől= önzőségből
bocsánat :)
Mégegyszer a 7:34-es vagyok: éppen azt irtam, hogy NEM KELL újabb gyereket szülni, elég, ha a meglévö "szülötlen" gyerekeknek adnak otthont.
És NEM azt irtam, hogy AZÉRT szüljön valaki, hogy legyen, aki eltartja a szülöt - természetese, hogy a gyereknek föként szeretetre van szüksége, meg a szülö is szeretetböl vállaljon gyereket - , de azért ennek ellenére ilyen háttere is van a dolognak, hogy ha nincs gyerek, akkor kihal az ország.
Nem értem az egyik előző hozzászólót.Hova szüljünk gyereket??1 éve nincs munkám, a páromnak ugyan van, de ő is kap kemény 70 ezer forintot.Hó végén így is legtöbbször kölcsön kell kérnünk a szülőktől.És akkor legyünk olyanok mint a cigányok, hogy nem számít hogy el tudom e tartani de kell a gyerek??Hát akkor szüljél sokat!!!Ja és akkor erre még plusz adót is kivetni.Így végképp elmegy mindenki kedve a gyerekvállalástól.
De amúgy meg ha kell ha nem kell adót fizetni akkor sem akarok gyereket szülni.Ha ez bekövetkezik inkább elmegyek külföldre.
Vannak akik azért nem vállalnak gyereket mert még saját magukat se tudják eltartani.
Komolyan úgy gondolod, hogy ezek az emberek tényleg megérdemlik hogy fizessenek többet?
Ha meg mégis összehoznak 1-2 gyreket akkor azt kapják folyamatosan hogy felelőtlenek a semmire ,a semmibe miért szültek
Értelek én, de ha nincs pénze, lakása, munkája a fiataloknak mi a francra vállaljanak gyereket?
Fontos a szeretet de attól nem fog jóllakni a ygerek, nem lesz meleg cipője , kabátja télen, nem lesz hol lakniuk
A kormány nem ösztönzi a gyerekvállalást! A kedvezményt csak az tudja igénybevenni,akinek magas a jövedelme. Az átlagemberek még az egy gyerekre jutó kedvezményt is alig. Ha nincs elég jövedelme,netán munkanélküli,reménye sincs saját otthonra,akkor felelőtlenség a nyomorba gyereket szülni.
Nem a jómódúaknak kellene még többet adni,mert ők nem fognak több gyereket vállalni. A többségnek kellene munkahely,tisztességes bér,és lakáshoz jutási lehetőseég. Akkor több gyerek születne.
Az abortusztilalom,a gyermektelenségi adó nem fog senki több gyerek vállalására kényszeríteni. Legfeljebb azokat,akik felelőtlenek,és az állam nyakára szülik a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!