Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akinek nincs gyereke fizessen...

Akinek nincs gyereke fizessen adót?!?! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szerintem ez aztán már tényleg sok...hihetetlen, hogy hány bőrt le akarnak nyúzni az emberekről...Nektek mi a véleményetek erről?
2010. dec. 8. 00:38
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
75%

önzőségbnúől= önzőségből

bocsánat :)

2010. dec. 8. 07:53
 12/47 anonim ***** válasza:
32%

Mégegyszer a 7:34-es vagyok: éppen azt irtam, hogy NEM KELL újabb gyereket szülni, elég, ha a meglévö "szülötlen" gyerekeknek adnak otthont.

És NEM azt irtam, hogy AZÉRT szüljön valaki, hogy legyen, aki eltartja a szülöt - természetese, hogy a gyereknek föként szeretetre van szüksége, meg a szülö is szeretetböl vállaljon gyereket - , de azért ennek ellenére ilyen háttere is van a dolognak, hogy ha nincs gyerek, akkor kihal az ország.

2010. dec. 8. 08:00
 13/47 anonim ***** válasza:
75%

Nem értem az egyik előző hozzászólót.Hova szüljünk gyereket??1 éve nincs munkám, a páromnak ugyan van, de ő is kap kemény 70 ezer forintot.Hó végén így is legtöbbször kölcsön kell kérnünk a szülőktől.És akkor legyünk olyanok mint a cigányok, hogy nem számít hogy el tudom e tartani de kell a gyerek??Hát akkor szüljél sokat!!!Ja és akkor erre még plusz adót is kivetni.Így végképp elmegy mindenki kedve a gyerekvállalástól.

De amúgy meg ha kell ha nem kell adót fizetni akkor sem akarok gyereket szülni.Ha ez bekövetkezik inkább elmegyek külföldre.

2010. dec. 8. 08:01
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik azért nem vállalnak gyereket mert még saját magukat se tudják eltartani.

Komolyan úgy gondolod, hogy ezek az emberek tényleg megérdemlik hogy fizessenek többet?

Ha meg mégis összehoznak 1-2 gyreket akkor azt kapják folyamatosan hogy felelőtlenek a semmire ,a semmibe miért szültek

2010. dec. 8. 08:02
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Értelek én, de ha nincs pénze, lakása, munkája a fiataloknak mi a francra vállaljanak gyereket?

Fontos a szeretet de attól nem fog jóllakni a ygerek, nem lesz meleg cipője , kabátja télen, nem lesz hol lakniuk

2010. dec. 8. 08:05
 16/47 anonim ***** válasza:
56%
a 07:49-nek igaza van, na meg ez olyan dolog h engem most melegként akkor sújtsanak ezzel, pedig nyilván nem lehet gyerekem??? azért ez kicsit durva, de nálunk semmi se elképzelhetetlen
2010. dec. 8. 08:09
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

A kormány nem ösztönzi a gyerekvállalást! A kedvezményt csak az tudja igénybevenni,akinek magas a jövedelme. Az átlagemberek még az egy gyerekre jutó kedvezményt is alig. Ha nincs elég jövedelme,netán munkanélküli,reménye sincs saját otthonra,akkor felelőtlenség a nyomorba gyereket szülni.

Nem a jómódúaknak kellene még többet adni,mert ők nem fognak több gyereket vállalni. A többségnek kellene munkahely,tisztességes bér,és lakáshoz jutási lehetőseég. Akkor több gyerek születne.

Az abortusztilalom,a gyermektelenségi adó nem fog senki több gyerek vállalására kényszeríteni. Legfeljebb azokat,akik felelőtlenek,és az állam nyakára szülik a gyereket.

2010. dec. 8. 08:13
 18/47 anonim ***** válasza:
90%
nem támogatás ,segély kell hanem munkalehetőség ahol,tisztességesen megfizetnek+ megfizethető bérlakásokat kéne építeni
2010. dec. 8. 08:28
 19/47 anonim ***** válasza:
75%
08:02 -jaja ez is igaz
2010. dec. 8. 08:34
 20/47 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem mindenki fizessen adót és akkor majd jó lesz ;-)
2010. dec. 8. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!