Akinek nincs gyereke fizessen adót?!?! Mi a véleményetek?
Nem kell a gyerek, csak akkor 20 év múlva tényleg nem lesz Magyarország...
A pohár félig üres, vagy félig van benne víz? Nem az fizet adót, akinek nincs gyereke, hanem az kap adókedvezményt akinek van. Persze a karrier fontosabb, van ilyen. Annak tényleg ne is legyen gyereke. Majd lesz Kolompár Rómeónak. Hajrá. Magyarok?
Tulajdonképpen nem értem egészen a nagy háborgást: aki nem akar gyereket, annak ki fogja a nyugdiját megtermelni?
Persze kényelmesebb gyerek nélkül élni, mint veszödni vele, mivel nem csak penzbe, hanem sok-sok törödésbe is kerül, gyerekkel nem lehet olyan szabadon mozogni, szórakozni járni - aki ennyire önzö, az megérdemli, hogy kicsit többet fizessen a közösbe.
Akik meg azzal jönnek, hogy nem mindenkinek lehet gyereke - örökbefogadni lehet: rengeteg szülö nélküli gyerek van, akinek hiányzik az otthon, a szeretet - és akik azon sirnak, hogy nekik nem lett (lehetett) gyerekük, azok nyugodtan gondolhatnának az ilyen szerencsétlen gyerekekre is.
Lehet örökbefogadni?
Olvass már utána hogy egyáltalán nem olyan egyszerű, ráadásul a gyerektelenek többsége(érthető módon) pici gyereket szeretne és nem egy tizenévest, és nem kisebbséget.
A másik dolog.Nézd meg hány fiatalnak nincs munkája, nézd meg hány fiatalt dolgoztatnak a munakaadók "szürkén".Vagyis rohadtul nem tudják az ő befizetésükből kifizetni a nyugdíjakat.
A harmadik meg az. Nincs lakásuk, nincs biztos munkahelyük.Felelőtlenül szüljenek gyerekeket?
A nők többsége (remélem) nem azért szül gyereket hogy legyen aki majd öreg korában eltartja
Önző aki nem szül?
Nem tudom ,én azért szültem hogy nekem jó legyen, hogy nekem örömöm legyen.Anno bele se gondoltam hogy jó lesz e a gyerekemnek élni, milyen lesz a világ, élhető lesz e...stb
Szóval önzőségbnúől szültem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!