Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akinek nincs gyereke fizessen...

Akinek nincs gyereke fizessen adót?!?! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szerintem ez aztán már tényleg sok...hihetetlen, hogy hány bőrt le akarnak nyúzni az emberekről...Nektek mi a véleményetek erről?
2010. dec. 8. 00:38
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
56%
Igazad van :)
2010. dec. 8. 08:54
 22/47 anonim ***** válasza:
38%

Nem azért a huszasért, de egyik adónkat sem hívják gyermektelenségi adónak. Gyerek utáni adókedvezmény van.

"A kormány nem ösztönzi a gyerekvállalást! A kedvezményt csak az tudja igénybevenni,akinek magas a jövedelme. "

A kormány nem támogatja, hogy a gyerek a megélhetés elsődleges forrása legyen. Nyilván minimálbérből nem nagyon lehet eltartani a gyereket/gyerekeket. Viszont rengeteg minimálbérre bejelentett ember végül nem 60ezret visz haza, hanem többet. Tudom, hogy nem mind...

2010. dec. 8. 09:15
 23/47 anonim ***** válasza:
85%

CSak nem így kéne megpróbálni a szürke és a fekete gazdaságot visszaszorítani.

Az ember vagy bele megy a zsebbe fizetésbe vagy mehet a bánatba és állhat sorba segélyért.

2010. dec. 8. 09:18
 24/47 anonim ***** válasza:
45%

09:15

de szted ez véletlen??

még jó, ha egyszer másképpen nem megy ebben az országban

2010. dec. 8. 09:37
 25/47 anonim ***** válasza:
78%
És azt nem tudod elképzelni hogy azért ilyen sz@r minden mert szinte mindenki ott lop, csal hazudik ahol tud? :S
2010. dec. 8. 09:48
 26/47 A kérdező kommentje:

Érdekes végigolvasni a véleményeket. Köszönöm a válaszokat mindenki kapta a zöldet!

Érdekes azt látni, hogy mennyire ki lehet olvasni a sorok között a "közvéleményt", hogy a legtöbb embernek mi a véleménye a dologról. És ha valaki mást mond, egyből a többi ember megmagyarázzák ésszerűen, hogy az miért nem jó, vagy miért nem használható ötlet. És itt mindenki érdekek NÉLKÜL beszél, befolyásoltság nélkül. Itt mindenki azt nézi, hogy saját magának és a többi magyarnak jó-jobb legyen. Most lehet, hogy hülyeségnek tűnő dolgot mondok, de a parlamentünknek is így kellene működnie, mint a gyakorikérdések oldalnak. Hogy ne az legyen a meghatározó dolog, hogy ki milyen pártban van..nem is kellenének pártok az lenne a legjobb ha mindenki független lenne. (mint itt is mindenki, mindentől függetlenül hozza meg a véleményét)

Na mindegy kicsit eltértem a témától..a lényeg az, hogy az átlag embereket már annyira megadóztatják, hogy már a megélhetésük is kockázatos. És én sem tartanám igazságosnak azt, hogy az ilyen embereket dolgát még egy plusz adóval is nehezítsék.

Minden jót nektek! :)

2010. dec. 8. 10:54
 27/47 anonim ***** válasza:
31%
Majd ha a férfiak is menstruálnak és megtanulnak szülni...
2010. dec. 8. 11:41
 28/47 anonim ***** válasza:
31%

"de a parlamentünknek is így kellene működnie, mint a gyakorikérdések oldalnak"

ez fail! :D

itt általában mindig azzal kezdik, hogy az illető xy párt bérence stb.

2010. dec. 8. 11:58
 29/47 anonim ***** válasza:
19%

"Majd ha a férfiak is menstruálnak és megtanulnak szülni..."

nem mit tehetünk az evolúciórol...

2010. dec. 8. 11:59
 30/47 anonim ***** válasza:
24%
Jó ötletnek tartom! Ritkán, de vannak jó ötletei a kormánynak. Nincs gyerekem, talán nem is lesz, és tudom hogy ezzel nem növelem az adózó állampolgárok számát. Ezért kész vagyok fizetni. Hiszen TI is tudjátok, minél több ember, annál több adóbevétel.
2010. dec. 8. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!