Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szabad világ vs cenzúra. Te...

Szabad világ vs cenzúra. Te melyikben vagy?

Figyelt kérdés

Mutatok egy cikket, ha meg tudod nyitni és elolvasni akkor a szabad világ és szólásszabadságban vagy.

Ha nem akkor a cenzúra és korlátozott vélemény nyilvánításban élsz.

A cikk:

[link]

ma 01:07
A kérdező szavazást indított:
Meg tudom nyitni, a Szabad Világ és szólásszabadság területén élek
Nem tudom elolvasni, a cenzúra és korlátozott vélemények világában élek
7 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:

Személy szerint én meg tudom nyitni:

[link]

Tehát én szerencsére a Szabad Világban élek.

(gondolom mondanom sem kell, hogy nem Magyarországon élek, mert ott tombol a cenzúra és erre nem lenne lehetőségem)

ma 01:11
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

Szóval ha valaki nem fér hozzá az orosz állami közmédiához, akkor cenzúrában él.

Egyébként abban a furcsa helyzetben vagyunk, hogy míg az internet betörésekor mindenki az információ szabad áramlását támogatta, addig napjainkban nagyjából mindegyik politikai csoport kontrollért kiált, mert ami szabadon áramlik az szabadon fertőzhető is.

ma 01:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként melyik országban élsz kérdező (és/vagy mire van most állítva a VPN-ed)? Ha tudok olyan linket adni, ami meg neked nem működik, akkor te is cenzúrában és korlátozott vélemények világában élsz?
ma 01:25
 4/9 A kérdező kommentje:

🇨🇭

ma 01:32
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Oh jaj, de kár ha valahol nem lehet elolvasni az orosz fasiszta rezsim propagandáját 🤡🤡
ma 06:21
 6/9 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
40%
ma 07:31
 7/9 anonim ***** válasza:
38%

Nálam elrontották a centúrát, csak a CSS nem töltődik be, a cikk szövege igen.

Egyébként akárhogy nézzük, ha bizonyos híroldalakat cenzúráznak, az nem demokrácia. Akkor sem, ha nem értünk egyet azzal a híroldallal.

ma 07:32
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Ilyen ez a demokrácia. :D Valamelyik kretén német politikus a napokban kijelentette, hogy az X (korábban twitter) is veszélyes a szabad világra és a demokráciára. Nyilván nekik veszélyes, hiszen nem tudják kontrollálni. Ahogy pl az RT-t sem.
ma 07:38
 9/9 anonim ***** válasza:
24%
Milyen vírusos linket kell megnyitni?
ma 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!