A V4-ek létrehozzák a "libsi cenzúra mentes szabad Európa csatornát"?
A lengyelek kezdeményezték.
Lehetne olyan híreket leadni, amit a liberális sajtó nem akar, különösen a migrációról.
Ha rajtuk múlna, akkor még a terrormerényleteket is cenzúrázta volna a komcsi vérük, nehogy rossz színben tűnjenek fel a migránsok.
Éljen Viktor!
Éljen a Párt!
Nem lesz kevésbé elfogult a V4-ek közös TV-csatornája, mint bármelyik másik. Csak másképp lesz elfogult, más irányban. A migránsok napi több millió rémtettéről biztosan szó lesz benne, de arról nem, hogy a Mészáros Lőrinctől soha el nem pártoló üzleti szerencse aznap hány milliárdot hozott ennek a becsületes, egyszerű embernek. Hogy te melyikre vagy inkább kíváncsi, rajtad múlik.
Mintha tilos lenne most arról írnia egy médiumnak, amiről akar. Nem értem, milyen cenzúráról beszélsz.
Ha te nem találsz magadnak megfelelő médiumot, akkor sajnállak.
"Mintha tilos lenne most arról írnia egy médiumnak, amiről akar. Nem értem, milyen cenzúráról beszélsz. "
Tényleg olyan, mintha tilos lenne.
Pedig nem az.
Ha az a kedvedre való, hogy valaki a hírek nagy részében migránsozzon, akkor ajánlok portálokat:
- [link]
- [link]
Esetleg TV-ket:
- M1
- TV2
Ezekből is látszik, hogy nem tilos migránsozni. Az már más kérdés, hogy ezek mögött a médiumok mögött nem kevés közpénz van, és ez szerintem visszás, de végül is nem a kérdés tárgya.
Mitől ne lenne libsi cenzúra?
Az Euronews is eléggé egyoldalú.Meglehetősen migránssimogató.Ebből is látszik, hogy milyen az EU valójában.
Ott a kommenteket is eltüntetik.A mérsékelteket is.
Ezen jót nevettem kérdező:D
Tudod,hogy hol hal meg a legtöbb újságíró munka közben?
Kelet Európa,Kína,Irak-Irán.
Na hol van cenzúra?
Nem a libsik a veszélyesek,hanem a szélsőjobboldal,aki lelövi az összes ellenzéki újságírót,aki a rendszert meri kritizálni,ráadásul az összes médiumot be akarja kebelezni,hogy az emberek csak egy véleményt halljanak.Nem a migráció a legnagyobb problémánk,hanem az,hogy egy ilyen indok miatt az emberek még örülnek is annak,hogy a szabad sajtó lassan eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!