Kriss06 kérdése:
A Tera Online-ba vissza lehet állítani a cenzúrázatlan ruhákat?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy amikor behozták a játékot Európába akkor egy csomó ruhát le kellett "cenzúrázni" az európai kliensbe mindenféle etikai gondok miatt. Na most engem nem érdekelnek az etikai problémái az EU-nak és szeretném látni a ruhák eredeti dizájnját. Van erre mód európai kliensbe?2014. febr. 17. 01:07
1/3 Csiß válasza:
Szerintem ez úgy hülyeség ahogy van.
2/3 Dániel255 válasza:
Tényleg cenzored a szerver én nem tudok róla hogy meglehetne ezt oldani de eza cenzor elődsorban az elinek ruházatát szabjameg azt sem nagyon csak pl hogy van rajta nadrág XD
3/3 anonim válasza:
Van rá lehetőség, de nem ajánlott.. Se a NA Tera, se az EU Tera nem szereti, ha belekontárkodnak a játékba (márpedig az uncensored verzióhoz az kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!